Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
kocky, idem spat, uz nevladzem, prajem vam dobru noc a neze zase popisete cele litanie, ze nebudem stihat docitat 😀
@anicka.be ja by som do auta iba s autosedackou, pripadne si ju pripni na kocik do nemocnice. predsalen autosedacky su robene pre bezpecnost deti v aute, a ci je to 1km alebo 50km stat sa moze hocikde hocico, ved vzdy to moze byt ze niekto iny ti vojde do cesty a musis prudko zabrzdit. a vies po blave by to mal hocikto napriklad 10km ale netrufla by som si jazdit bez autosedacky
dobre ranko dievcence 🙂 tak ked hovorite o vajicku,tak my malu urcite berieme z nemocky vo vajicku...sice to mame cca 5km domov,ale bezpecnost je prvorada. a premavka v ba hotova katastrofa.
dnes odchadzam na vylet a pridem az zajtra vecer,tak nieze popisete litanie 😀 aby som Vas nemusela citat 3 dni 😅
pekny vikend prajem a oddychujte s nohami vylozenymi a mm nech Vas oletuju 😀
Ahojte, tak my mame uz Chicco kupene, ale z porodnice pojdeme pravdepodobne v perinke a vo vanicke z kocika. Tak sme isli aj prvy krat...
@katuska54 no to by sa ti tak pacilo,pekne popiseme,aby si mala co citat 😀 a krasny vylet...
@kavaapalma tak to som zvedava aj ja lebo tento podla toho co tam stvara bude rovnaky sinter ako Tobi a to bude moj koniec 🙂 oblubena disciplina je vtlacanie noziciek pod rebra 🙂
@hobit moj je stale kp,takze ja ani netusim ake je to ked kope hore do rebier,ci do ladvin...
@hobit tak to mame rovnako, ja som tajne dufala, ze druhe dieta bude pokojnejsie, bez sance, take showky robi v tom bruchu... na to sa ani jeho starsi brat nechytal.... a teda ten je zivy nad mieru, takze je dost mozne, ze po case ma ludia uvidia len s permanentnym nepritomnym pohladom a usmevom na tvari🙂) ale zas aspon budem vediet, ze su zdravi a v poriadku
ja jsem si dneska zaprehanela a dala jsem si gumaky do mesta, no tak tenoucke narty uz jsem dlouho nemela ale prsty jsem mela uplne umrtvene😅
jinak to pocasi je na palici... vubec nic se mi nechce:(
kocky ve stredu 15/5 bude v C&A -25% na vsechno 🙂
my to dnes mame za 1mesiac 🙂
tak dalsi junovcatko se narodilo🙂
Este 23 dni🙂
ako sa dnes citite? nie je zas nieco s tlakom? Ja som dnes nemozna, boli sme s muzom na kvetinovom jarmoku, ale kvety sme nekupili, dosli sme domov, isli sme si lahnut a teraz som spala. Uplne sa citim ako mechom udreta.
@delica ako ja ok,len dusnota. Posadila som trosku sladkej kukurice a teraz sedim a pijem malinovy caj.
@kavaapalma
@misza1
vy ste ake akcne, dievcence. Ja idem aspon umyvacku riadu zapnut....nech sa necitim tak necinne. Inak aj nasa havina je KO, len spí, ani na dvor sa jej nechce vybehnút.
Dnes zlahka upratujem... 3min nieco porobim, dalsich 15 min oddychujem :D

@misza1 no, stat sa moze cokolvek 😒