icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
28. apr 2013

@hobit ani nestras ja neznasam vracanie.

jankastubka
28. apr 2013

@azmuk ja som mala vzorku persil sensitive a ten som napokon aj kupila. Avivaz som nedavala ziadnu.

janka_k
28. apr 2013

@silsil dakujem za radu, ale to uz som pozerala a ide o polske vyrobky a nerada by som take, hladala som ci aj nieco ine nie je co by zrovna polske nebolo

silsil
28. apr 2013

@janka_k aha, oki, to chapem.. ja soms i nevsimla ze je to polske..ale je to 100% bavlna, takze ja som spokojna 😝

hobit
28. apr 2013

@azmuk
@slavka_a_maros no ze sme sa nedohodli 🙂
@azmuk tie pancusky su super 🙂 ja mam ergo s novordeneckou vlozkou a babysatku pozicanu zatial, ale v tm sa moc nevyznam, len tusim, ze elasticke su lepsie pre male miminko
@slavka_a_maros daju sa aj objednat, maju stranku 🙂
@janka_k ja mam atky tenky, mala som ho aj pri prvom porode a to bol september a stacil...kupila som to v serke s koselou nocnou u cinana 😀...odvtedy om ho nemala na sebe...s Slovenka nema take?

hobit
28. apr 2013

@jankastubka prepac, nechcela som strasit len poukazat na to, ze to nezavisi od toho ci pijes alebo nie

katuska54
28. apr 2013

@willy_wonka bola som v terne a melon nemaju. ak vies kde maju daj vediet,lebo si mi narobila chute ☹

willy_wonka
28. apr 2013

@katuska54 mm pojde do tesca, snad tam bude. Dam vediet 🙂 torta je uu hotova? Ja mam strasnu chut na take poriadne kremove frappe :D ale s tym pockam az po porode....🙂

willy_wonka
28. apr 2013

Ba a okolie uz funguje ta zmrzlinaren v Rusovciach?

katuska54
28. apr 2013

@willy_wonka uz sa chladi,ale uz ma aj ta chut nanu presla 😒 asi preto,ze nevyzera lakavo 😕
tak dufam,ze aspon tam budu mat melon...
jejda ja som si dala zmrzku v meste a mm sa zdr.kal,ze si nemam davat taku zmrzku...ze preco riskujem..ved on sa viac boji ako ja 😕

willy_wonka
28. apr 2013

@katuska54 preco by si mala riskovat? ved v tych nasich stankovych zmrzkach nie su vajka,alebo je este ine riziko zmrzky? ja som na zaciatku tehu stale jedavala tie kopcekove cartedorky...🙂 a zda sa ze bez ujmy 🙂
odfooot tortu 🙂

majkafer
28. apr 2013

@katuska54

Ja som pri všetkých tehu jedla zmrzlinu, podľa mňa sa treba báť iných vecí a prevda je, že keď sa človek veľmi bojí, aj si zlé môže privolať.
dnes som už mala dva kopčeky skvelej zmrzky a jeden nanuk. Melón by som zjedla, ale už aj tak dosť chodím na wc.
Držte sa!!

katuska54
28. apr 2013

@willy_wonka ale ja sa tej zmrzky nebojim 🙂 ta je lepsia ako nejake nanuky..to len moj mm z toho robi tragediu...
@majkafer

katuska54
28. apr 2013

@willy_wonka tortu odfotim ked pride mm domov...zobral fotak na autosalon...takze az zajtra ti narobim chute 😀

willy_wonka
28. apr 2013

@katuska54 mne zas mm vsetko nuka :D je zastanca toho nazoru, ze ked si Samko pyta,treba mu dopriat... ale na druhej strane,ked som zacala chrumat 5 dnovy chlieb(fakt som mala nan chut🙂 ), tak dva krat nadseny nebol ... 🙂
iz mam odfotenu tortu?ja ti nedam pokoj :D

delica
28. apr 2013

@katuska54 ja som bola na zaciatku tehotenstva opatrna na jedlo. Ale teraz si dam aj prosciutto a ako som robila tie zltkove rezy, som musela furt ochutnavat tie vajcia s cukrom.....

willy_wonka
28. apr 2013

@katuska54 dakujem, ty si mila :D teraz sa mi zda, ze mi smotanove torty moc nechutia :D

willy_wonka
28. apr 2013

@delica ahoj Tani .... ale s vajickami radsej opatrne...

delica
28. apr 2013

@willy_wonka sak viem...ale musela som to oliznut :D ale take surove maso by som si nedala, ani nivu aj ked na nivovu natierku mam chut
a ahoj 🙂

katuska54
28. apr 2013

@willy_wonka
@delica nebojte baby ja si tiez doprajem vsetko...nech si mala pekne zvyka na chute,aspon nebude potom na nic alergicka 😉 Tanicka ja som na zaciatku tehu tiez vsetko skumala ci to mozem a ci nie...ved predsa sme si presli vecami a nebolo mi vsetko jedno...ale teraz uz jem vsetko...uz aj slahacku som zacala jest...a to pred tehu som ani citit nemohla.
Kristinka torta je odfotena v tel. ale moj tel.si zo mna robi srandu,tak musim pockat na fotak 🙂 aspon to bude lepsie vidiet 😀

misza1
28. apr 2013

zmrzlinu mi nikdo nezakaze🙂 to je moje droga i mimo tehu...
co jinak robkate? ja si po prochazce macim nozare v lavoru u tv🙂 mm zkouma autosedacku,doufam ze ji nerozebere do sroubku🙂

miska07
28. apr 2013

Caute tiez sa k Vam pridavam. Oficialny termin ma zaciatkom jula, ale citim ze to bude jun. Chcem sa vas spytat bola som u lekara meral mi branku ktoru mam 3,5 cm, uz minule ma nastrasil ze mam oddychovat. Tak sa snazim len lezat. Ale nie som si ista aky je rozdiel medzi krckom maternice a brankou, niekde som citala ze krcok sa spotrebuva a meni na branku. Neviem na kolko je to vazne ci mam naozaj len lezat. Bud. Tyzden mam poradnu, len ci nahodou niekto neviete, dik

katkalubkova
28. apr 2013

@azmuk ja mam tekuty palmex, nedavam avivaz... myslim, ze ked sa to riadne ozehli je to v pohode, a ked potrebujem oprat bielu vec, aby bola pekna, tak bonux. Lovela a pod. miminovske prasky su sice fajn, ale ked pri miminku ostane skvrna z jedenia a pod. tak Lovela ju urcite nevyperie, mozno tak ciste miminkovske veci. Potom na skvrny, ze je vyborny Persil sensitive. 😉

willy_wonka
28. apr 2013

@katuska54 draha, melon v tescu nie je :(

delica
28. apr 2013

@misza1 boli sme vonku na prechadzke s manzelom, teraz sa ide jest a idem si kukat kociare.
a zajtra rano krv a moč....a mozno skocime do hodonina pozriet

willy_wonka
28. apr 2013

Baby, teraz mi napadlo. K 21 decembru 2012 som si docerpala dovolenku a az potom isla na pn, na ktorej som bola nepretrzite az do nastupu na MD...na rok 2013 mi v praci nabehla dovolenka?

katkalubkova
28. apr 2013

@willy_wonka ano, vznika Ti narok na dovolenku aj za rok 2013 🙂

misza1
28. apr 2013

@delica krasne je venku, ze?me vytahla kamoska na chvili na terasku, tak jsem se ji zas povyptavala na porod veci kolem, rodila v decembri🙂
verim ze uz si najdete nejaky kocarek. nam by v utery konecne mohl prijit. mm je z toho nadseny, ze dojde az tak "pozde" ze uz ho nebudeme nechavt u svokry ale uz si ho nechame domka🙂

jinak, muj mm ma asi to hnizdeni😀 zacal zkoumat tu sedacku, pak ji sel umyt a kdyz jsem si odbehla ven, tak vydrhl koupelnu😀 ja ho proste miluju 😅

willy_wonka
28. apr 2013

@katkalubkova ahaa, a plna "davka" alebo to je nejak okresane? a co s nou mam robit?:D

janicka11
28. apr 2013

ahojte,,tak my dnes sme konečne nachystali postielku pre drobčeka,,tak sa vytešuujem 🙂 🙂