Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
tak ja mám 118cm a +15kg 😀 som ako menšia veľyba 😀 😀
@janka_k veru naozaj15kg, uz mam 60kg a 167-168 cm 🙂
@willy_wonka jaj no tak to mas staaaaaaaaaale malo na tu vysku 🙂 aj keby si tehu nebola 🙂 uzasna postavicka
no ja idem do hajan rano vstavam o 5:30 idem zase na kontrolu na dia 😠
baby, bedrove klby vas nebolia? Ja niekedy akoby som tam mala takeho trpaslika, co mi chce ten klb odmontovat od tela, au.
@kavaapalma aj ja mam poradnu rano....no nech nam vsetko dobre dopadne <3.
@janka_k ale som drobec, tak vyzeram ako taky maly tehotny tic tac, ale nestazujem si. Az na to,ze som uz dost ufucana pri co i len malej namahe(chodza-cca 10min, alebo dlhsie statie,kedze nic ine nerobim🙂 )
Dnesny den som uspesne prelezala v posteli,uuuplna lemra leniva ! a teraz sa mi uz zyva,aj to lezanie da.zabrat...
@willy_wonka drobec som tu tak ja 160cm 🙂 no veru uz to s tou energiou ide dolu vodou a to ja som o par tyzdnov menej tehu, tiez uz nie som hyperaktivna ako bezne
a ja idem na krv na hepatologiu, snad to nebude horsie, lebo ak ano, caka ma nemocka ☹
@willy_wonka ja som doobeda mala nerva, ze sa mali nehybe, potom sa uz mrvkal, ale uz som mala naruseny den...ledva som navarila a prezliekla periny. A chcela som zehlit, ale potom, ze to necham na zajtra, az po poradni, podla toho, co mi doktorka povie. A tak sa hram a citam si.
@janka_k tak sme na tom dost podobne.brusko ma 110cm,ja +19 kg,na zaciatku 58 kg.a mala ma vraj uz 3,2 kg.termin mam 3.6.jaj a moja vyska 163cm.som zvedava,ako a kedy to schudnem🙂
@delica a uz nie si ofucana na mm?🙂
@pavuciatko wau, ty mas riadnu valibucku🙂
@willy_wonka nie 🙂 uz ma to preslo, ako som sa rano zobudila
som si nasla rano smsky z noci :D tak asi aj jemu bolo smutno bezo mna :D
@pavuciatko tak to fakt to mame podobne, no som zvedava na tie vysledne porodne miery tych nasich drobcov 🙂 ja strasne dufam ze to nebude 4kg. ja viem ze dolezite je zdravie, len mam, strach ako to babatko take velke porodim
@pavuciatko no pavuciatko, riadna slecinka teda má u teba domček 🙂)).
@janka_k mam rovnake obavy.hadam to zvladneme.musime 🙂
@delica no uvidime,stale sa utesujem,ze to je len priblizny odhad🙂
Dnes sa Gretka asi rozhodla,ze vylezie nakuknut von,lebo stale ma nejako kopka na spodu,uplne akoby klopala na dvere,alebo sa ich snazila odtlacit🙂neviem,co vymysla
@janka_k nic nezaberalo, ani ked som si skusala hybat bruchom, ako mi to robili v nemocke...proste sa ani nehol, len trosicku tam bolo take chvenie. Teraz lezim na boku a snazi sa natahovat asi ruky alebo co....ale zas na druhej strane, nemaju uz moc miesta, aby mohli v brusku vyvadzat, nie je to ako okolo toho 28.-30. tyzdna.
@pavuciatko ja si vzdy poviem, ze radsej nech je babo vacsie, nez by malo zaostavat 🙂 nejak uz ich z nas dostanu
@delica presne tak.mas pravdu.len moj mm stresuje,ze ako ju dostanem von🙂
@delica bolia bedrove a ako, hlavne ked sa tocim na posteli, alebo vstavam
Ked uz davate tie miery, 7,5 kg plus, 161 cm takze sa radim ku krpcom, pred tehu 54 kg, bruch 95 cm 🙂
Namiesto Buckovcov Mama,ozen ma 🙂 jo! 😀
@willy_wonka jedna blbost za druhou ale uz sa neviem dockat 😀

@willy_wonka to fakt 15kg? no to by som nepovedala sak na tej fotke z minuleho tyzdna co sme tu davali si strasne chuda