icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

skatarina
27. máj 2013

@bombulka200 500 eur,fuuu tak to snad nie.

hobit
27. máj 2013

@delica nieeee

bombulka200
27. máj 2013

@skatarina mne sa to tiež nezdá .. ale tu v jednej téme na MK som to čítala.. ale tak to je také jedna babka povedala 😀

delica
27. máj 2013

@skatarina
@hobit
aha, to sleduju v nemocke...som uz pribrzdena nejaka zo vsetkeho 🙂

misza1
27. máj 2013

@delica 🙂 me to taky neslo do hlavy ale jednoduse si ho zvazim pred kojenim a po kojeni.

janka_k
27. máj 2013

Tak maly ma zevraj 3300g a vela vody, nejako vela pribral od poslednej kontroly

skatarina
27. máj 2013

@delica Ked ma niekto problemy pri priberani babatka,tak to sleduje aj doma,ale ak je vsetko ok,tak podla mna mat vahu nieje nutna vybava 😉

skatarina
27. máj 2013

@janka_k posledny mesiac pribera babo najviac tuku,takze je to ok 😉

janka_k
27. máj 2013

@skatarina no hej ale toto bude mat 4kg v termine, esteze idem na tu sekciu

misza1
27. máj 2013

@silvianm nema ti az tak zle jen porad mu to kolise... ale verim ze uz to bude ok.
nejhorsi je asi ta psychika ja jsem si to dost oplakala a jak to tu vidim tak i ostatni maminky-dojky placou...
drz Kristianka co nejdele v brisku o to mensi pravdepodobnost je ze chyti zloutenku

janka_k
27. máj 2013

@willy_wonka no ako, odcievkovana? A ake bolo vstavanie prvykrat?

delica
27. máj 2013

@janka_k a kedy ides, jani? aj ste nejak predbezne dohodnuti? Aj nas mal tak min. tyzden, len zas tej vody mam malo :-/.

janka_k
27. máj 2013

@delica v stredu mam kontrolu tak uvidim co povie, lebo minule som bola prvykrat v nemocke a vlastne mi ten cisarak odporucil, ale ja som sa vtedy nevyjadrila. Len vela vody moze byt tiez problem, ze babo moze mat traviace tazkosti ach jaj. No sak uvidim co povie doki v stredu

delica
27. máj 2013

@misza1 akurat ma to prinutilo si dnes citat o zltacke, vraj to ma do 70% zdravych deticiek :-/ .

misza1
27. máj 2013

@delica nestiham to tu ale snad zas neodpisu co napisou jini🙂 ja nebudu doma vazit na babstkovske, normalne ho polozim na neco co dam na velkou vahu a tak ho odvazim. event. mam i kuchynskou vahu na 5kg🙂

janka_k
27. máj 2013

@misza1 miska to uz si tam fakt dlho, ale tak super ze kojenie zvladate super a uz sa to urcite coskoro zlepsi, a ked si tolko v nemocke, ty potom budes moct ist asi hned aj von. A hojenie ako, uz si viacmenej ok?

delica
27. máj 2013

@misza1 hm...moja mama má také kalibrované váhy, kde váži mydlo :D a inak mam takú šitnú váhu z ikey. No ved ked to bude nutné, kúpime aj váhu, ale dufam,ze to bude velky papkáč po otcovi a nebude to treba.

delica
27. máj 2013

@janka_k
@misza1
Miška sa na tom novorodeneckom vela nauci a potom nam tu bdue robit novorodeneckú poradnu :D

bombulka200
27. máj 2013

@skatarina teraz som čítala čo tam písala jedna mamička čo rodila pred 4 mesiacmi v šaci že zazmluvnenie stojí 230 e ur takže si mala pravdu 😉
@hexina 230 eur stojí zazmluvnenie

misza1
27. máj 2013

@delica na jednu stranu ma tento pobyt vyhody zjistuju ze nemam dobre vyvinute mat. pudy, me nektere veci vubec nedochazi😀

delica
27. máj 2013

@misza1 fakt? inak ja mam tiez pocit, ze este sa nezacali ani liahnut tie moje pudy, preto nechcem byt s nikym na izbe :D, nech to nevidia cudzi ludia :D. Ja len nášho mumčeka maleho milujem, to je všetko, ale neviem, čo s ním budem robiť...hm

slavka_a_maros
27. máj 2013

Toto chardonnay si prosim do porodnice 😀 urcite lepsie ako vinea http://www.drinkshop.sk/nealko/chardonnay-100-h...

skatarina
27. máj 2013

@bombulka200 mne by bolo luto dat tolko penazi 😒 .Uz teraz inak rozmyslam, ked budem mat doma tri deti 😉

bombulka200
27. máj 2013

@skatarina no ved jasne, ja tiež by som tolko nedala ... preto som sa dohodla s pôrodníkom sukromne a nie takto oficiálne 🙂

skatarina
27. máj 2013

@slavka_a_maros 😀 Asi to balenie bude cudne vyzerat v porodnici na stole 😀

slavka_a_maros
27. máj 2013

@skatarina no ved to!!! Este si necham vinove pohare doniest a pripijeme si so spolubyvajucou 😀 to budu sestricky cumiet

skatarina
27. máj 2013

@delica pri prvom som si myslela,ze ani ja nebudem vediet co s tym malym cudom mam robit,ale cuduj sa svete hned sa to nejako vyvinulo 😉 😀

skatarina
27. máj 2013

@slavka_a_maros hned budu volat socialku 😀

delica
27. máj 2013

@slavka_a_maros no to je dobrucke, to mi manzel doniesol v novembri z vínnej cesty 🙂 mnamky

delica
27. máj 2013

@skatarina
@slavka_a_maros
teraz bolo v spravach, ze nejaka mamicka fajcila na zachodoch a neviem, ci nieco podpalila, som uz zachytila len to, ako nosia chudacikov novorodencov na ine poschodie :D tak to je na socialku :D