icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

elienocka
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem k drobcovi.vela zdravia,stastia a vela mliecka

erikasofiina
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem malický ma peknú váhu 😉

slavka_a_maros
19. máj 2013

@pavuciatko presne, v mamaaja bol taky clanok, kde to opisovali, ale teda nepochopila som to 🙂 takto ked to vidim, je to jednoduche

janicka11
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem držte sa a veeela mliečka! 😉

zuzka444
19. máj 2013

@aquatinka Jeeeej gratulujem 🙂...a drzkajte sa a tebe skore zotavenie ;).

maria200981
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem🙂 vela zdravicka a nech ste cim skor doma z nemocky

delica
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem k synčekovi! Skutočne má pekné miery 🙂))), najhlavnejšie, že už je vonku, že ty uz netrpíš a on už nie je ohrozený infekciou. No kočka, teraz ti len ostáva užívať si materstvo 🙂 😉 . Drž sa a hoj sa.

katkatara
19. máj 2013

@aquatinka Blahoželám novopečenej maminke,veľa zdravíčka želám 🙂

misza1
19. máj 2013

@aquatinka gratuluju🙂 uzivej si drobecka🙂
tise budu zavidet-jen v dobrem🙂

erikasofiina
19. máj 2013

Inak baby brala som feretab na anemiu vcera som pozerala na vedlajsie ucinky a tam bolo ze krce v zaludku tak som ich vcera vysadila tak ma uz vsetko preslo...tak to bolo asi tymi tabletkami 🙂 takze som rada do terminu porodu mi ostavaju este 12dni,v utorok idem na poradnu tak uvidime 🙂 mozno este budem prenasat 😉 a este ma niektore predbehnete 😀 mozem sa teraz na plno venovat dcerke Sofii 😀

bombulka200
19. máj 2013

@aquatinka wow tak už je malý na svete, supeeeeeeer gratulujem tak už aj vy to máte za sebou ... skoré zotavenie prajem a vela zdravička 😵

bombulka200
19. máj 2013

Ahojky babulky, tak vidím že postupne sa to rozbieha už o chvílu budeme spomínať na brušká a budeme mať svoje pokladiky pri sebe 😵 kráásny den prajem 🙂

delica
19. máj 2013

@misza1 Miška, ako ti je? Ustalo to a čakáš teda doma stále?

katkalubkova
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem, vela stastia a zdravia 🙂

janka_k
19. máj 2013

@aquatinka super sprava, gratulujem a zelam skore zotavenie po cisaraku 🙂

katkalubkova
19. máj 2013

@slavka_a_maros ja by som taku "prechadzku" uz nezvladla

jankastubka
19. máj 2013

@aquatinka jeeej tak gratulujem, uz mate drobciatko u seba. Hlavne, ze je vsetko ok, nazbieraj sil, aby ste sa co najskor mohli doma spou tesit.

jankastubka
19. máj 2013

Dnes zase nuda doma, le o manzelovi sa nikam nechce ist. Asi ma trafi slak.

erikasofiina
19. máj 2013

Baby inak ako sa vola ten roztok ci co to je ze zistim ze mi vyteka plodovka?a kolko take nieco stoji?dakujem za info 🙂

janka_k
19. máj 2013

@misza1 miska verim ze dnes uz je den d a budes to mat konecne za sebou. A teda nechcu tomu pomoct vypustenim kohutika?

willy_wonka
19. máj 2013

@misza1 to je psycho ako s tebou cvicia... v ktorej nemocnici si? Trencin ci ilava? Cto je vlasgne jedno, chod inde

willy_wonka
19. máj 2013

@aquatinka kraaaasa🙂 gratulujem...

katuska54
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem a vela zdravicka prajem aj maminke aj Andrejkovi 🙂

katuska54
19. máj 2013

@misza1 Miska ddrzim palce ayb si to uz dnes mala zasebou...nedelne deti maju v zovote stasticko,tak Oski nech uz nevymysla 😉 A dr. nech ta tam netrapia..nech nieco s tebou robia

willy_wonka
19. máj 2013

@katuska54 ahoj Kati, este vcera som sa ta chcela opytat, ked sestra rodila s vyvolavackou, dali jej ju uz pri rozbehnutom porode,teda,ze uz bola aj otvorena ,alebo jej ju dali na spustenie porodu?

leus10
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem a obom vela zdravicka prajem

wewuska26
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem k drobčekovi, prajem veľa zdravíčka obom 🙂

lienockalenka
19. máj 2013

@aquatinka Srdecne blahozelam a tesim sa z toho, ze to uz mate uspesne za sebou 🙂 Prajem Vam obom vela zdravicka a najma skory navrat domov z babatkova ;)

kavaapalma
19. máj 2013

@aquatinka velka gratulacia,obom vela zdravicka a maminke vela mliecka... nech vam Andrejko robi len samu radost...

silvianm
19. máj 2013

@aquatinka gratulujem k chlapcekovi Andrejkovi a zelam obom vela zdravicka 🙂