icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
14. máj 2013

@willy_wonka ja jsem zasadne bez🙂 rukavice mi vadi,nemam v nich cit...

jankastubka
14. máj 2013

@erikasofiina suhlasim s babami co tu popisali.

willy_wonka
14. máj 2013

@delica ten cif je niecim silnejsim smrcnuty, nie je to ten kremovy zlty ale v zelenej flaske :D no snad tych 10 min neuskodi, hmm 🙂

misza1
14. máj 2013

@delica kolik mate doma zachodu?🙂

jankastubka
14. máj 2013

@willy_wonka to pocujem prvy krat ze nemam scifom umyvat. No co uz uz je asi neskoro to menit

jankastubka
14. máj 2013

Za chvilu vyrazame oslavit nase 2 vyrocie svadby, tak som sa kus dala dokopy. Prvy krat som fotila tabletom, tak neviem aka to bude kvalita.

willy_wonka
14. máj 2013

@jankastubka
@misza1 mne to tiez prislo divne, ved sa nemacam v save...aj ked tam mozno je nejaka silnejsia latka, v tom pomere to je nic..dufam :D konkretne ide o tohto diabla;
http://brandproduct.cz/tekute/178-cif-tekuty-kr...

bebuska1
14. máj 2013

@aquatinka neviem,čo tá bolesť je,ale ja to mávam tiež.Ale nie pravidelne.Občas cítim slabé akoby predmenštruačné bolesti v bruchu a občas taká bolesť v krížoch,že musím predýchavať.Ale ide to do celej chrbtice,taká ako keby pulzujúca bolesť.Obvykle to najviac bolí niekde pod lopatkami.Ty to cítiš rovnako?Vo štvrtok mám poradňu,tak sa na to chcem opýtať

delica
14. máj 2013

@willy_wonka ale neuskodi v 3.trimestri, neboj, ani neporodis z toho :D
@misza1 dva zachody mame :D

delica
14. máj 2013

@jankastubka ooooo, no kočka 🙂 tak paradne oslávte uz v trojke 🙂

delica
14. máj 2013

co ja najviac neznasam, ked mi kvapne vanish na kozu, hned mi ju zacne rozozierat

willy_wonka
14. máj 2013

@delica az teraz mi doslo,ze myslis "kožu" som rozmyslala,ze odkial mas doma kozu-gynekologicku :D

kavaapalma
14. máj 2013

@katuska54 nieco blizsie k tomu dnp,lebo ja tiez mala a ked sa to zrusilo min.roku tak druhe som si uz nedala. Ty mas to druhe?

jankasz
14. máj 2013

@erikasofiina ja som to tak tiez mala pri druhom synovi...tyzden som mala bolesti, predychala a isla dalej...za ten tyzden som aj skusky v skole porobila a prestahovali sme sa a ked som isla na poslednu poradnu mi doktor hovori,ze ved vy rodite a ja,ze ja viem ale este nemozem ist rodit lebo sa stahujem😅 to som uz bola na 4 cm otvorena a poslal ma do nemocnice...doma som vsetko poriadila a potom som az isla poobede do nemocky.... 😅

erikasofiina
14. máj 2013

Osprchovala som sa a nepomohlo :-/

janka_k
14. máj 2013

@anicka.be @misza1 ja by som si spravila hromadnu fotku alebo viac a nazvala to podla majitela od koho pozicane

katuska54
14. máj 2013

@kavaapalma ja som platila este po starom. v januari som sa odhlasila a hned prihlasila a zo zakona mi skoncilo v oktobri..takze ja som stihla 8 mesacnu ochrannu lehotu 🙂

azmuk
14. máj 2013

@jankastubka Vyzeras pekne, uzite si to!

azmuk
14. máj 2013

@willy_wonka v 3.trimestri to neuskodi, horsie je pracovat s chemikaliami v 1.trimestri 😉

azmuk
14. máj 2013

@erikasofiina daj si teply kupel 😕

erikasofiina
14. máj 2013

@azmuk a mozem ak mi odisla vcera hlienovina zatka?

azmuk
14. máj 2013
kavaapalma
14. máj 2013

@katuska54 tak to ja som potom uz nedala.

misza1
14. máj 2013

tak to za me vyresila svagrova🙂 ze ona ty veci nechce zpet🙂 tak ji za to neco dam a nemusim si tu hrat na svadlenku😀
ty fotky nejsou zly napad, ale kdyz vice napr. bodycek v bilem, tak tezko to podle fotek rozeznat...

pavuciatko
14. máj 2013

@erikasofiina ahoj,ako ti je? Bolesti ustupili?alebo su pravidelne?

ivoninka
14. máj 2013

@zia84 no, uvidime 🙂 nemam lekara nijako dohodnuteho, ani som nad tym nerozmyslala..ty mas?

erikasofiina
14. máj 2013

@pavuciatko ahoj nie este stale su tie bolesti a neskutocne ma chrbtica boli :-/ ani vana nepomohla

zuzka444
14. máj 2013

@katuska54 niekto.ma.stastie niekto nie...asi to tak malo byt bo nam.sa dlho nedarilo a zrazu sup a mala.uz vo mne plavala :D

zuzka444
14. máj 2013

este stale.nic :(...prasulky su este neni..

zuzka444
14. máj 2013

@delica heh uz viem.xi xi...som.si precitala.v inom.prispevku 🙂.. som nevedela ze je to take drahe.