icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
10. máj 2013

@delica v stvrtok idem na poradnu,tak sa snad dozviem viac,dovtedy budem na hroznovom cukre nech sa samko zagulati. 🙂 ...a.potom ma picne,ked mi dr povie,ze to skusime normalne :D ale ak pripustil moznost cr, tak si nemyslim,ze by ma chcel nechat to aspon skusit,ked som sama povedala,ze na cr by som pristala....uvidime 🙂

katuska54
10. máj 2013

@delica
@willy_wonka takze vy sa este stretnete v porodnici a ja Vas budem striedat 🙂
dnes sme kupili 9kg melon a kacenka nenazrana si ho dala a teraz ma boli brucho ☹

delica
10. máj 2013

@katuska54 ten melon bol urcite vacsi nez tvoje bruško, katuš 🙂

delica
10. máj 2013

@willy_wonka myslis, ze pomaha cukor hroznovy? No aj nas vyzera na sloníča, ako vcera povedala MUDr., ze tych 4 kg do troch tyzdnov asi dá....ale hovori, ze pokojne mozeme rodit aj teraz, ze uz má aj túčik (akoze z hladiska hmotnosti), ale ze nech tam vydrzi co najdlhsie.
Inak mal by ti to povedat co najskor, ja som sa dnes objednavala na krv, interne vysetrenia a este ARO....to mas tak 3 dni behaciek

janka_k
10. máj 2013

@katuska54 jaj melonik, dala by som si, vzdy na to zabudnem, resp, vzdy sa bojim ze bude malo sladky a potom ho nebudem chciet jest 🙂

katuska54
10. máj 2013

@delica to mas pravdu,bol teda este je 😉 este som ho nestihla zjest cely...vecer ma mm berie na koncert,tak nechcem moc melonu zjest aby som nemusela chodit stale na zachod 😕

katuska54
10. máj 2013

@janka_k my kupujeme v bille,tam su dobre sladke a cervene...

willy_wonka
10. máj 2013

@katuska54 si zjedla 9kg melon?:D cely?:-O

@delica iekde som to citala,zevraj..a aj.by to davalo zmysel 🙂 Mne brali krv v utorok, klasicky krvny obraz, leukocyty,hemog,tromb..atd..mam to viac menej ok,az na hemog,mam 118 a norma je 120.
snad sa v stvrtok dozviem viac, idem za nim az po ordinacnych hodinach,tak bude mat na mna aj viac casu.

katuska54
10. máj 2013

@willy_wonka cely nie,iba stvrtku...keby som zjedla cely tak ani z vecka sa nedostanem. musim si nechat aj na vikend 😉
tak v utorok tam budem sediet sama? srandista je na 26?

delica
10. máj 2013

@willy_wonka jaj, no inak si mala pravdu, ze je to celkom ulava, ze vies, kedy je to v plane. Proste dojdem rano, zaradia ma do planu, poobede budem mat maleho na svete.
Neviem, co robia na tom internom vysetreni vlastne, ale tiez mi brali ten posledny krvny obraz + streptokoka, uz to mam zapisane v knizke aj

katuska54
10. máj 2013

@willy_wonka
@delica ja Vam tak zavidim,ze viete kedy to uz bude 😒 ja budem len cakat a nervovat sa ☹

janka_k
10. máj 2013

@katuska54 tak fakt si mi spravila chut, o hodinku sa tam asi prevezem, mam to kusok, len ked melon je tazsi tak radsej autom 🙂

willy_wonka
10. máj 2013

@delica je to neopisatelna pohoda na psychike....na internom asi natocia ekg,a tie veci okolo srdiecka.
@katuska54 katus, ja to tiez neviem s urcitostou:( ale nadej mam... a pssst,ale v utorok nejdem preto, lebo ma operacie,tak nevie ako dlho by som tam cakala...preto mi povedal nech dojdem vo stvrtok.

anicka.be
10. máj 2013

@kavaapalma ja mam tuto 5CH a 4gramov:
http://www.sunpharma.sk/produkt/arnica-montana-ch5
je to uplne malicke balenie ako tenucky zapalovac 🙂

azmuk
10. máj 2013

@janka_k hej, moj gynekolog je Ferianec, takze chcem unho aj rodit. Doverujem mu. A co ty?

misza1
10. máj 2013

@willy_wonka no ruku do ohne bych nedala ale sikme ocicka mela a je cely tato... asi vyrostla z evropske stravy🙂

janka_k
10. máj 2013

@azmuk ja si chcem jeho zazmluvnit tiez, sestra s nim bola spokojna ale este som si to nevybavila, no musim, najvyssi cas, stvrtok idem totizto uz posledny krat ku gynek.

janka_k
10. máj 2013

@azmuk ja som mala povodne termin skoro ako ty 26.6. ale posunuli mi ho o tyzden na 18., tak snad nebudeme rodit naraz aby sme mohli u neho obe 🙂 🙂

willy_wonka
10. máj 2013

Baby vy sa vyznate v tych hodnotach prietokov?

azmuk
10. máj 2013

@janka_k ja mam taky tusak, ze skor porodim tyzen neskor 🙂 Dufajme, ze sa onho podelime k spokojnosti oboch 😉
A sestra unho kedy rodila? Prirodzene ci sekciou?

misza1
10. máj 2013

@janka_k
@azmuk nevim jak je ti u vas,ale v tn byva 1dr na smene a ma 4 saly takze vesele.muzete rodit spolu🙂 co vim,tak porod vetsinou vedou PA dr jen chodi kontrolovat a pak az kdyz jde babo ven a zasiva🙂

azmuk
10. máj 2013

@janka_k a co cakate? Inak ja som si myslela, ze som jedina junovka, ktora bude rodit v Ruzinove 🙂 Vacsinou som tu citalala, ze baby z BA chcu rodit na Antolskej. Tak som rada, ze nie som sama. Mozno sa tam uvidime. Aj ked neviem ako vyzeras 😀

azmuk
10. máj 2013

@misza1 Tiez si myslim, ze doktor to zvladne 😉

kavaapalma
10. máj 2013

@anicka.be a ty si odtiaľto objednavala? Za ako dlho ti to doslo?

katuska54
10. máj 2013

@willy_wonka to fakt? a dokedy tam budem trcat? alebo ma daju k niekomu inemu?

willy_wonka
10. máj 2013

@katuska54 neviem Katka, davnejsie mal operacie dosiel o pol hodinku nekor, a pred 2tyzdnami tiez operoval,nedosiel vobec, namiesto neho prisiel druhy dr. Tak ak by nedosiel mozes sa rozhodnut ci pojdes k zastupujucemu, alebo na dalsi tyzden k srandistovi. Osobne ti radim, ist k zastupujucemu....a potom normalne k srandistovi,alebo sa ti zapaci zastupujucia ostanes u nho...moznosti je vela,mozno aj srandista nakoniec dojde 🙂

janka_k
10. máj 2013

@azmuk pred rokom prirodzene, vyvolavackou ale, mala uz s vodou nieco

janka_k
10. máj 2013

@azmuk no zastavili mi profilovku, takze teraz nemozem mat ziadnu, uz x dni tam mam ze caka na schvalenie, na mojasvadba mam dve fotky pridane v albume. a tiez som si myslela ze idem jedina do ruzinova, ale nasla som ta v tej tabulke 🙂 cakame chlapceka

janka_k
10. máj 2013

@misza1 no asi by aj dve zvladol to je pravda 🙂 ale neviem ako to je nakolko sa podiela doktor a na kolko PA, neviem ci je to takisto, ale inac o trencine som pocula dobre, tak to mas super 🙂

delica
10. máj 2013

@willy_wonka inak na akom oddeleni je teraz pridelený srandista? Porodnica a sestonedelie su ako jedno oddelenie?