icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
3. máj 2013

Ani ja nevien co varit, kedze moj obed vonku dnes padol. Vzdy si pocitam pre inspiraciu forum co dnes varite, ale potom som z toho hladna. ☹

janka_k
3. máj 2013

@anicka.be aha oki, takze odsavacku radsej nie 🙂 dakujem, ja mam taku rucnu nejaku

janka_k
3. máj 2013

ja dnes varim sparglu bielu aj zelenu a nejaku syrovu omacku na to a asi s ryzou, lebo zemiaky nemali pekne

janka_k
3. máj 2013

@delica to s limcekom je velmi chutne aj ja mam jedno oranzove v zasobe pre maleho, take stvorcekove, akokeby "koselove" s limcekom a tiez taketo opalovacky, no chutne. len v HM som nevedela ake velkosti mam brat tie letne veci tak som zatial zobrala 62 taky set s cervikom (husenicou), kedze malemu hovorime cervicek od zaciatku 🙂

kavaapalma
3. máj 2013

@jankastubka ja dnes robim segedinsky gulas,mam taaaaaaku velkuuuuuuuu chut na kyslu kapustu 😀
@janka_k ved hod foto nie? nech sa pekne pokochame pohladom... ja som tiez pokupila vselijake opalovacky a ked som si ich potom prezerala spolu,ta vsetky su s morskymi motivmi,no hold mamina miluje more...

hobit
3. máj 2013

Tak poradna za nami, ale akurat som sa nasrala, ani som nemusela chodit...platim im nie malu sumu rocne a v cakarni trcim 3/4 hodinu aj ked som bola objednana, pricom doma aupairka, ktoru treba tiez zaplatit...a jedine co som sa dozvedela, ze Maty je stale trochu mensi, odhad 1930 g a ze sa otocil chrbatikom vlavo...to viem aj sama kedze mi paticky vtlaca pod rebra na druhej strane...aspon, ze papier na MD som konecne dostala, s nastupom 5.5. takze ficim rovno do roboty...

janka_k
3. máj 2013

Nase letne oblecko

janka_k
3. máj 2013

no to sa mi ake rozmazane podarilo a este aj opacne, ale aj ked to v mobile otocim tak mi to prida neotocene, nechapem

janka_k
3. máj 2013

@hobit no super, ja nastupujem od 7.5. takze uz sa mi to tiez krati 🙂 no tak ty uz si pri druhom vzdelanejsia, ja neviem ako mam babo otocene kym mi nepovedia 🙂 🙂 🙂

misza1
3. máj 2013

@delica jj, vypada to ze naposledy pred narozenim Oskyho. ta cesta mi nedela dobre, tak radsi nechci riskovat.
äle se tesim, zas se necham rozmazlovat😀

misza1
3. máj 2013

tak se chystam na druhy pokus na socialku, drzte palce at ma ta saxana dobrou naladu a nepokusi se me nastvat😀

janka_k
3. máj 2013

@misza1 a preco musis ist na socialku? sak zevraj to zamestnavatel im posiela ten papier na tu MD

hobit
3. máj 2013

Ze spolocenska udalost mesiaca pre mna, obed s kolegynami 😀

misza1
3. máj 2013

@janka_k jj ale ja mam to doplnkove a to si musim odnest sama. jen kdyz jsem tam byla minuly tyden, tak mi rekla ze mam dojit nejdrive den po zacatku MD...

kavaapalma
3. máj 2013

@hobit no tak to si zistila fakt malo infosiek,mna by to tiez nasralo 😠 ... ja idem v utorok a ja sa pytam co ma zaujima a moja dr. je take usmievave slniecko,velmi prijemna a vsetko mi povie naco sa opytam.
@janka_k to nevadi,hlavne,ze si to sem dala... ja len trosku... 😅

kavaapalma
3. máj 2013

@misza1 tak si to rozmaznavanie vychutnavaj 😉 apropo,co ste niektore spominali,ze vas nepustia sadnut v MHD,ci u lekara,tak ja mam presne opacne skusenosti. Mna bez problemov vsade pustia,otvaraju mi dvere,dokonca som bola v banke a mila pani sa ma pytala,ze kedy mam termin a ona presne mala taky isty pred rokom,tak sme sa dali do reci a dokonca mala pri porode tu istu dr. ako ja. V pekarni som si kupovala pecivo a tiez uz starsia pani predavacka,ze kedy a ze urcite mi je horuco,ona vie,lebo ma troch synov,no ze pokec. Mne to nevadilo,bolo to take nevtierave a ja rada kecam 😀 . Niektorí moji znami,co sa vidame len parkrat v roku,ked ma zbadali,tak prekvapení,ze ty si tehotna? a ja,ze no o mesiac rodim. Tak v zime vo vetrovke velmi vidiet nebolo,no veru.

slavka_a_maros
3. máj 2013

@kavaapalma rybacia mania? 😀

kavaapalma
3. máj 2013

@slavka_a_maros ja ti ani neviem,nejak ma beru morske motivy 😀 ale mam aj ine,slonikov,mackov,zajacikov...,no najviac mam z toho...

misza1
3. máj 2013

@kavaapalma to si pis ze vychutnam 😀 hlavne si necham masirovat nozare aspon 3x denne🙂
ty bodynka jsou krasne, maly Nemo bude rozkosny 😉

willy_wonka
3. máj 2013

@kavaapalma rozkosne bodynka, u mna zas prevladaju sloniky :D

kavaapalma
3. máj 2013

@misza1
@willy_wonka ked som nasla taku peknu supravku to su tie s Nemom,triculo plus kratasky,body a dalsie tricko-to je na rok,cize zase vyjde na leto,tak som nevedela odolat. A mam aj smolkov 🙂 kazdy na niecom fici 😀
Miska zavidim ti tie masaze nozok,ale v dobrom. Aj ja chcem.................este najst tu dobru dusu,co mi ich urobi...

kavaapalma
3. máj 2013

@willy_wonka hod foto,nech sa kochame dalej 🙂

willy_wonka
3. máj 2013

@kavaapalma ked sa vyterigam z postele a spravim vsetko potrebne odfotim 🙂

willy_wonka
3. máj 2013

Akurat googlim nejake detske zaclony a v ponuke uplna bieda ☹

simonetkaaa
3. máj 2013

ahojte ..robim prieskum pre kamosku ktora ma 4 chlapcov a caka piate babo je este len v 8tt a velmi tuzi mat dievcatko tak ci vam sedi pohlavie podla toho by som rada vedela alebo je to blud 😀 http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm pekny den vsetkym 🙂

janka_k
3. máj 2013

@misza1 uz chapem 🙂 a vybavila si?

janka_k
3. máj 2013

@simonetkaaa podla tohto mi to nesedi, ale mala som inulinku tiez na takyto cinsky vypocet a tam mi to sedelo

janka_k
3. máj 2013

@kavaapalma no veru same morske ale pekne 🙂 ja som zatial bezobrazkova, mam len jedno so zabkou a jedno s tym cervikom inac ziadne obrazky zatial, ale napisy s mummy and daddy tych mam dost 🙂

janka_k
3. máj 2013

@willy_wonka a v ikei sa ti nepaci? mne sa tam dva zavesy celkom pacili take detske
napr. tento mne sa pacil
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/6010...

janka_k
3. máj 2013

inac sak my tu tusim samych chalanov cakame, evidujem iba jedno dievcatko, inac sme v prevahe 🙂