icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
10. máj 2013

@misza1 no, stat sa moze cokolvek 😒

anicka.be
10. máj 2013

kocky, idem spat, uz nevladzem, prajem vam dobru noc a neze zase popisete cele litanie, ze nebudem stihat docitat 😀

hobit
10. máj 2013

@anicka.be a ake mas vajicko? Lebo vacsina ma pre uplnych krpcov take okolo hlavicky aby nelietala...ja som sa v tej vanicke bala, ze zabrzdis a hlava mu odleti

hobit
10. máj 2013

@delica slusny vykon 😀 co dobre si varila?

delica
10. máj 2013

@hobit nic speci, cestoviny s hribovo-syrovou omackou :D takze ziaden kucharsky vykon - 20 min a hotovo

hobit
11. máj 2013

@delica mnam, milujem cestoviny, ale malo ich robim lebo Tomas a Tobi nie ☹

janka_k
11. máj 2013

@anicka.be ja by som do auta iba s autosedackou, pripadne si ju pripni na kocik do nemocnice. predsalen autosedacky su robene pre bezpecnost deti v aute, a ci je to 1km alebo 50km stat sa moze hocikde hocico, ved vzdy to moze byt ze niekto iny ti vojde do cesty a musis prudko zabrzdit. a vies po blave by to mal hocikto napriklad 10km ale netrufla by som si jazdit bez autosedacky

katuska54
11. máj 2013

dobre ranko dievcence 🙂 tak ked hovorite o vajicku,tak my malu urcite berieme z nemocky vo vajicku...sice to mame cca 5km domov,ale bezpecnost je prvorada. a premavka v ba hotova katastrofa.
dnes odchadzam na vylet a pridem az zajtra vecer,tak nieze popisete litanie 😀 aby som Vas nemusela citat 3 dni 😅
pekny vikend prajem a oddychujte s nohami vylozenymi a mm nech Vas oletuju 😀

janka_k
11. máj 2013

@katuska54 tak pekny vyletik prajem

a vo vajicku aj my z nemocky urcite

misza1
11. máj 2013

dobre rano🙂
dnes jsem si paradne pospala-konecne🙂 jen skoda ze venku prsi...
@katuska54 uzi si vylet🙂

janka_k
11. máj 2013

@azmuk nebola som pozriet v porodnici, neviem ci to vobec chcem 🙂 a ty si bola, bolo to ok?

katkalubkova
11. máj 2013

Ahojte, tak my mame uz Chicco kupene, ale z porodnice pojdeme pravdepodobne v perinke a vo vanicke z kocika. Tak sme isli aj prvy krat...

azmuk
11. máj 2013

@janka_k hej bola🙂 kuknut ten porodny box a izby 🙂 ziadna slava, ale aspon ma to nebude sokovat ked to budem vidiet prvykrat. Inak ta stanicna sestra bol mila

kavaapalma
11. máj 2013

@anicka.be uz chapem chapem... objednam z lekarne...
@misza @hobit tak nie som sama koho palia spodky noh... od mojho drobceka dostavam len take nezne stuchance,nic akcne,sem tam sa sice akcne prevali,ale inak je to kluden babatko... velmi som zvedava,ci taky bude aj ked sa narodi...

kavaapalma
11. máj 2013

@katuska54 no to by sa ti tak pacilo,pekne popiseme,aby si mala co citat 😀 a krasny vylet...

hobit
11. máj 2013

@kavaapalma tak to som zvedava aj ja lebo tento podla toho co tam stvara bude rovnaky sinter ako Tobi a to bude moj koniec 🙂 oblubena disciplina je vtlacanie noziciek pod rebra 🙂

kavaapalma
11. máj 2013

@hobit moj je stale kp,takze ja ani netusim ake je to ked kope hore do rebier,ci do ladvin...

lulupopo
11. máj 2013

@hobit tak to mame rovnako, ja som tajne dufala, ze druhe dieta bude pokojnejsie, bez sance, take showky robi v tom bruchu... na to sa ani jeho starsi brat nechytal.... a teda ten je zivy nad mieru, takze je dost mozne, ze po case ma ludia uvidia len s permanentnym nepritomnym pohladom a usmevom na tvari🙂) ale zas aspon budem vediet, ze su zdravi a v poriadku

misza1
11. máj 2013

ja jsem si dneska zaprehanela a dala jsem si gumaky do mesta, no tak tenoucke narty uz jsem dlouho nemela ale prsty jsem mela uplne umrtvene😅
jinak to pocasi je na palici... vubec nic se mi nechce:(

anicka.be
11. máj 2013

@hobit aj moje vajicko ma taku vlozku pre novorodencov.

misza1
11. máj 2013

kocky ve stredu 15/5 bude v C&A -25% na vsechno 🙂

katkalubkova
11. máj 2013

my to dnes mame za 1mesiac 🙂

misza1
11. máj 2013

tak dalsi junovcatko se narodilo🙂

katkatara
11. máj 2013

Ja tam mám rovných 50 dní 🙂

@misza1 A kto je taký rýchly?

pavuciatko
11. máj 2013

Este 23 dni🙂

delica
11. máj 2013

ako sa dnes citite? nie je zas nieco s tlakom? Ja som dnes nemozna, boli sme s muzom na kvetinovom jarmoku, ale kvety sme nekupili, dosli sme domov, isli sme si lahnut a teraz som spala. Uplne sa citim ako mechom udreta.

kavaapalma
11. máj 2013

@delica ako ja ok,len dusnota. Posadila som trosku sladkej kukurice a teraz sedim a pijem malinovy caj.

misza1
11. máj 2013

@katkatara mariaremencova. mela termin 1/6
no ja uz se konecne budu muset donutit oprat a nachystat veci...

@delica 100% je zly tlak me porad taha do lehu, chudak mm jsem ho nahuckala ze musime to tu konecne douklizet po prerabce knihy a pod....

delica
11. máj 2013

@kavaapalma
@misza1
vy ste ake akcne, dievcence. Ja idem aspon umyvacku riadu zapnut....nech sa necitim tak necinne. Inak aj nasa havina je KO, len spí, ani na dvor sa jej nechce vybehnút.

willy_wonka
11. máj 2013

Dnes zlahka upratujem... 3min nieco porobim, dalsich 15 min oddychujem :D