icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katkalubkova
20. apr 2013

@maria200981 pekne, aj blond a hneda, hneda ta tak zmamickovnela (alebo akoby som to napisala 😀 )

mimus265
20. apr 2013

@katkalubkova ja mam aj dupacky ale mam aj taky overalik semisovy a pod to by som dala len body z dlhym rukavikom, len neviem ake bude pocasie, tiez sme rozmyslali nad perinkou ale to zasa nemozeme ist vo vajicku domov ale vo vanicke s kocika 🙂

anicka.be
20. apr 2013

kocky, pozrite sa na moje zavinko-perinky:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/tiramiska/al...
tak sa teskam!!! 🙂)) V pondelok uz budu v poste.

katuska54
20. apr 2013

@maria200981 tato tmava ti viac pristane 😉

katuska54
20. apr 2013

@willy_wonka nooo to je mega zmena 😀
a s tym cikanim..ja chodim v noci min.raz a hned sa musim aj napit...ja pijem aj v noci skoro pol litra 😒 mna smadi ako taku tavu na pusti 😕

kavaapalma
20. apr 2013

@katuska54 tak to si potom natom super,ja ked si lahnem tak za tu prvu hodku idem cikat aj 3x a potom zase 3x za celu noc a vacsinou sa budim na bolest klbu,bud nalavo,alebo na pravej strane a ked uz si myslim,ze fajn konecne zachrapem je to tu a musim na wecko 😀 ale ako furt hovorim nevadiiiiiiiiiiiii 😀
dnes som rozoberala ze vraj zdravu stravu... snazim sa jest OaZ,ale stale mam pocit akoby som namiesto uhorky,paradajky,ci papriky jedla umelu hmotu... same pesticidy...brrr 😠 ... skor radsej to nejest ako jest,to mi z toho vychadza...

katuska54
20. apr 2013

@kavaapalma ja som dosla nato,ze ked sa otocim na pravy bok tak musim utekat cikat. tak spim na lavom,medzi nohami tehu vankus a spim ako babatko 🙂
ja sa teraz neviem dojest rajcin...tie som zboznovala aj pred tehu,ale teraz sa ich neviem dozrat 😀 a salaty si robim casto. nejak mi ta zelenina chuti. mala bude asi vegetarianka 😅

kavaapalma
20. apr 2013

@katuska54 mne tlaci maternica na pravy klb... ale v kuse sa mi nalavo spat neda... ja nemam az take velke brusko,ale niekedy si dam paplon,no je mi horuco,mne co som furt spala v hrubych ponozkach 😅

katuska54
20. apr 2013

@kavaapalma aj som spala v teplych ponozkach aj v lete 🙂 a teraz uz beham v kratasoch doma co mi je tak teplo... co to bude v maji a v juni...asi budem chodit nahata 😀

kavaapalma
20. apr 2013

@katuska54 aj mne je dost teplo,ale ja si to uzivam... 😀

katkalubkova
20. apr 2013

@mimus265 no, to ano, my sice vajicko mame, ale pojdeme domov v tej vanicke z kocika, tak sme isli aj prvy krat! Ono, je sice teplo v tom juni ( ak bude teplo ), ale to miminko je este malicke, nepohybuje sa, a ono sa to zda, ale aj rucky maju studene, ved pokial je to bavlna... tak si nemyslim, ze s tym clovek nieco pokazi. 🙂

katuska54
20. apr 2013

@kavaapalma tak to ti zavidim to uzivanie....inak terau kukam,ze mame rovnaky termin porodu 🙂 som zvedava ktora bude rodit skor 😉

kavaapalma
20. apr 2013

@katuska54 jej fakt,no to aj ja... myslim,ze ja skor... ved uvidime,kedy sa drobci sami vypytaju na svet...

katuska54
20. apr 2013

@kavaapalma ja dufam,ze nebudem prenasat..a hlavne ked sa narodi na termin tak moja mamina bude mat krasny darcek k narodeninam🙂 ona ma 12 narodky 😀

kavaapalma
20. apr 2013

@katuska54 ja prenasat urco nemozem,kedze mi v tehu knizke svieti cervenym napis tdm...cukrovka... ale to si ani nepripustam...tak to je super,ty by bol pre nu uzasny darcek...

delica
20. apr 2013

@anicka.be krásne perinecky, sa páčia aj mne, spartanskej matke :D
@kavaapalma
@katuska54
ženusky, si zoberte, ze takto o mesiac z nas budu niektore porodene a o dva my uz asi budeme 100% matky :D 😀 hrozne to leti

katuska54
20. apr 2013

@delica nie asi ale urcite uz budeme maminky 😀 trochu ma to aj desi ale aj sa tesim,ze uz bude medzi nami drobcek.

willy_wonka
20. apr 2013

@delica tani, ja som porodena uz 25 rokov :D

delica
20. apr 2013

@willy_wonka šak vieš čo myslim 😎 , keby sme boli mačky alebo kralačiče, tak sme okotené :D

kavaapalma
20. apr 2013

@katuska54 neries,nedes,zi...
@delica no uvidime kedy sa moja laska rozhodne,ze chce vidiet svoju maminku aj zvonku... pocitam tak od 21.5 vyssie...

delica
20. apr 2013

@kavaapalma ja si tiez hovorim, ze tie 4 tyzdne tam minimalne vydrzi....a vies co,nemam ani ziadneho tusaka, ze by nemal. teraz som tak v pokoji nejakom, ze tam jednoducho vydrzi co najdlhsie.

kavaapalma
20. apr 2013

@delica konecne ten spravny a hlavne rozhodny pristup mysle 😉 potiahnem ta so sebou,pokym ja kinderko,tak aj ty...
no ja uz du do hajan... tak zajtra...

delica
20. apr 2013

@kavaapalma dobru nocku

katuska54
20. apr 2013

idem ja spinkat...som unavena z dnesneho upratovania a nakupovania. bru noc a krasne snicky 😵

kavaapalma
20. apr 2013

@delica
@katuska54 taky tak zienky moje... dakujem...

jankastubka
21. apr 2013

Ked ste tu vsetky popridavali fotky, tak davam link na fotku z nasho profi fotenia:
http://files.mondiafoto.com/200012216-11a021298...

kavaapalma
21. apr 2013

@jankastubka jeeeeeeeeee jaka si zlatucka 🙂 velmi ti to pristane,cela ziaris...

maria200981
21. apr 2013

@katuska54 no moj drahy ma 12.6. narodeniny....tak tiez tak v duchu premyslam ake by to bolo dat mu synceka k narodkam...termin mam okolo 18.6. ale babo je o cosi velkostou popredu....tak ak by prisiel 12.6 nehnevala by som sa veru....

willy_wonka
21. apr 2013

Ranko junovecky 🙂
co dnes? ako sa mate ? 🙂

anicka.be
21. apr 2013

@mimus265 no vitaj medzi nami 🙂
@zuzka444 ale no! Nebud taka, sem s fotkou 😝 a @mimus265 takisto 😀