icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

lucinka83
16. máj 2013

baby z okolia, nakup vybavicky za super cenu, aj nove veci

lucinka83
16. máj 2013
zuzka444
16. máj 2013

@misza1 joj zlaticko nase..ale tak hadam.sa.to nejako uz rozbehne..skoda ze ti nemozu dat vyvolavacku.mozno by to pomohlo nejako.a nevies kedy by ti ju uz mohli dat?

anicka.be
16. máj 2013

@misza1 no ale takto sme si nepredstavovali porod, ze? 😀 Malo to byt rychle a hotovka, vypytaj sa na priepustku domov, dajte si kolecko s manzelom nech sa to niekam posunie, lebo takto cakat sak to cisty koniec! 😵

anicka.be
16. máj 2013

@zuzka444 peniazky uz dosli 😀

anicka.be
16. máj 2013

@misza1 preco ti nemozu dat vyvolavacku?

zuzka444
16. máj 2013

@anicka.be joj stastna ty to zena 🙂...ja som.zvedava kedy pridu mne...tak pekne chod minat :D

delica
16. máj 2013

@misza1 joj, ved nech uz ti nejak oskyho vyberu. Aj tak to nevyzera na to, ze by sa to zastavilo a ty by si vydrzala este par tyzdnov, co ta tam nechavaju v napati ☹

anicka.be
16. máj 2013

kocky nemate niekto stranku e-shopu kde sa da kupit lacny bavlneny zupan (cca do 10,00€)?

delica
16. máj 2013

@anicka.be vidis to, Anicka, snívam o tebe, aby si rodila s nami na Antolskej. Normalne ako som sa prebrala rozmyslam, ci sa mi sniva alebo co to :D

anicka.be
16. máj 2013

@delica 😀

anicka.be
16. máj 2013

kocendy, nikto mi neradi ☹ doma mam 2x hrube zimne zupany a 1 satenovy modry s hviezdickami a mesiacikmi. Myslite, ze to bude blbe, keby ze si zoberiem ten satenovy? Alebo mam kupit dajaky bavlneny, ci zobrat ten hunaty....?!?
Poradte mi ako ste to riesili vy. Dakovala 😎

misza1
16. máj 2013

@willy_wonka prochazim se ale to pri tech bolestech bych radsi skrcila do skatulky od zapalek
@zuzka444
@delica
@anicka.be nevim ze na co cekaji, vyvolavacku nechcou dat ze jsem teprve v 37tt, zastavit se to asi neda, fakt nevim na cem jsem. ani tlak se mi nejak nezveda ze by hned udelali sekci.
jeden dr rekl hlavne odpocivejte muze to byt kdykoli i za tyden:(

anicka.be
16. máj 2013

@misza1 no moj ty boze! dajak to uz vydrz! Sme s tebou 😉

zuzka444
16. máj 2013

@misza1 ale ved babatko.sa za donosene pocita od 37 tt.tak nechapem.naco ta tak.trapia.to je naozaj od nich mile ze to moze prist kedykolvek aj o tyzden..kks...nechapem.tu ich logiku..ako vsak dobre ze je najlepsie babatku co najdlksie v brusku ale tak treba brat ohlad aj na mamicku ze to nejde byt v takych bolestiach este tyzden..budem myslet na vas aby sa osky uz pytal.von co najskor 🙂...

zuzka444
16. máj 2013

@anicka.be ja mam doma len hunaty tak berem ten..kamoska ze pocas celeho.pobytu v nemocke ho mala.iba raz obleceny.a ona mala.satenovy cize ak.mas satenovy ber ten 🙂...nemusis zbytocne kupovat dalsi 🙂

anicka.be
16. máj 2013

@zuzka444 dakujem za odpoved 😎

slavka_a_maros
16. máj 2013

@anicka.be ja si tiez myslm, ze si na zupan ani nespomenieme, ved bude teplo 🙂

slavka_a_maros
16. máj 2013

Moze prezieranie vyvolat porod? 🙂 ja som sa napriklad narodila tesne po pecenej kacici...

kavaapalma
16. máj 2013

@anicka.be ja beriem zupan,ale tenunky bavlneny cisto modry,sice mi nepasuje ku koselam,ale trapi? Netrapi. To zehlenie ma nici. Este jedna kopka okrem plienok ma caka. A uz len ulozit do skrine. @misza1 teba tam tak trapia? To naco je dobre? Skus intenzivne mysliet len nato,ze rodis.

misza1
16. máj 2013

ja ten zupan vyuzivam naplno.kdykoli opoustim izbu nebo si jdu sednout za stul k jidlu.neni to jen ci je zima nebo ne ale preci jen promenadovat se tu jen v kosili a kalhotkach se stydim...

anicka.be
16. máj 2013

@slavka_a_maros @kavaapalma @misza1 taktiez dakujem za postrehy. Asi zbalim ten tenky satenovy a keby, ze bol ee, tak manzel donesie potom ten hunos. Povodne som zbalila hunosa, no zaberie pol kufra 😠

delica
16. máj 2013

@anicka.be kludne si zober ten tenky a nemaj nemaj z toho ziadne obavy, ci sa hodi, nehodi, tam na to aj tak nikto nepozera. sak nie si na modnej prehliadke, ale porodila si tam dieta a ucel to splni, aby si nechodila len v nocnej koseli.

delica
16. máj 2013

@misza1 no tusim ti, Miška, nic nonve nepovedali na vizite :(((. Tak aspon ze ti nejako tlmia tu bolest, ked uz nic iné.

anicka.be
16. máj 2013

@delica ok rozhodnute 😉

janka_k
16. máj 2013

@anicka.be ja som hruby tiez nechcela, tak som zohnala tenky, som rada ze som za 20 zohnala, za 10 ti fakt neviem poradit, ja som mala problem aj toto, nie je to moc vyskytujuci sa tovar v nasich obchodoch. ale azmuk pisala ze u cinanov na trhu mali za 8e, tak skus ked tak taky
ja si myslim ze zupan treba, a tym ze je leto tak ja osobne tiez som chcela tenky.
a satenovy neviem, sak je to len na tebe, mozno to moze byt. tenky je a nikto nikde nevyzaduje ze to musi byt bavlneny.

janka_k
16. máj 2013

@misza1 jaj Miska sa tam vytrapis, no ako pise delica, aspon ti tlmia tu bolest, aj ked nechapem o takomto stave nikde v clankoch nepisali, ze ani porod ani bez kontrakcii a bolesti 🙂 naco su vsetky tie clanky ked tam ani nenapisu ako to moze byt aj inac. my si precitame a cakame hned pravidelne kontrakcie alebo vodu a pritom clovek moze skoncit v nemocke s uplne odlisnym priebehom. tak nech ti to tam rychlo uteka, a aspon ti tam varia nejake mnamky? 🙂

willy_wonka
16. máj 2013

Celeeee zle :D. Tak ja, jedna z najvacsich streseriek z porodu si vychutnam vsetko :D moj dr priznal, ze to vidi na cisarsky, ale aby mi malo nebolo, porod mi naplanuje pri vhodnom naleze(zatial bez zmeny,zavreta)takze snad sa do 22
5 aspon otvorim, aby mi dali nieco na spustenie, zacnem rodit nomalne, dr slubil,ze ked to uz v zaciatkoch nepojde,tak sup ma.rezat,
(Aby ma netrapili :D) ale,ze aspon skusit, ci by to predsa neslo normalne. Samko zas pribral,ma 3450g :D.uz teraz vidim vsetkych svatych🙂
Neviem ci som to napisala zrozumitelne, som z toho uprimne povedane sialena, len sa smejm :D

janka_k
16. máj 2013

tak posledna kontrola u gyn za mnou, drobec ma 2800g a veeeeeeela vody 🙂 🙂 tak aspon ze vody je viac nez kg dietata v tom mojom maxi bruchu 🙂

janka_k
16. máj 2013

@willy_wonka no ja som pocula aj take nazory ze je aj cisarsky dobre niekedy ze nie plne naplanovany ale ked sa ti uz spusti porod, asi aj kvoli tomu celemu procesu, len zas na druhej strane aby ta tam moc nevytrapili a potom ta este aj ten cisarsky nakoniec potrapi po porode