Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@erikasofiina suhlasim s babami co tu popisali.
@delica ten cif je niecim silnejsim smrcnuty, nie je to ten kremovy zlty ale v zelenej flaske :D no snad tych 10 min neuskodi, hmm 🙂
@willy_wonka to pocujem prvy krat ze nemam scifom umyvat. No co uz uz je asi neskoro to menit
@jankastubka
@misza1 mne to tiez prislo divne, ved sa nemacam v save...aj ked tam mozno je nejaka silnejsia latka, v tom pomere to je nic..dufam :D konkretne ide o tohto diabla;
http://brandproduct.cz/tekute/178-cif-tekuty-kr...
@aquatinka neviem,čo tá bolesť je,ale ja to mávam tiež.Ale nie pravidelne.Občas cítim slabé akoby predmenštruačné bolesti v bruchu a občas taká bolesť v krížoch,že musím predýchavať.Ale ide to do celej chrbtice,taká ako keby pulzujúca bolesť.Obvykle to najviac bolí niekde pod lopatkami.Ty to cítiš rovnako?Vo štvrtok mám poradňu,tak sa na to chcem opýtať
@willy_wonka ale neuskodi v 3.trimestri, neboj, ani neporodis z toho :D
@misza1 dva zachody mame :D
@jankastubka ooooo, no kočka 🙂 tak paradne oslávte uz v trojke 🙂
co ja najviac neznasam, ked mi kvapne vanish na kozu, hned mi ju zacne rozozierat
@delica az teraz mi doslo,ze myslis "kožu" som rozmyslala,ze odkial mas doma kozu-gynekologicku :D
@katuska54 nieco blizsie k tomu dnp,lebo ja tiez mala a ked sa to zrusilo min.roku tak druhe som si uz nedala. Ty mas to druhe?
@erikasofiina ja som to tak tiez mala pri druhom synovi...tyzden som mala bolesti, predychala a isla dalej...za ten tyzden som aj skusky v skole porobila a prestahovali sme sa a ked som isla na poslednu poradnu mi doktor hovori,ze ved vy rodite a ja,ze ja viem ale este nemozem ist rodit lebo sa stahujem😅 to som uz bola na 4 cm otvorena a poslal ma do nemocnice...doma som vsetko poriadila a potom som az isla poobede do nemocky.... 😅
Osprchovala som sa a nepomohlo :-/
@kavaapalma ja som platila este po starom. v januari som sa odhlasila a hned prihlasila a zo zakona mi skoncilo v oktobri..takze ja som stihla 8 mesacnu ochrannu lehotu 🙂
@jankastubka Vyzeras pekne, uzite si to!
@willy_wonka v 3.trimestri to neuskodi, horsie je pracovat s chemikaliami v 1.trimestri 😉
@erikasofiina daj si teply kupel 😕
@azmuk a mozem ak mi odisla vcera hlienovina zatka?
@erikasofiina myslim ze mozes, pre viec info: http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/hlie...
@katuska54 tak to ja som potom uz nedala.
tak to za me vyresila svagrova🙂 ze ona ty veci nechce zpet🙂 tak ji za to neco dam a nemusim si tu hrat na svadlenku😀
ty fotky nejsou zly napad, ale kdyz vice napr. bodycek v bilem, tak tezko to podle fotek rozeznat...
@erikasofiina ahoj,ako ti je? Bolesti ustupili?alebo su pravidelne?
@pavuciatko ahoj nie este stale su tie bolesti a neskutocne ma chrbtica boli :-/ ani vana nepomohla
este stale.nic :(...prasulky su este neni..

@willy_wonka ja jsem zasadne bez🙂 rukavice mi vadi,nemam v nich cit...