Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 nie si kucerava a nemala si take kvietkovane tenisky?
@pavuciatko dve tasky kvili tomu, ze pri porode nebudes mat cas hladat v tej jednej ci vlastne potrebujes hned a co az neskor.
A miesto vloziek do podprsenky si vraj mame zobrat radsej plienku, lebo ze vlozky na zaciatok nie su vhodne, ale uz si nepamatam preco. 😉 A kedy mas termin?
Kokos, baby, ved mi uz dajte nejake ocenenie za tu moju tehu logiku !!! 😅
@slavka_a_maros nie,mam rovne cierne vlasy a nemam kvetinkove tenisky.. po tej holke som bola na rade k Janancovi a uz ma nezobral
@misza1 ja som to spravila tak, ze som si nafotila co je od koho. Bolo to rychlejsie, a hlavne presnejsie, pretoze vela veci ma podobny motiv.
@willy_wonka hej pocula som nanho same dobre veci..a na Janaca tam hundrali niektore baby 😒 tak uz asi k nemu nepijdem a ostanem u Rozenberga.
@michaelamia1902 na porodne saly sme mali ist dnes, ale sa rodilo tak mame druhy pokus vo stvrtok. Vraj postel pribudla este jedna nova a ano teraz sa rekonstruuje vraj wcka, sprchy a aj nejake nadstandard izby.
Co satyka toho laku na nechtoch, je potrebne odlakovat - gelove vobec nemat, aby videli ci ti nezacali modriet prsty. Ja uz nalakovane radsej vibec nenosim. Konecne v tehu mam pevne nechty, ale ako nahle som ich nalakovala tak sa mi zhorsila kvalita.
@katuska54 tie zenske milujem, hundru, ale aj tak mu kvocia pred ambulanciou :D je svojsky, to zisti kazda, no maju na vyber kopec inych lekarov,jemu by to iste neprekazalo 🙂 ale dr. R.... ti schvalujem 🙂
@willy_wonka a ty ides kedy? uz si platila tu epi? a odber ti robil on alebo?
@katuska54 ja idem za nim vo stvrtok, ked skonci v amb. Odbery mi robil on, teda sestricka a epi budem platit pri prijme ked pojdem rodit. Je zbytocne platit dopredu. Teda ak ju vobec budem potrebovat,vies,mozno sekcia :D ale uz o tom zacinam pochybovat,neviem... uz nech je stvrtok...zatial som zaplatila len za porod 🙂
@willy_wonka aj ja rozmyslam,ze epi zaplatim ked pojdem rodit..aj mm ked bude pri porode staci zaplatit ked pojdem rodit? nato som sa neopytala 😒
@jankastubka termin mam 3.6.no ja tam isto nebudem trepat tolko tasiek,som rada,ze som sa zbalila do jednej a zase tolko veci tam nemam,aby som nevedela najst narychlo uterak,toaletak a koselu. Na porod toho vela netreba.mam to navrchu tasky. Plienky beriem tak ci tak,ale ked pride navsteva,tak je lepsie dat si vlozku do podprdy ako behat s plienkou po chodbe,ta vlozka ti nema ako uskodit,jedine ak pretecie pri kojeni a to si vtedy dam tu plienku.
@katuska54 ano, staci pri prijime..ked ti uz potvrdia,ze naozaj rodis, mm zbehne dole zaplatit 🙂 je to non-stop,maju terminal,takze pohoda 🙂
@willy_wonka jeee to si ma potesila,ze nemocnica ma aj termonal 😉 a to ze chcem mm pri porode mam povedat dr na poradni?
@willy_wonka akoze kartou sa da platit? To by bolo fajn 🙂
kočky a k MUDr. Havaldovi, Borovskemu alebo Stenclovi nechodite žiadna do poradne? Neviem totiz ku ktore mam ist.
@katuska54 ano,povedz mu, v tehu knizke by na to mala byt kolonka, aby vedeli na porodnici 🙂
a ziadne poucenie nepotrebuje
@slavka_a_maros ano 🙂
@willy_wonka plati sa za obycajny prirodzeny porod? Alebo za cisarsky? Este som o tom nikdy nepocula.
ahojte, tak dnesna poradna OK, kardiolog tiez ohladne sekcie, zajtra pasy a v piatok porodnica, ako sa rozhodnu pri planovani sekcie. Dnes mi gynekol. povedala, ze mozem ist do Prahy, ked ma prehliadla, ze uzavreta!! ale ja ten pocit nemam. Od rana je maly akysi pretoceny, ( no teraz je to uz ovela lepsie ), ako pisala anjelicek26, ASI ked kopne do krcka, alebo ked dlhsie pochodim, tak bolesti od spodu, kdesi to tak brutalne tlaci, vcera bol klud a dnes 😒 , som musela utekat z Kauflandu do auta, lebo neviem.... 😒
uz naozaj len oddychovat!
@pavuciatko nie, bie, porod by bol zadarmo ale 300€ platime za vyber porodnika,ktory bud odrodi,alebo spravi sekciu🙂
@willy_wonka aha.dakujem. uz som v soku z tych vsetkych vymyslanin, co treba, atd.nejako sa to prehana vsetko okolo porodu.
dnes som mala super obed 🙂 zapeceny baklazan s maskom,zemiaky a rajcinovy salat 😉 a teraz sa tlacim s melonom a este na mna caka zmrzlinka 😀 ale si dnes doprajem 😵

@delica ano Tani,plati sa 300€, dole v pokladni na centralnom prijime. Papiere ste uz.vypisovali?:)
@katuska54 to mi je luto ze ta nezobral. Ale dr. Rozenberg je tiez vyborny🙂