Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@jankastubka zo zaciatku ani nie, ako silne kramy, no potom to uz malo grady a poriadne. Ja som mala CH5 a az po porode 3 gul. Pani co mi to odporucala, povedala, ze v homeo je menej viac. A potom som si dala asi 3x po 2 gul.
@delica babatko mi nosia cely den, teraz ked nemam este mlieko, v noci mi ju nenosia, cez den ju stale prikladam na chvilu na obidve prsniky.
@katuska54 na podiv som plna sily, aj ostatni mi hovoria, ze si chodim super, polohujem sa v pohode aj spim dobre. Malu kojim neviem kolko krat, ale v podstate su nosia stale a este o kojeni neni rec, je to len trenovanie prisatia a rozbiehanie mliecka, aj ked teraz naposledy asi uz cosi tahala .-)
@willy_wonka drzim palce
@azmuk v lekarni
idem uz hajat, dobru nocku 😔 😅
este ma napadlo, zatka mi odisla po klystire, hlien s krvavou strukturou
asi mi odtiekla voda. Ideme do nemocky. ale net asi mat pri sebe nebudem. Drzte pls palce
@jankastubka drzim palce nech vsetko dobre dopadne a nech to mas rychlo za sebou 😉
Ranko zeny... to bude vykon, zaspala som nieco okolo jednej a zobudila sa chvilku pred piatou, jou 🙂a som hladna ! 🙂
@jankastubka zena,neblazni 🙂 Drzim palce, hned ako budes moct podaj info 🙂
@willy_wonka dobre ranko!!dnes je tvuj velky den mamina:-drzim palecky atxje to rychle ze tebou a Samko at spolupracuje🙂
@misza1 misulik, dakujem 🙂 ja sa.uz pohravam s myslienkou, ze nikam nejdem....ale viem, ze musim 🙂 no ale zvladla si tk ty,anicka,asi aj janka uz na tom pracuje, dam to aj ja 🙂
@jankastubka držim palce, janka!!!
@willy_wonka pekne tam pojdes a porodis Samka. A nebude to strašné, neboj, srandista ta nenecha trápiť.
@willy_wonka este povedz baj baj pánovi bruškovi, lebo aj ten uz bude minulosťou 🙂 na nejaký čas.
@willy_wonka Kristinka neblazni, to zvladnes, poslala som tebe a Samkovi srdiecko, neboj, za par hodin nam uz pises cela prestastna
@jankastubka dalsia voda? no super, tak drzim palce na rychly a bezbolestny porod 🙂
nebavili sme sa tu nahodou ze najskor byvaju kontrakcie vo vacsine pripadov a ta voda neodteka ako prva? no a tu je to presny opak ako to tak pozorujem
Dobre ranko
@jankastubka drzim palce 🙂
@willy_wonka ideees 🙂
Kedy uz bude teplo? Ved ja normalne zapinam kurenie na chcilu, to nie je normalne
@willy_wonka krasne brusko 😉
a drz sa
Ahojte baby, potrebujem poradit, vcera mi nahle zomrel svokor, do terminu cca 16 dni no do porodu asi cca 10 dni ak to budu robit sekciou, ak by sa to samo nespustilo prirodzene. Co poviete - poradite, ist na pohreb, alebo nie? Vztah s nim som mala dobry! Dakujem za nazory a drzte sa!
@anicka.be gratulujem a vela zdravicka
@katkalubkova ja by som isla...uprimnu sustrast
my se odsud nedostaneme... zase mu to stouplo:( jsem uz z toho zoufala vsak jsem tu uz od stredy 15 s 1 dnem doma:(
ja chci domuuuuuu
@jankastubka drzim palce aby to bolo rychle 🙂
@jankastubka uz si na rade? drzim palce!!!
@willy_wonka takisto drzim palce!!!

@anicka.be super porod jak z americkeho filmu🙂 tak pokračujem v pití čaju. tu arnicu si kúpila v lek alebo u nejakého homeopata? dik