Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@skatarina mne sa to tiež nezdá .. ale tu v jednej téme na MK som to čítala.. ale tak to je také jedna babka povedala 😀
Tak maly ma zevraj 3300g a vela vody, nejako vela pribral od poslednej kontroly
@willy_wonka no ako, odcievkovana? A ake bolo vstavanie prvykrat?
Toto chardonnay si prosim do porodnice 😀 urcite lepsie ako vinea http://www.drinkshop.sk/nealko/chardonnay-100-h...
@bombulka200 mne by bolo luto dat tolko penazi 😒 .Uz teraz inak rozmyslam, ked budem mat doma tri deti 😉
@skatarina no ved jasne, ja tiež by som tolko nedala ... preto som sa dohodla s pôrodníkom sukromne a nie takto oficiálne 🙂
@slavka_a_maros 😀 Asi to balenie bude cudne vyzerat v porodnici na stole 😀
@skatarina no ved to!!! Este si necham vinove pohare doniest a pripijeme si so spolubyvajucou 😀 to budu sestricky cumiet
@slavka_a_maros hned budu volat socialku 😀
@slavka_a_maros no to je dobrucke, to mi manzel doniesol v novembri z vínnej cesty 🙂 mnamky
@skatarina
@slavka_a_maros
teraz bolo v spravach, ze nejaka mamicka fajcila na zachodoch a neviem, ci nieco podpalila, som uz zachytila len to, ako nosia chudacikov novorodencov na ine poschodie :D tak to je na socialku :D

@bombulka200 500 eur,fuuu tak to snad nie.