Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka ja som tiež včera čítala o tých babách čo už porodili a v noci sa mi snívalo, že aj ty si písala, že už si porodila, ale dátum bol 12.5.to mi tak utkvelo v pamäti, takže to už je neaktuálne...ale písala si, že si rodila prirodzene a že ťa to vôbec nebolelo až tak ako si čakala 🙂 .....ja už mám tiež haluze, keď sa mi takéto veci snívajú 😀
@silvianm netusim ja tam mam napisane len hrdlo ☹
@jankastubka ved do hrdla ti nepozeral, tak to bude na 99% hrdlo-krčok (maternice)
@delica to mi doslo len baba sa pytala ci to je to iste co cervix a to netusim. 😀
@jankastubka no bude to to isté
@willy_wonka ved uz mas pomaly na to aj tyzden a maly gramy 🙂 tak preco nie
@jankastubka a u koho si bola na poradni - mna tak odpinkali ked som 1 x rodila, dokonca mi moj zazmluvneny lekar povedal ze ak si dam EPI on ma rodit nebude, tak chapes to?
inak ako som pozerala tu tabulku, co ste tu dnes dali s tymi velkostami babatka, to je az neuveritelne, ze 8 mesiacov dozadu sa to vazilo na mg az gramy a teraz mame cvaldov v bruchu 2-3 kg
podle me to hrdlo je pocestene, na slovensku je krcok maternice a v cesku je delozni hrdlo😀
@willy_wonka nekam ty teorie zapusuj🙂
me uz to curani nebaviiii, vsak ja uz ani nevim jaky je pocit se vycurat, porad se mi chce:(
@misza1 ale, nemam pravdu ?:D
@willy_wonka nejaka logika v tom je🙂
@misza1 super, ze si si ju vsimla 🙂 aspon nebudem za uuuplnu trubu 🙂
@michaelamia1902 bola som u schwarza ale zazmluvneneho ho nemam a ani nikoho si zazmluvnovat nebudem. Ja to tiez nechapem ten pristup, ked raz nemocnica tuto sluzbu ponuka,nema to co odmietat. A okrem toho on je chlap a nikdy nerodil, tak ako to vie posudit ci je ta bolest znesitelna alebo nie.
A t si z bb?
@misza1 no vidis to,vsetko oki a tak si sa bala.
@silvianm tak podla tej tabulky moja Gretka zodpoveda 39. tyzdnu a nie 36+2tt. ako mala pri poslednom sone-3200g.a to ja som 160 cm krpec a mm okolo 180 cm,takze nie sme nejaki velki.joj len nech drobka este vydrzi v brusku...
Pobolieva ma podbrusko 🙂))
Uz nie 😅
@willy_wonka akoze si to nevsimaj 🙂 mne sa chce spat,v kuse zivam a sranda,ze mi prestala chutit kava. A tiez sa to snazim nevsimat,lebo potom co v noci budem kukat do stropu a pocitat ovecky?
@pavuciatko jeeej to bude krasna velka babulka 🙂 len nech nam vydrzia v bruskach 🙂
@kavaapalma :D v noci spim a cikam,vtedy na nic nemyslim. Len dnes sa pozorujem, ci sa naaahodou nieco nedeje 🙂 doteraz si pila kavu? mna chut na kavu ktoru som pijavala pred tehu velmi rychlo presla, brrr..fuj.teraz slintam nad dobrym hustym latte 🙂
@willy_wonka mne zacala kava chutit, pijem kazde rano...stale mam chut ju pit aj cez den, ale krotim sa 😅
@willy_wonka ty sa mas! cochvila rodis 😎 tesis sa?
Baby prosim vas, povedzte mi niektora, kedy vlastne treba zacat pit ten caj ostruzinovy. V jednej literature som citala, ze od 34.tt 3-4 salky denne. Inde som citala, ze od 35.tt a jednu salku a postupne zvysovat. A niekde zas ze 2 tyzden pred porodom 😒 😒 😒 Kedy teda?
@willy_wonka jsi se vyprdela? 😀
@kavaapalma ja jsem z kavy grcala, ale ted mi cca 2 tydny zpet zacala chutnat tak jsem si koupila bezkofejnovou at po 9mesicni absenci nebeham jako turbomys 😀

@willy_wonka prosim ta, aj ja som uz dneska rodila, lebo dieta sa hybe nejak dolu...vzdy kopal hore a teraz akoby sa mi chcel chytit bedrovych klbov...ale nic sa nedeje, nic ma neboli, brucho stale trci dopredu, nepadlo...ved druhy raz budeme uz vediet, co a ako 🙂