icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
16. máj 2013

@willy_wonka ja som sa dnes doktora pytala ako je to s tou vahou povedal ze +- 10%, tak moze mat aj 3100g 🙂

delica
16. máj 2013

@willy_wonka no ved ty ma nakoniec pockas do toho prveho junoveho tusim :D. Inak vraj hentak to robia kvoli nejakym statistikam, aby si mohli vykazat, ze porod zacal normalne a potom museli pristupit k sekcii........ále to som zas počula, ked som bola na klebety :D:D:D:D, takze vobec to nemusi byt tak. Take planovane sekcie ako som ja veruže nemaju radi, lebo to im ničí tie štatistiky :D.
No a preventivne ti dal spravit aspon tie predoperacne?

janka_k
16. máj 2013

@delica hmmm no to by mohlo byt ak kvoli statistikam, a ja som naivne naletela na klebetu ze je to dobre pre rodicku, no co uz. hej hej cisarske im nici statistiky sak na to sa stale upozornuje

katuska54
16. máj 2013

@willy_wonka no moja tak to je naozaj cele zle 🙂 naco ta chce trapit? nech sa rozhodne co chce....

delica
16. máj 2013

@janka_k ktovie ako to je...ja som cisarsky nechcela dobrovolne, aj ked som vedela, ze ak raz budem tehotna, tak jedine tak porodim, no ale musela som si prejst tymi konziliami, kde mi to bolo odporucene a este to stale nebolo zarucene, ze mi ho antolskej urobia 😉 😉.
Inak tusim kazda ma svoje nervy na nieco; ja mam zasa na to, ze co ked to pride skorej a nebudem mat hotove predoperacne a ze dojdem do nemocnice a nahodou bude moja lekarka mimo, ako im ja vysvetlim, ze ma maju rezat a ziadne kontrakcie :D

willy_wonka
16. máj 2013

@janka_k moze mat menej,.to by bolo fajn🙂 len ten odhad je dole, aj hore :D to by bol uz pruser .... inak s tym.cisarskym to ma.zmysel, dusu asi zo seba pri porode nevydam, ked viem, ze to aj cr pojde 🙂 no uvidime v akom psych rozpolozeni budem, mozno ho nakoniec von prederiem :D

@delica nie, nedal,len stale prizvukoval,ze musim mat Epi,lebo ju budem potrebovattak som sa pousmiala,ze vy viete cloveka potesit:D aj sestricka mi hovorila, ze je vzdy lepsie aspon skusit prirodzene a potom sekcia... no co uz. Len neviem kedy to zacne,zevraj mi vyvolavacku neda,kym sa nezacnem sama otvarat. ach jaj 🙄

delica
16. máj 2013

@willy_wonka ach jaj, veru si mala dobreho tusaka, ze nic moc sa dnes nedozvies.
nechces nam zacat vestit?

willy_wonka
16. máj 2013

@katuska54 asi to bude ako tanicka hovori,stastiky... a ja mam byt spokojna, lebo ma nenecha dlho sa trapit. Tak asi proforma, ze nepostupujuci porod zakonceny akut sekciou. Alebo to pojde 🙂 aj ked, ani lekar tomu neveri, ma nejak meral, ze dlzka stehenej kosti, a ze no... som taka skvrna 🙂

willy_wonka
16. máj 2013

@delica dozvedela som sa vsetko to co som nechcela :D len som smutna,myslala som,ze budem mat datum kedy sa nieco udeje,takto viem len tolko, ze do 22.5 by bolo fajn sa otvorit,aby som sa dozvedela datum kedy sa bude nieco diat..ak sa neotvorim,tak si mozem piskat...
A co miska?

janka_k
16. máj 2013

@delica ale mas to v knizke riadne napisane urcite ci nie? keby ta nepocuvali, treba urcite spravit rozruch v takom pripade ked nemozes normalne. no ale hej, taketo veci neprispievaju k pohodovej atmoske. ale tak ked sa nebudes predtym otvarat tak asi vydrzis do terminu alebo ti ho mozno este prisposobia podla krcka a tak

delica
16. máj 2013

@janka_k jj, mam vsetky papiere v knizke, stale sa aj spolieham na to, ze tam budu ti lekari, ktori boli na rizikovom ked som tam lezala a ti vyzeraju vsetci rozumne a ze keby nieco, moja doktorka im zavola a im to jasne vysvetli :D. ale furt musim vytvarat scenare katastroficke

janka_k
16. máj 2013

@willy_wonka tak ale s vyvolavackou to moze viac boliet zase, ved este si len 38tt tak este mozes cakat 🙂 🙂 🙂 nestresuj zbytocne

willy_wonka
16. máj 2013

@janka_k preto musim asi mat tu Epi:D ja viem, ze je cas, ale realita nepusti,cim dlhsie tehotna,tym vacsie babo :D som myslela,ze z toho bude aj lekar vychadzat ☹

janka_k
16. máj 2013

@delica nie nestresuj, sak ked to mas od viacerych a riadne zapisane, a keby sa netvarili podla predstav tak sa urcite ozyvaj potom. ja mam stres fakt z tej vody, ze budem napr. na poste a cluuuuuup 🙂 alebo v obchode 🙂 ale asi je to fakt skor filmove ako skutocne
no a este co Miska vravela ze tam strasne kricali, tak som zvedava ako to bude, dufam,ze tam nebudem nejaka hystericka alebo podobne

janka_k
16. máj 2013

@willy_wonka no ja viem, ja mam tiez stresy z tej porocnej vahy, moj o 2 tyzdne bude tiez tolko mat, som si vravela ze dufam,ze max 3.5kg, ale vidim to asi na viac ak nahodou to nepride na mna teda skor, neviem kolko mam krcok, asi som plne zavreta ked doktor nic nespominal

janka_k
16. máj 2013

@willy_wonka a Epi je asi fajn ak nam ma pomoct, ja viem ze si ju nechcela, no sak uvidis, ako to pojde, vzdy si to mozes este vypytat alebo odmietnut

willy_wonka
16. máj 2013

@janka_k janka, ja som epi chcela,bez nej by som odmietla zacat rodit :D jajaj, ved uvidime ako nam to dopadne... mysliiim pozitivne..... 🙂

janka_k
16. máj 2013

@willy_wonka jaj tak to uz si zase pletiem 🙂 🙂 🙂 no sak uvidime, fuu, fakt to rychlo utieklo predstava posledneho mesiaca s tym ze kedykolvek, no zacnem asi tiez panikarit 🙂

azmuk
16. máj 2013

@anicka.be ahoj ja som kupila na trhu na mileticke, ale nie u cinanov, je made in hungary 😉 tak ja neviem, chod pozriet, za 8 EUR 😀

azmuk
16. máj 2013

@janka_k no vtipne na tom zupane je ze nebol od cinanov. ale made in hungary 😀

delica
16. máj 2013

@willy_wonka ono je to asi jednoduchsie ked mas jedno poucenie o anesteze, aplikovat iny druh anestezy v pripade potreby

azmuk
16. máj 2013

Baby, inak tie zupany: . Nasla som jednofarebny tenky na BONPRIX. http://www.bonprixshop.eu/vyrobok/zupan-961405/...

janka_k
16. máj 2013

@azmuk aha tak pardon, no este lepsie,. ale tie gastrace fakt nemali chybu 🙂 🙂 🙂

misza1
16. máj 2013

@delica neboj se ze by jsi nemala cas.ze me pri prijmu vytahla i to na jake nemoci poumirala 3-ti generace predemnou, jake jsem mela zlomeniny otres mozku a podobne.jsem se smala ze nevim ci bych to zvladla vyplnovat kdybych prisla na posledni chvili a ona rekla ze tak jim nechodi niko...
jinak tu bolest mi tlumi jen na noc den si uzivam naplno ale jsem se rozhodla ze zitra jdu domu.nebavi me to tu.od 12 si me nikdo ani nevsiml nic nekontrolujou nic nemeri a od vcera od 16 me nikdo nekoukl ci se oteviram vic ci ne...

azmuk
16. máj 2013

Dnes som bola konecne na tej prednaske o EDA v Ruzinove 😉

azmuk
16. máj 2013

@misza1 coo? to je divne! Mali by ta vysetrit. Drzim palce 😉

janka_k
16. máj 2013

@azmuk a to byva kedy a kde presne? potrebujem nejaky papier na to?

misza1
16. máj 2013

kks tak ja tu vypisu roman a pri dokonceni mi vypne net...
@delica neboj stihnes 1oni se porad vyptavaji 2 knizku ti prolezou x-krat.
a jsem se trucla a rano se vypytam domu.od 12 si me nikdo nevsima... bolest mi tlumi jen na noc...

misza1
16. máj 2013

a najednou mi to ulozilo oboje:/

delica
16. máj 2013

@misza1 a voda ti odtiekla? co toto je za poriadok, ze ta nepozeraju? pichli ti aj kortikoidy na plucka ? Ci to uz asi ani netreba...