Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@zuzka444
@slavka_a_maros Mne dnes nabehla pn+ materska 10dni co sa mi lomilo... mam SLSP 😉
Dobre ranko zeny
@katuska54 este si v poradni?🙂
@delica porod?ty ides platit porod? to preco?....ved hej ale to je tak vsade moja...ty mas na zaplatenie seku 15 -20 dni ale tebe ked maju vratit maju cas niekolko mesiacov...tebe za den omeskania davaju hned pokuty hovadiny neviem co a tebe ked maju vratit peniaze tak to je jedno kolko budes cakat...ich sa to netyka.
@willy_wonka no nic asi zmenim banku 😀....heh aj ja stem tak skoro prachyyyy 😀
@willy_wonka ahoj uz som doma....uz som myslela,ze ma tam porazi. Janac ma nezobral tak som isla ze pojdem k Dubcakovej aj ta ma poslala do r.ti 😠 tak som si pockala na Rozenberga ci ako sa vola...celkom fajn dr. uz mam aj poucnie za sebou...a v utorok dalsia poradna.
inak krcok drzi,vsetko ok...takze ked tak drzi asi budem rodit v juli 😕
@willy_wonka dobre i tobe🙂
jinak tva tehulogika mela pravdu, koukala jsem Sama doma na ct1 a tam pan gynekolog vykladal o deloze, ze je 7/3,5cm uzavira ji delozni hrdlo a vybezek ktery jde do rodidel je delozni cipek🙂 pouzil tam jeste milion lat. slov, ale nic jsem si nezapamatovala😀
@willy_wonka aha, cize dve platby. Tak asi za tie 4 dni pride v juny🙂
@zuzka444 mam tatrabanku
@katuska54 no k janacovi tam bola miliarda ludi, ja som sla hned rano o 9 k dubcakovej bez objednania 😕
@slavka_a_maros a ja som tam sedela od pol deviatej ako taka truba 😠 uz viem,ze nabuduce pojdem tam kde nikto nebude alebo kde bude minimum ludi 😉

@slavka_a_maros no aj mne ma prist este marodka ale zatial mi nic neprislo 🙄 ...aku mas banku?ja mam csob.davam nadej ze este poobede moze prist...hmmm.