icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
6. máj 2013

@delica hmmm a ted uz to muze byt kdykoli🙂 porad mi to nedochazi...

wewuska26
6. máj 2013

ahojte, dneska mám úplne psycho deň, od rána som vôbec necítila pohyby ani na sladké drobček nereagoval, tak som si hneď volala gynekologovi, že prídem, či ma zoberie.....išla som pednostne a malinky je chvalabohu v poriadku, srdiečko ok aj sa hýbal, ale ja ho aj tak necítim, neviem, čo má dneska asi spinká a je lenivý....taká som bola rozklepaná baby ani si neviete predstaviť, ale hovorím, spravil mi UZV a všetko ok.....tiež mi povedal, že radšej nech prídem 5x zbytočne ako keby sa malo niečo stať a nedošla by som....tak už som kludná, že je to v poriadku....už aby sme to mali za sebou baby

katuska54
6. máj 2013

@delica
@misza1 ja to mam za 37 dni 😀 ale asi ma vsetky predbehnete 😕

katuska54
6. máj 2013

@wewuska26 super,ze je vsetko ok...mne sa dnes mala stale vrti...dava o sebe dost vediet 😉

wewuska26
6. máj 2013

ja to mám za 42, keď dnešok nepočítam 🙂

willy_wonka
6. máj 2013

Ranko 🙂

@katuska54 kati ako? Bolesti uz presli?

katuska54
6. máj 2013

@willy_wonka bre ranko 🙂
uz to preslo...stacilo trochu vylozit nohy a nic nerobit 🙂 uz som sa aj po byte pomotala a coto urobila.
len som sa teraz na.rala,lebo sa musim okupat a netecie na m tepla voda...idem kamoske na navstevu a musim byt cistucka a vonava 🙂

wewuska26
6. máj 2013

@katuska54 ja som mala aj taký blbý pocit, takto som to ešte nikdy nemala, že by som vôbec necítila bohyby, ja cítim vždy aj keď sa len vypúča alebo prevaluje a dneska vôbec nič.....preto som hneď letela k doktorovi, nech ma radšej pozrie, ale teda ok....a vidíš tvoja sa stále vrtí a môj má dneska maminu na saláme 😀

willy_wonka
6. máj 2013

@katuska54 to uz robia odstavku???? Nestras!
ty si nedas pokoj,stale nieco niekde.... 🙂 neber ma v zlom,ved vies,ze iba zavidim🙂

katuska54
6. máj 2013

@willy_wonka este nemame odstavku,neviem preco netecie 😠
idem kuknut kamosku co sa konecne prestahovala sem do pertzky ( naj kamoska z detsva) niekde pri antolskej...dufam,ze sa nestratim 😀

katuska54
6. máj 2013

@wewuska26 keby som malu necitila tak tiez panikarim...tiez by som isla k dr nech ma pozrie,takze dobre si urobila ze si k nej isla 🙂 ved sme prvorodicky tak mame narok na take stresy...

katkatara
6. máj 2013

@wewuska26
@katuska54 Veď to sa ani nedá byť v kľude po tom, čo sa stalo danielle! V kuse na to myslím!

katuska54
6. máj 2013

@katkatara presne tak....ale musime verit,ze je vsetko ok..

janka_k
6. máj 2013

sak to stale na to myslim a dakujem stale malemu ze je taky aktivny, momentalne som kldnejsia ked sa viac kyhe ako keby mal byt kludnejsi. a ked uz nepracujem uz sa ani nemusim sustredit, tak nech sa radsej hybe aj cely den

willy_wonka
6. máj 2013

@silsil az teraz som si vsimla, ze si pisala...k tomu slepaku, normalne ma rezali 🙂

silsil
6. máj 2013

@willy_wonka aha..takze tiez riadny zakrok..a ako si to zvladala potom existovat, tie bolesti a td..?

willy_wonka
6. máj 2013

@silsil praveze uplne v pohode 🙂 vobec z toho nemam negativne spomienky, vsetci ma lutovali,mala som sa ako prasa v zite,luxus :D

silsil
6. máj 2013

@willy_wonka ty brdo :D ale dobre vediet ze to sa da aj takto citit 🙂 😝 😀

willy_wonka
6. máj 2013

@silsil 😉

misza1
6. máj 2013

me se taaaak nic nechce...

willy_wonka
6. máj 2013

@misza1 konecne :D

misza1
6. máj 2013

@willy_wonka ale tak ty donuts jeste dodelam😀 a pak vylozim nozare a at to tu treba spadne 😅

katkalubkova
6. máj 2013

@katuska54 ahoj, tak dnesny monitoring dopadol v pohode. Maly je kludny, co ten prvy az taky nebol 🙂. Drzim Ti palce na zajtra. Mohla som lezat aj na boku, tak to bolo fajn!

katkalubkova
6. máj 2013

@wewuska26 fajn, ze ste OK, to museli byt nervy ☹ 😖

willy_wonka
6. máj 2013

@misza1 tak posli aspon nieco na ochutnavku do BA 🙂 inak, ako ich robis?

misza1
6. máj 2013

@willy_wonka klido pido, jen nevim ci by to ten holub cestou nesezral😀
zkousim je podle tohoto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16624

misza1
6. máj 2013

🙂

katkalubkova
6. máj 2013

@anicka.be mala si pravdu, nechali ma dnes na tom monitoringu lezat aj na boku a je to uplne o niecom inom! Neda sa to porovnat! Mali sme to OK, uz sme doma, taka som bola rada!

wewuska26
6. máj 2013

@katkalubkova aj bolo, ale už cítim teraz aj pohyby, všetko je v poriadku, drobec ma pekne vystrašil 🙂

delica
6. máj 2013

@misza1 sa tu šúlam na tej belle :D no moc sa jej to tuším nepáči v tej autosedačke, alebo ma tušáka, že uz nebude na prvom mieste