icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
8. máj 2013

@willy_wonka to fakt 15kg? no to by som nepovedala sak na tej fotke z minuleho tyzdna co sme tu davali si strasne chuda

janka_k
8. máj 2013

@delica no to fakt malicko kg, to ti aspon doki nevravel ze mas davat pozor na to co jes, akokeby to islo v tom tehu

delica
8. máj 2013

@janka_k Dr. skor riesila to chudnutie na zaciatku, ale ked babatko normalne rastlo, tak povedala, ze si berie vsetko potrebne odo mna, len potom som mala pred vianocami zly krvny obraz :-/. No ale na zaciatku 5.mesiaca sa mi ulavilo.

janka_k
8. máj 2013

@delica tak hlavne ze sa to upravilo, no to je pravda chudnutie tiez nie je dobre, ja som teda zvedava ako ja tych 19kg schudnem a kedy a ci vobec

evinkaslo
8. máj 2013

tak ja mám 118cm a +15kg 😀 som ako menšia veľyba 😀 😀

willy_wonka
8. máj 2013

@janka_k veru naozaj15kg, uz mam 60kg a 167-168 cm 🙂

janka_k
8. máj 2013

@willy_wonka jaj no tak to mas staaaaaaaaaale malo na tu vysku 🙂 aj keby si tehu nebola 🙂 uzasna postavicka

kavaapalma
8. máj 2013

no ja idem do hajan rano vstavam o 5:30 idem zase na kontrolu na dia 😠

delica
8. máj 2013

baby, bedrove klby vas nebolia? Ja niekedy akoby som tam mala takeho trpaslika, co mi chce ten klb odmontovat od tela, au.

delica
8. máj 2013

@kavaapalma aj ja mam poradnu rano....no nech nam vsetko dobre dopadne <3.

willy_wonka
8. máj 2013

@janka_k ale som drobec, tak vyzeram ako taky maly tehotny tic tac, ale nestazujem si. Az na to,ze som uz dost ufucana pri co i len malej namahe(chodza-cca 10min, alebo dlhsie statie,kedze nic ine nerobim🙂 )

Dnesny den som uspesne prelezala v posteli,uuuplna lemra leniva ! a teraz sa mi uz zyva,aj to lezanie da.zabrat...

janka_k
8. máj 2013

@willy_wonka drobec som tu tak ja 160cm 🙂 no veru uz to s tou energiou ide dolu vodou a to ja som o par tyzdnov menej tehu, tiez uz nie som hyperaktivna ako bezne

janka_k
8. máj 2013

a ja idem na krv na hepatologiu, snad to nebude horsie, lebo ak ano, caka ma nemocka ☹

delica
8. máj 2013

@willy_wonka ja som doobeda mala nerva, ze sa mali nehybe, potom sa uz mrvkal, ale uz som mala naruseny den...ledva som navarila a prezliekla periny. A chcela som zehlit, ale potom, ze to necham na zajtra, az po poradni, podla toho, co mi doktorka povie. A tak sa hram a citam si.

pavuciatko
8. máj 2013

@janka_k tak sme na tom dost podobne.brusko ma 110cm,ja +19 kg,na zaciatku 58 kg.a mala ma vraj uz 3,2 kg.termin mam 3.6.jaj a moja vyska 163cm.som zvedava,ako a kedy to schudnem🙂

willy_wonka
8. máj 2013

@delica a uz nie si ofucana na mm?🙂

willy_wonka
8. máj 2013

@pavuciatko wau, ty mas riadnu valibucku🙂

delica
8. máj 2013

@willy_wonka nie 🙂 uz ma to preslo, ako som sa rano zobudila
som si nasla rano smsky z noci :D tak asi aj jemu bolo smutno bezo mna :D

janka_k
8. máj 2013

@pavuciatko tak to fakt to mame podobne, no som zvedava na tie vysledne porodne miery tych nasich drobcov 🙂 ja strasne dufam ze to nebude 4kg. ja viem ze dolezite je zdravie, len mam, strach ako to babatko take velke porodim

delica
8. máj 2013

@pavuciatko no pavuciatko, riadna slecinka teda má u teba domček 🙂)).

janka_k
8. máj 2013

@delica a ked necitis ked si lahnes na bok nezacne sa maly prevalovat? ja to tak robievam, ked uz som nekludna ze par hodin neboli pohyby, lahnem na bok a vacsinou vtedy sa ozve, aj ma tak "stekli" na tej strane kde si lahnem

pavuciatko
8. máj 2013

@janka_k mam rovnake obavy.hadam to zvladneme.musime 🙂

pavuciatko
8. máj 2013

@delica no uvidime,stale sa utesujem,ze to je len priblizny odhad🙂
Dnes sa Gretka asi rozhodla,ze vylezie nakuknut von,lebo stale ma nejako kopka na spodu,uplne akoby klopala na dvere,alebo sa ich snazila odtlacit🙂neviem,co vymysla

delica
8. máj 2013

@janka_k nic nezaberalo, ani ked som si skusala hybat bruchom, ako mi to robili v nemocke...proste sa ani nehol, len trosicku tam bolo take chvenie. Teraz lezim na boku a snazi sa natahovat asi ruky alebo co....ale zas na druhej strane, nemaju uz moc miesta, aby mohli v brusku vyvadzat, nie je to ako okolo toho 28.-30. tyzdna.

delica
8. máj 2013

@pavuciatko ja si vzdy poviem, ze radsej nech je babo vacsie, nez by malo zaostavat 🙂 nejak uz ich z nas dostanu

pavuciatko
8. máj 2013

@delica presne tak.mas pravdu.len moj mm stresuje,ze ako ju dostanem von🙂

katkalubkova
8. máj 2013

@delica bolia bedrove a ako, hlavne ked sa tocim na posteli, alebo vstavam

hobit
8. máj 2013

Ked uz davate tie miery, 7,5 kg plus, 161 cm takze sa radim ku krpcom, pred tehu 54 kg, bruch 95 cm 🙂

willy_wonka
8. máj 2013

Namiesto Buckovcov Mama,ozen ma 🙂 jo! 😀

ivoninka
9. máj 2013

@willy_wonka jedna blbost za druhou ale uz sa neviem dockat 😀