icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
25. máj 2013

@erienka u nas ani slovo nepadlo o prirodzenom porode... nechcu riskovat,co ak ma omotanu snuru okolo krku,je to vysoke riziko a uz toboz ked sme na drobceka tak dlho cakali...

hobit
25. máj 2013

@bebuska1 dakujem, rano skocim ak sa to nezlepsi

hobit
25. máj 2013

@bebuska1 ano, v stredu som ich dala mojej porodncke a na najblizsej poradni, v stredu, ich preberieme a uzavrieme tuto temu 🙂

hobit
25. máj 2013

@anicka.be jeej, gratulujem, uzivajte si malinku 🙂...a dufam, ze budem rodit minimalne tak isto rychlo 😀

hobit
25. máj 2013

@erikasofiina male, ale ani ja nemam velmi velke, aky mas obvod?

hobit
25. máj 2013

@jankastubka aj ja viem tak, ze je to na hojenie, odporuca sa aj po sekcii @delica...na rigidny krcok je to caulophyllum

hobit
25. máj 2013

@kavaapalma inak dnes som citala o otacani babatka v hypnoze, sm si na teba spomenula pritom

kavaapalma
25. máj 2013

@hobit jeee dakujem,no ja som si to studovala v knihe o hypnoporode,lenze nemam nato terapeuta a tak ani cviky nezaberaju... uz to nebudem riesit,necham to na maleho ako sa rozhodne a ja sa len prisposobim... a to co za novinku,ty nieco vies o Anicke? Tak daj info.

katkatara
25. máj 2013

@anicka.be Blahoželám k babuľke a veľa zdravíčka želám!A užívaj si mamičkovanie s Veronkou plnými dúškami 🙂

janka_k
25. máj 2013

@kavaapalma strana 523 od Anicky:
anicka.be Ahojte koceny!!!!
Podavam hlasenie, dna 24.5.2013 o 06:00 sa nam narodila nadherna dcerka Veronika s mierami 3200g a 50cm
Bol to rychly porod, o 02:00 mi odtiekla voda, o 03:00 som bola na prijme a o 06:00 uz bola Veronika s nami. Nestihla som EDA, dalo sa to zvladnut
Nemala som internet doteraz, tak som sa nemohla ozvat.
Lubime ju najviac na svete, je NADHERNA!!! Je to krasny pocit mat v naruci vlastne dieta!!!

kavaapalma
25. máj 2013

@janka_k kurna nesla som o stranku dozadu,idem hned citat...dik

hobit
25. máj 2013

@kavaapalma presne tam som to citala 🙂

katuska54
25. máj 2013

@anicka.be Anicka gratulujem k Veronicke a prajem Vam obom vela zdravicka tebe vela mliecka 🙂

kavaapalma
25. máj 2013

@anicka.be obrovska gratulacia k uzasnej zdravej dcerke. Tesim sa,ze ti porod tak rychlo a ukazkovo zbehol. A tesim aj na foto.

kavaapalma
25. máj 2013

@delica a ides spinalom?

katuska54
25. máj 2013

@willy_wonka Kristinka zajtra nateba budem mysliet 😉 dufam,ze si ok a nestresujes 😅
pekne si este oddychni a zajtra podaj info.
drzim vsetky moje palciska aby to bolo rychle 😀

janka_k
25. máj 2013

@willy_wonka Kristinka dufam,ze si v najvacsej pohode, uz pobalena, nachystana a oddychujes pred zajtrajsim velkym dnom, tak ti drzim palce na zajtra aby ti to dopadlo co najlepsie a najrychlejsie 🙂

janka_k
25. máj 2013

@katuska54 to sme ako naraz napisali 🙂

katkatara
25. máj 2013

@misza1 Ahoj Miška, ste stále v nemocnici,alebo už ste doma? Strašne chutnučký je ten tvoj drobček 🙂

delica
25. máj 2013

@kavaapalma ano, mala by som ist 🙂 taky je plan

katuska54
25. máj 2013

@janka_k keby sme sa dohodli,tak nam to tak nevyjde 😀

willy_wonka
25. máj 2013

@janka_k
@katuska54 zenusky moje, teraz som dosla z nakupov, zistila som, ze mam male koja podprsenky 🙂 teraz ma caka vecerny maraton jedenia, na podiv mi chuti, takze sa poriadne napraskam chutnych hluposti 🙂 no taka som ulietana,ze dzfam, ze som sa otvorila aspon,na 3 :D

katuska54
25. máj 2013

@willy_wonka aspon budes spat 😉 my sme dnes boli tiez na nakupoch a som uplne k.o.
a teraz mi tu mala robi vrtochy 😒 dali sme si naveceru syr,hranolky a ja som to zapila colou..zdrava vecera 😕

kavaapalma
25. máj 2013

@delica to je dobre,lebo potom mi das podrobne info,lebo ja nemam ani tusaka do coho idem a to ma kapanek znervoznuje a neznasam tie zvuky okolo toho zakroku,tak snad so mnou bude niekto hovorit,alebo srandovat,alebo mi pustia nejaku hudbu,lebo inak im tam asi zamdliem... Len ked mi znamienka vyberali a ja som pocula tie zvuky,tak mi doslo zle a toto no fakt mi stahuje prdel.

@willy_wonka z celeho srdca ti prajem aspon taky rychly porod ako mala nasa @anicka.be 😉 tak naber poriadne sil,vyspi sa do ruzova a zajtra ides nato...

delica
25. máj 2013

@kavaapalma jasne, vsetko ti napisem, len ma nesmies obehnut 🙂))

katuska54
25. máj 2013

baby anjelicek26 asi zacina rodit 🙂

kavaapalma
25. máj 2013

@katuska54 hej pisala,ze su to prave kontrakcie a ze si dala magnezko a caka co bude,tak jej drzim palce...

janka_k
25. máj 2013

@kavaapalma
s tymi znamienkami to bolo u mna narovnako

@delica
na tie detailne info budem aj ja zvedava.

ja dufam,ze tam bude mm so mnou, nech sa so mnou moze rozpravat, ale neviem ci bude suhlasit, zatial sa tvari ze ano, no ale neviem ako to dopacne. lebo sak pri lokalnom zevraj mozu byt. ja presne kvoli tym zvukom a tak, lebo zevraj hudbu v sluchadkach mi nedovolia
a inac som videla krasne zahranicne video o cisarskom a ked babo vybrali hned ho dali mame, ale to pochybujem ze u nas tak bude, takze uz potom urcite nevnimala, ci pocuje nejake nastroje atd.

katuska54
25. máj 2013

@kavaapalma teraz som jej aj ja pisala a moc jej drzim palce...nejak sa to tu rozbieha,iba ja stale nic ☹

janka_k
25. máj 2013

@katuska54 to fakt? idem pozriet do junoviek do skupiny