Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Baby nezvladam... Uz ma aj revy chytaju...rano mi povedali ze sa neotvaram, ze ma teda daju na oddelenie a daju mi ranajky... Kontrakcie som mala minimalne, v noci ustali... O 8 mal prist dr co ma hodi na oddelenie...ale o 7 mi zacala odtekat voda... Takze som ostala na porodnici..sme tu take dve, s bolestami, odtekajucou vodou a neotvarame sa....nic nedavaju na vyvolanie, ze sa to musi samo otvorit... Ze do rana cakame znova.. Ja to uz nezvladam... Ani psychicky.. Ked vidim tie pasy co mi davaju furt na brucho, je mi zle...sakris co je toto za system
@aquatinka to je strasne ☹ prajem ti, nech sa to uz konecne rozbehne a vela sil
@willy_wonka dnes krstiny jedny a 30ka a zajtra prve svate prijimanie segrinej dcery, mojho krstniatka 🙂...mozem ich zamrazit dovtedy 🙂
@delica mne to nechuti 😖
taaaak a uz mam vsetko nachystane...joj baby te klby ale bolia...taky neprijemny pociy..
Tak krasny den, za mnou. Aj som sa stavila v tescu a kupila v akcii plienky a mali zlacneny aj taky obojstranny ruzovy kabatik za 5,5 eur a k nemu take polodupky dve v baleni za 4,8 eur. Bude nam to dobre akurat na jesen, tesim sa.
@jankastubka super 😀...a ake plienky mali v akcii?ja som.dnes malej kupila ciaposku s cipkou taku bielu s jahodkami 🙂
@milionova151 pľúca mala vyvinuté, všetky orgány boli v poriadku. V inkubatore bola cca 8 dni a ďalších 12 sme boli v nemocnici,lebo sa narodila len 1815gr a museli sme tam byť pokiaľ nemala 2100gr. rodila som cisárakom,ale kvôli iným veciam, nie len kvôli predčasnému pôrodu. A kam ideš rodiť?
som uplne mrtva ☹ bola som na tych farm.trhoch,teda nic moc 😒 bolia ma hohy,mam ich opuchnute a ruky ani nehovorim.
baby tie co rodite,tak rychli porod prajem aby ste to uz mali zasebou...
ahojte, stale jsme 2v1 omlouvam se ze se neozyvam ale komanduju mm co se jak s cim pere a co ma jeste nachystat🙂 a snazim se co nejvice spat.
budu podavat hlaseni
@misza1 joj, miska my sme uz mysleli, ze si sa rozdvojila. A ako sa citis?
@willy_wonka dakujem za spravicku kristinka 🙂 dnes som pobehala aupark a nohy ma bolia ako kona...uz niesom taka ciperna ako som bola pred mesiacom 😒 uz je zomna lemra lemrava 😕
@katuska54 nie je za co 🙂 ale prosim ta,.stale si obdivuhodne.ciperna, mna po dlhsom chodemi zacnu tahat krize alebo ma picha v boku, alebo mi samko zacne tlacit na mechur... ty zacnes rodit a aj na antolsku sa este prejdes popri drazdiaku 🙂
@aquatinka Len sa drž!!! Ale ani ja nechápem, prečo sa k tomu tak stavajú, lebo ja keď som mala prvé, tak už na posledných vyšetreniach mi povedali, že mám zúžené hrdlo, že sa neotvorím a tak ani nečakali na to, či sa začnú kontrakcie a urobili mi sekciu. No každý lekár inak. No budem sa modliť, aby Ti to už začalo, nech viac netrpíš. DRŽ SA!
@aquatinka presne takto som na tom bola ja pri prvom pôrode... akurát ze mne voda nezačala odtekať ... ale dva dni som mala bolesti som sa neotvárala tak ma preložili zo vzdychárne na gynekologiu a tam som ležala jak puk v bolestiach ani jest som nemohla resp, mohla ale nevedela som nič zjesť ... a tiež som si poplakala lebo na mna kašlali a nič mi nedali aby to aspon trošku urýchlili az nakoniec na tretí den sa to rozbehlo a do pár hodín som porodila... tak som si teraz povedala že si zabezpečím pôrodníka lebo inak na rodičky kašlú... tak prajem vela síl snád sa to už rozbehne čím skôr... drž sa
@willy_wonka urcite nepojdem peso 🙂 sa necham odviest... 😀 😀 😀
teraz kukam,ze tebe uz tam svieti 39tt. uz strihas meter?
@aquatinka dnes som dostala tu na koníku srdiečko...posielam ti ho... snád pomôže, nech sa ti to rozbehne, držím palčeky.

@delica 🙂 ja som mala na silvestra, da sa to vypit 🙂 ja mam zas uz druhy den strasnu chut na radler, len neboli sme v obchode, aby som si kupila nealko