icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
14. máj 2013

@slavka_a_maros no aj mne ma prist este marodka ale zatial mi nic neprislo 🙄 ...aku mas banku?ja mam csob.davam nadej ze este poobede moze prist...hmmm.

misza1
14. máj 2013

@anicka.be ano, vitany a litovany je kazdy novy clen🙂
ja uz jsem to dohnala tak daleko, ze mam natahnutou zilu od zapesti po loket, asi mi to v noci tak trplo se jsem si tak vykroutila ruku...

delica
14. máj 2013

@zuzka444 mne prisla dnes marodka, slsp

zuzka444
14. máj 2013

@anicka.be a ty mas aku banku?lebo to zalezi aj od banky.ale ja som vzdy mavala medzi prvymi 😲.....ja mam csob

delica
14. máj 2013

@misza1 inak do klubu KTP sa mozem prihlasit aj ja, jeden mi brutalne trpne

zuzka444
14. máj 2013

@delica dosla ti rano ze? no som zvedava ....dufam ze na mna nezabudli :(...alebo v tej mojej robote daco nepokaslali

delica
14. máj 2013

@zuzka444 teraz som isla nieco platit cez e-banking a okolo 10.00 mi nabehlo na ucet

anicka.be
14. máj 2013

@misza1 mna posledne 2 dni rano a potom aj pocas dna boli ten klb co je pri palci, ked hybem palcom, akokeby som to mala narazene alebo vyklbene (pri zapasti). Obidve ruky, no a prostrednik a prstenik na pravej ruke mam permanentne trpnuty 😀

anicka.be
14. máj 2013

@delica vitaj 😎

anicka.be
14. máj 2013

@zuzka444 ja mam slsp

anicka.be
14. máj 2013

@delica aj ja chcem marodku a MD 😠 a tiez som v slsp

misza1
14. máj 2013

@delica to me mrzi... ale dr mi rikala ze by to melo polevit az babo klesne nize a uplne to odezni chvili po porodu...
me uz trpnou jen posledni clanky, ale kosti me boli az po zapesti...

zuzka444
14. máj 2013

@anicka.be ta socialna poistovna sa zahrava s nespravnou skupinkou zien 😠 ....tehulky su citlive na peniaze 😀...heh pome ich zbit 😀...ze nech navalia prachy !!!!

zuzka444
14. máj 2013

@delica dakujem moja za info 🙂

anicka.be
14. máj 2013

@zuzka444 my chceme svoje prachy!!!!!! Treba este stihnut podokupovat posledne veci do vybavicky!!!!!!!!! 😀

zuzka444
14. máj 2013

@anicka.be ved toto ...tie prachy si zasluzime krvopotne sme si ich zarobili 😀....co nechapu ze treba minat aby sme nasim drobcom pokupili co este potrebuju? ci jako...su to sebecky ludia 😀

delica
14. máj 2013

@anicka.be mne zajtra dojde vajicko, posledna vec asi....a este porod musim vyplatit, ani neviem co to stoji :-/ tusim 300eur

delica
14. máj 2013

@zuzka444 tak tak...odvadzas tam ako blazon prachy a teraz, ked dosiel konecne ten cas, ze ti maju nieco vyplatit tak tu cakame....ach jo

willy_wonka
14. máj 2013

@zuzka444
@slavka_a_maros Mne dnes nabehla pn+ materska 10dni co sa mi lomilo... mam SLSP 😉

Dobre ranko zeny
@katuska54 este si v poradni?🙂

zuzka444
14. máj 2013

@delica porod?ty ides platit porod? to preco?....ved hej ale to je tak vsade moja...ty mas na zaplatenie seku 15 -20 dni ale tebe ked maju vratit maju cas niekolko mesiacov...tebe za den omeskania davaju hned pokuty hovadiny neviem co a tebe ked maju vratit peniaze tak to je jedno kolko budes cakat...ich sa to netyka.

zuzka444
14. máj 2013

@willy_wonka no nic asi zmenim banku 😀....heh aj ja stem tak skoro prachyyyy 😀

katuska54
14. máj 2013

@willy_wonka ahoj uz som doma....uz som myslela,ze ma tam porazi. Janac ma nezobral tak som isla ze pojdem k Dubcakovej aj ta ma poslala do r.ti 😠 tak som si pockala na Rozenberga ci ako sa vola...celkom fajn dr. uz mam aj poucnie za sebou...a v utorok dalsia poradna.
inak krcok drzi,vsetko ok...takze ked tak drzi asi budem rodit v juli 😕

misza1
14. máj 2013

@willy_wonka dobre i tobe🙂
jinak tva tehulogika mela pravdu, koukala jsem Sama doma na ct1 a tam pan gynekolog vykladal o deloze, ze je 7/3,5cm uzavira ji delozni hrdlo a vybezek ktery jde do rodidel je delozni cipek🙂 pouzil tam jeste milion lat. slov, ale nic jsem si nezapamatovala😀

katuska54
14. máj 2013

@anicka.be aj ja sa pridavam do klubu KTP 😉 inak ruky mam ako Hulk...nielen ruky ale aj nohy napuchnute 😠

slavka_a_maros
14. máj 2013

@willy_wonka aha, cize dve platby. Tak asi za tie 4 dni pride v juny🙂
@zuzka444 mam tatrabanku
@katuska54 no k janacovi tam bola miliarda ludi, ja som sla hned rano o 9 k dubcakovej bez objednania 😕

katuska54
14. máj 2013

@zuzka444 ja mam slsp a many na ucte 😉

silsil
14. máj 2013

@katuska54 a prečo ťa ta dubčakova poslala preč?

zuzka444
14. máj 2013

@katuska54 kks tak to len par ludom neprislo...hmm asi idu podla abecedy a ja som na konci :/...uvidime mozno pridu okolo 15:00...heh uz ma palia musim minat 😀

katuska54
14. máj 2013

@slavka_a_maros a ja som tam sedela od pol deviatej ako taka truba 😠 uz viem,ze nabuduce pojdem tam kde nikto nebude alebo kde bude minimum ludi 😉

katuska54
14. máj 2013

@silsil zevraj musela ist hore na salu,ale este pol hodku potom co ma poslala prec sa vykecavala v ordinacii. to by ma este stihla zobrat..ale uz to neriesim. uz som doma a hlavne najedena 😀