Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte, dneska mám úplne psycho deň, od rána som vôbec necítila pohyby ani na sladké drobček nereagoval, tak som si hneď volala gynekologovi, že prídem, či ma zoberie.....išla som pednostne a malinky je chvalabohu v poriadku, srdiečko ok aj sa hýbal, ale ja ho aj tak necítim, neviem, čo má dneska asi spinká a je lenivý....taká som bola rozklepaná baby ani si neviete predstaviť, ale hovorím, spravil mi UZV a všetko ok.....tiež mi povedal, že radšej nech prídem 5x zbytočne ako keby sa malo niečo stať a nedošla by som....tak už som kludná, že je to v poriadku....už aby sme to mali za sebou baby
ja to mám za 42, keď dnešok nepočítam 🙂
Ranko 🙂
@katuska54 kati ako? Bolesti uz presli?
@willy_wonka bre ranko 🙂
uz to preslo...stacilo trochu vylozit nohy a nic nerobit 🙂 uz som sa aj po byte pomotala a coto urobila.
len som sa teraz na.rala,lebo sa musim okupat a netecie na m tepla voda...idem kamoske na navstevu a musim byt cistucka a vonava 🙂
@katuska54 ja som mala aj taký blbý pocit, takto som to ešte nikdy nemala, že by som vôbec necítila bohyby, ja cítim vždy aj keď sa len vypúča alebo prevaluje a dneska vôbec nič.....preto som hneď letela k doktorovi, nech ma radšej pozrie, ale teda ok....a vidíš tvoja sa stále vrtí a môj má dneska maminu na saláme 😀
@katuska54 to uz robia odstavku???? Nestras!
ty si nedas pokoj,stale nieco niekde.... 🙂 neber ma v zlom,ved vies,ze iba zavidim🙂
@willy_wonka este nemame odstavku,neviem preco netecie 😠
idem kuknut kamosku co sa konecne prestahovala sem do pertzky ( naj kamoska z detsva) niekde pri antolskej...dufam,ze sa nestratim 😀
sak to stale na to myslim a dakujem stale malemu ze je taky aktivny, momentalne som kldnejsia ked sa viac kyhe ako keby mal byt kludnejsi. a ked uz nepracujem uz sa ani nemusim sustredit, tak nech sa radsej hybe aj cely den
@silsil az teraz som si vsimla, ze si pisala...k tomu slepaku, normalne ma rezali 🙂
@willy_wonka aha..takze tiez riadny zakrok..a ako si to zvladala potom existovat, tie bolesti a td..?
@silsil praveze uplne v pohode 🙂 vobec z toho nemam negativne spomienky, vsetci ma lutovali,mala som sa ako prasa v zite,luxus :D
@willy_wonka ty brdo :D ale dobre vediet ze to sa da aj takto citit 🙂 😝 😀
@silsil 😉
me se taaaak nic nechce...
@misza1 konecne :D
@willy_wonka ale tak ty donuts jeste dodelam😀 a pak vylozim nozare a at to tu treba spadne 😅
@katuska54 ahoj, tak dnesny monitoring dopadol v pohode. Maly je kludny, co ten prvy az taky nebol 🙂. Drzim Ti palce na zajtra. Mohla som lezat aj na boku, tak to bolo fajn!
@wewuska26 fajn, ze ste OK, to museli byt nervy ☹ 😖
@misza1 tak posli aspon nieco na ochutnavku do BA 🙂 inak, ako ich robis?
@willy_wonka klido pido, jen nevim ci by to ten holub cestou nesezral😀
zkousim je podle tohoto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16624
@anicka.be mala si pravdu, nechali ma dnes na tom monitoringu lezat aj na boku a je to uplne o niecom inom! Neda sa to porovnat! Mali sme to OK, uz sme doma, taka som bola rada!
@katkalubkova aj bolo, ale už cítim teraz aj pohyby, všetko je v poriadku, drobec ma pekne vystrašil 🙂

@delica hmmm a ted uz to muze byt kdykoli🙂 porad mi to nedochazi...