icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
13. máj 2013

@willy_wonka prosim ta, aj ja som uz dneska rodila, lebo dieta sa hybe nejak dolu...vzdy kopal hore a teraz akoby sa mi chcel chytit bedrovych klbov...ale nic sa nedeje, nic ma neboli, brucho stale trci dopredu, nepadlo...ved druhy raz budeme uz vediet, co a ako 🙂

wewuska26
13. máj 2013

@willy_wonka ja som tiež včera čítala o tých babách čo už porodili a v noci sa mi snívalo, že aj ty si písala, že už si porodila, ale dátum bol 12.5.to mi tak utkvelo v pamäti, takže to už je neaktuálne...ale písala si, že si rodila prirodzene a že ťa to vôbec nebolelo až tak ako si čakala 🙂 .....ja už mám tiež haluze, keď sa mi takéto veci snívajú 😀

jankastubka
13. máj 2013

@silvianm netusim ja tam mam napisane len hrdlo ☹

delica
13. máj 2013

@jankastubka ved do hrdla ti nepozeral, tak to bude na 99% hrdlo-krčok (maternice)

jankastubka
13. máj 2013

@delica to mi doslo len baba sa pytala ci to je to iste co cervix a to netusim. 😀

delica
13. máj 2013

@jankastubka no bude to to isté

willy_wonka
13. máj 2013

@delica
@wewuska26 ale ja.by som uz asi aj chcela roit, dnes je pekne pocasie,tak hrdinsky prehlasim,"nech by to bolo akokolvek" 🙂

delica
13. máj 2013

@willy_wonka ved uz mas pomaly na to aj tyzden a maly gramy 🙂 tak preco nie

michaelamia1902
13. máj 2013

@jankastubka a u koho si bola na poradni - mna tak odpinkali ked som 1 x rodila, dokonca mi moj zazmluvneny lekar povedal ze ak si dam EPI on ma rodit nebude, tak chapes to?

delica
13. máj 2013

inak ako som pozerala tu tabulku, co ste tu dnes dali s tymi velkostami babatka, to je az neuveritelne, ze 8 mesiacov dozadu sa to vazilo na mg az gramy a teraz mame cvaldov v bruchu 2-3 kg

misza1
13. máj 2013

podle me to hrdlo je pocestene, na slovensku je krcok maternice a v cesku je delozni hrdlo😀

delica
13. máj 2013

@misza1 my na zahorí máme krček :D

ivoninka
13. máj 2013

@zia84 ja 🙂

willy_wonka
13. máj 2013

@misza1
@delica este mame v ponuke čipok/čípek :D
Ale moja tehu logika zas.pracuje, podla mna sa to odlisuje, nieco je vo vyzname komplexne krcok maternice,aj ta cast ktoru nenahmatame a druhy vyznam je pri tej casti co trci :D

misza1
13. máj 2013

@willy_wonka nekam ty teorie zapusuj🙂

me uz to curani nebaviiii, vsak ja uz ani nevim jaky je pocit se vycurat, porad se mi chce:(

willy_wonka
13. máj 2013

@misza1 ale, nemam pravdu ?:D

misza1
13. máj 2013

@willy_wonka nejaka logika v tom je🙂

willy_wonka
13. máj 2013

@misza1 super, ze si si ju vsimla 🙂 aspon nebudem za uuuplnu trubu 🙂

jankastubka
13. máj 2013

@michaelamia1902 bola som u schwarza ale zazmluvneneho ho nemam a ani nikoho si zazmluvnovat nebudem. Ja to tiez nechapem ten pristup, ked raz nemocnica tuto sluzbu ponuka,nema to co odmietat. A okrem toho on je chlap a nikdy nerodil, tak ako to vie posudit ci je ta bolest znesitelna alebo nie.
A t si z bb?

kavaapalma
13. máj 2013

@misza1 no vidis to,vsetko oki a tak si sa bala.

pavuciatko
13. máj 2013

@silvianm tak podla tej tabulky moja Gretka zodpoveda 39. tyzdnu a nie 36+2tt. ako mala pri poslednom sone-3200g.a to ja som 160 cm krpec a mm okolo 180 cm,takze nie sme nejaki velki.joj len nech drobka este vydrzi v brusku...

willy_wonka
13. máj 2013

Pobolieva ma podbrusko 🙂))

willy_wonka
13. máj 2013

Uz nie 😅

kavaapalma
13. máj 2013

@willy_wonka akoze si to nevsimaj 🙂 mne sa chce spat,v kuse zivam a sranda,ze mi prestala chutit kava. A tiez sa to snazim nevsimat,lebo potom co v noci budem kukat do stropu a pocitat ovecky?

silvianm
13. máj 2013

@pavuciatko jeeej to bude krasna velka babulka 🙂 len nech nam vydrzia v bruskach 🙂

willy_wonka
13. máj 2013

@kavaapalma :D v noci spim a cikam,vtedy na nic nemyslim. Len dnes sa pozorujem, ci sa naaahodou nieco nedeje 🙂 doteraz si pila kavu? mna chut na kavu ktoru som pijavala pred tehu velmi rychlo presla, brrr..fuj.teraz slintam nad dobrym hustym latte 🙂

azmuk
13. máj 2013

@willy_wonka mne zacala kava chutit, pijem kazde rano...stale mam chut ju pit aj cez den, ale krotim sa 😅

azmuk
13. máj 2013

@willy_wonka ty sa mas! cochvila rodis 😎 tesis sa?

azmuk
13. máj 2013

Baby prosim vas, povedzte mi niektora, kedy vlastne treba zacat pit ten caj ostruzinovy. V jednej literature som citala, ze od 34.tt 3-4 salky denne. Inde som citala, ze od 35.tt a jednu salku a postupne zvysovat. A niekde zas ze 2 tyzden pred porodom 😒 😒 😒 Kedy teda?

misza1
13. máj 2013

@willy_wonka jsi se vyprdela? 😀

@kavaapalma ja jsem z kavy grcala, ale ted mi cca 2 tydny zpet zacala chutnat tak jsem si koupila bezkofejnovou at po 9mesicni absenci nebeham jako turbomys 😀