icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
15. máj 2013

tak uz cekame na prijmu, uz vim proc se rodi v noci, je tu mrte lidi a nejaka prednost...

willy_wonka
15. máj 2013

@misza1 miskaaa, cooo!!!???? Oooioo, normalne mi slza vybehla :D miska,.drzim palce,informuj nas!!!!🙂

willy_wonka
15. máj 2013

!!!!! NEPREHLIADNITE !!!!!
Nasa @misza1 RODIIIII !!!!!!
@katuska54
@delica
A spol ;)

janka_k
15. máj 2013

@misza1 drz sa a daj urcite vediet ked budes mat chvilu ako ste dopadli, ja sa obavam ci tie kontrakcie rozpoznam ked pridu ale v knihe pisali zevraj ano, ze ked to pride tak ta zena vie ze je to ono

janka_k
15. máj 2013

tak ja sa pojdem flakat dnes, ale sledujem tvoj status @misza1 🙂

sana23
15. máj 2013

@misza1 dzim palce 😉

slavka_a_maros
15. máj 2013

@misza1 drzime palce!!! 🙂

slavka_a_maros
15. máj 2013

@azmuk zupan za gastrace 😀 parada

slavka_a_maros
15. máj 2013

@hobit ahoj 🙂 prosim ta, kedy zacinaju tam u vas (ako je zmrzka) predavat tie rybycez okienko? Minule som donutila mm, ze potrebujem rybu na papierovej tacke s chlebom a kofolou a nic 😢 zatvorene... Tak ze skusime tu taliansku restiku a tiez nic, v pondelok zatvorene. Ja chcem rybuuuuu

jankastubka
15. máj 2013

@misza1 Drz sa. Ja mam stale pocit, ze mam este kopu casu, lebo sa citim dobre. Hlavne nech je to rychle a bez bolesti.

anicka.be
15. máj 2013

@misza1 ???? normalne som dostala strach, ze uz na mna to moze prist kedykolvek!!! Dnes poradna, poucenie, uvidime co povie doky 🙂 Drzim Ti palce a potom daj echo! Juchuuuu

willy_wonka
15. máj 2013

@misza1 idem si este pospat, ak by cokolvek nove bolo, oznac ma v prispevku, nech to vidim hned 🙂 dakujem a este raz,drzim palce 🙂

azmuk
15. máj 2013

@misza1 Juuuj! Prajem rychly a hladky porod a davaj infosky!!! 🙂

katuska54
15. máj 2013

@misza1 moja to faaakt? drzim palce a podavaj info 😉

katuska54
15. máj 2013

@delica Tani,isiel autom a dorazil o pol druhej v noci...preto som mu napisala ten zoznam co ma priniest 😉
vies talianske cestoviny su talianske cestoviny 😝 a hlavne vinecko a sampicko 😀 ved ked budeme krstit a mm zapijat tak musime byt nachystany 😕

delica
15. máj 2013

@misza1 Miška moja, partacka, toto mi urobiš? ty si ideš rodiť v máji? Dneska nic nerobim, sledujem kona a fb a modlím sa a myslim na Teba!

delica
15. máj 2013

@katuska54 tak to mas recht, dobre talianske vinko je dobre talianske vinko.
Ako som si precitala o Miške, tak tolko adrenalinu sa mi vyplavilo, ze som az maleho zobudila, tu kope jak blazen teraz :D

kavaapalma
15. máj 2013

@misza1 jeee zlaticko nase,takze sa Oski rozhodol,ze bude prvy. Velmi na teba myslim a silno drzim palce,v duchu hesla rychlo,lahko a co najmenej bolestivo.
@delica ja som sa uz konecne rozhybala a periem vo velkom. Pocitam,ze zajtra sa pobalim.

delica
15. máj 2013

@kavaapalma aj ja sa asi uz pobalim .....vyzera to, ze nie je naco cakat

erikasofiina
15. máj 2013

Ahojte takze ma poslali s nemocky domou...som na 2,5cm otvorena ale ze to este tyzden vydrzi...tak uvidime bolest v podbrusku este mam ale uz nieje taka silna a chrbtica stale boli...takze uvidime 🙂
@misza1 jej drzim palce 🙂 nech vsetko rychlo zbehne 🙂

leus10
15. máj 2013

@misza1 držím palce už by som aj ja šla nech všetko dobre dopadne

delica
15. máj 2013

@erikasofiina no to som rada, ze si v pohode 🙂. Pekne ležkaj.

delica
15. máj 2013

ale stale si hovorim, ze je len 15.5. a my sme junovky, tak čo je toto za poriadok s tymito porodmi :D

erikasofiina
15. máj 2013

@delica dakujem 🙂 ale som rada este dnes mi treba ist na nakupy,potom este sa budeme stahovat tak nemozem este porodit 😀 😀 dufam ze vidrzim cim najdlhsie 😀

bebuska1
15. máj 2013

@misza1 :D Miška,držte sa,nech vám to rýchlo ubehne a môžete sa už tešiť z malého.

kavaapalma
15. máj 2013

@delica no ved to,uz nie je naco cakat. Ale maly bude mat pekny datum 15.5. Len nech to ma rychlo a v stasti za sebou.

zuzka444
15. máj 2013

@anicka.be ahoj moja..no co uz ti dosli? mne este nie :(...mam 100 chuti im tam zavolat

zuzka444
15. máj 2013

@misza1 Miska drzkajte sa a nech to velmi dobre dopadne 🙂...

misza1
15. máj 2013

@willy_wonka
nejdu vas tu vsechny adresovat, ale uz jsem na sale, zatka odesla ctg v pohode, vstupni kontrola taky.mm je s mnou za pul hodky budou koukat znova ci je cinnost.
kontrakce rozeznate 100% ja jsem to mela jako dost silne kramy spolu s prujmem🙂
no jsem zvedava kdy to bude...

misza1
15. máj 2013

ale jinak fakt to prijde z niceho nic.vcera ani naznak rano jsem nemohla spat a kdyz jsem se vratila z wc tak jsem mela pocit ze se mi chce zas na velkou...