Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@silsil hmmm takovy rebarborovy s tvarohem.... mnaaaam, ale jinak ja mam rada rebarboru i jen tak, osoupanou🙂
me to na zahrade roste ve velkem, takze kdyby jsi chtela a mela cestu kolem, tak se zastav🙂
a jasne ze budu testovat, me z toho nikdy neprohnalo tak verim ze ani Oskyho nee🙂 a zas lepsi toto, nez aby mel zacpu, ne?😀
ok uz nectu, jdu si nastudovat spravne prisati🙂
@willy_wonka dobre ranko🙂 pockej si mesic a pujde to naostro🙂
@willy_wonka to je ona, je otvorena...a po 11.5. prides aj osobne?🙂
@willy_wonka to ta potesil ten melon 😀 hned rano vyslem mm aby mi kupil aj dva...a foto dodam az vecer,lebo varujem krpca a niesom doma. a zajtra ma to caka zas. ak chces trenazer prid k nasim a mozeme varovat spolu 😉
@katuska54 🙂 pockaj s tym varovanim do 11.5 :D teraz.by si sa musela starat aj o mna ako o leziacu pacientku 🙂 a samozrejme,ze ma sprava o melone potesila, teraz musim jedavat zlty a ten tsky dobry nie je....
@willy_wonka tak hod novou temu na konika, kdo pujci na par hodin miminko na trenovani? 🙂 mozna se najde mamina co by se rada na chvili "zbavila"🙂
mela bych si zacit balit veci v praci... nejak se mi do toho nechce:(
@misza1 myslim,ze by mala o zabavu postarane 😀
@willy_wonka esteze zlty melon nelubim 😒 ja si pockam na dobry cerveny a potom" zachod tras sa" 😵
@willy_wonka jasne, ja tam budem kazdy den teraz 🙂
@hobit
@willy_wonka baby nerobte mi chute so zmrzkou ☹
Ahojte, tusim ste tu riesili malinovy caj a ostatne veci na ulahcenie porodu, teraz som sa docitala, ze fajn je aj lanove semiacko, tak mozme vyskusat 😉
Působí především jako projímadlo - je velmi oblíbené hlavně u těhotných žen - v tomto případě se lněné semínko může užívat až od 34. týdne těhotenství. Semínko změkčuje stolici, a tím uvolňuje také porodní cesty a zvyšuje množství hlenu v porodních cestách, což může mít vliv na ulehčení průběhu porodu.
@willy_wonka jablko? mozno uz aj jablon 😕
@willy_wonka no jak jsi tam nechala jablko, tak uz ho asi nekdo vyhodil🙂
@slavka_a_maros aji ja jsem o tom cetla, no asi vyzkousim vsechno, neco musi zabrat😀
pomozte svojim likeom
poprosim like na text pri mojom mene Andrea Tkacova https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4664874...
@misza1 som jedina baba na nasom oddeleni,ver mi,ze to jablko tam este.bude :D
@willy_wonka :D tak to je mozne🙂
@katuska54 dam si dnes ja za teba 🙂
@willy_wonka nie, len som trosku zavisla na zmrzke v lete 🙂
@hobit ides tam?🙂 potom by si mi mohla napisat ponuku🙂 a myslis,ze je aj s vajkami?
ja neviem, ale jedla som ju ked som cakala Tobiho, jedla som ju ked som kojila a jem ju aj teraz...opytam sa a napisem
ahojte zienky. tak dnes ma konecne pustili domov z nemocnice! este dobre, ze som vtedy sla lebo uz by som aj predcasne porodila, kedze mi hrozil predcasny porod. mala sa zacala hlavickou vytlacat vonku a tym sa mi zacal skracovat krcok. kedze uz krcok mam skrateny, tak mam prisne lezanie a oddychovanie. v nemocniici som bola 3dni na infuzkach(magneziovych) stacilo 🙂 radsej doma lezat.. mala je ok, len este aspon mesiac udrzat v sebe malu 🙂

ja mam dnes perny den 🙂 varujem sestrinu malu a dava teda riadne zabrat 😉
Kikus od stredy budu mat v bille melon 😀