icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janicka11
28. máj 2013

AHOJTE BABULE,tak ja mám dnes po poradni,a dopadla som tak,že buduci týžden už sekcia istá,že čakať už nebudeme,že už hlavička je veeelmi nizunko,a hrozí mi spontanny porod a moj doktor nechce aby som tak rodila,lebo prvu dcerku mám tiež sekciou takže druhé bude tiež,..
Kto má ternmín alebo naplánovanu sekciu na bud,týžden na Antolskej?? 🙂 Plánujem ísť tam,ak všetko dobre dopadne,mtak že ským sa tam vidímee.. 😵

Inak krásny večer 😵

hobit
28. máj 2013

@bombulka200 ja som mala tu gardenelu premnozenu asi pred mesiacom, mala som nejkae tablety na vkladanie

lulutsija
28. máj 2013

@janicka11 a mas niekoho zazmluvneneho? U koho budes rodit?

janicka11
28. máj 2013

@lulutsija Nemám zazmluvneho ani nechcem....a ty hej?

lulutsija
28. máj 2013

@janicka11 ja zatial este tiez nie...a ku komu chodis do poradne?

janicka11
28. máj 2013

@lulutsija Ja k nikomu ja tam pojdem iba rodiť 🙂

azmuk
28. máj 2013

@delica drz sa! a nezabudni: stay awesome! 😉

delica
28. máj 2013

Dievčence moje, dakujem moc za podporu, bolo mi potešením zdielať s vami naše radosti a miniboliestky počas tehotenstva, ste jednoducho úžasné. Ntb si neberiem, asi nebudem reportovať ako @willy_wonka, čo sa so mnou deje, ale dobrá správa je, že pravdepodobne skončím vedľa nej na izbe a ona už odreportuje 🙂)).
Tak sa opatrujte, užívajte si ešte tehotenstvo, my sme s mužom zhodnotili, že ku koncu to bolo veľmi pekné obdobie. Takže asi keď sa ozvem, už si budem užívať materstvo :D.
Inak padlo mi dnes bruško, som to zistila tak, že sa mi medzi rebra a vrchnu hranu maternice dá celá ruka, vcera som tam dala len jeden prst.
No a možno sa s niektorými z Vás na tej Antolskej stretneme 😎 😀 😔 .
Papa a majte sa pekne zatial.

janicka11
28. máj 2013

@delica jeej a odkedy tam budes?ja budem bud.tyzden tiez tam🙂

zuzka444
29. máj 2013

dobre raaaanko zienky 🙂...tak.a.ide sa vstavat na poradnu.dufam ze bude taka.ista ako minule.ryyychla :D.tak drzte palceky.papa potom napisem.ako.som.dopadl.

grelu
29. máj 2013

@delica tani, drziiiiiim palce nech všetko prebehne bez komplikácií

silvianm
29. máj 2013

@delica drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 🙂

maria200981
29. máj 2013

@delica
drzim palce nech je vsetko OK🙂

willy_wonka
29. máj 2013

@delica tanicka zlata, leti k tebe srdiecko pre stastie. budem ta vykukavat, a v nestrazenej chvilke nabehnem ako wonkaorkan 😉 drzim vam palceky, ale urcite to bude super. Pri sekcii je aspon zabava 🙂

willy_wonka
29. máj 2013

Au, prsa mam ako betonom napustene, uz ma to boli...neviem, neviem ako odkojime ☹

misza1
29. máj 2013

@delica drzkej se🙂 tesime se na Riska.
prosim si pak fotku🙂
ja jsem zaver tehu moc pekny nemela ale obdobi mezi blinkanim a opuchanim bylo krasne.

silvianm
29. máj 2013

@misza1 a ako sa Vam spinkalo prvu nocku doma? 🙂

misza1
29. máj 2013

@silvianm vcelku ok, budil se co 3 hodiny, jen od 5 zacal lumpacit.porad prdi tak asi ho boli brisko...
ale tusim budu mit vytahane prsa jako africka domorodkyne😀

misza1
29. máj 2013

@willy_wonka dej si horkou sprchy na ne a pomasiruj pomaha to😉

silvianm
29. máj 2013

@misza1 neboj..ked si ich prehodis na chrbat nikto si to nevsimne xixi.. 🙂 srandicky 🙂 😉 :-P no ja si tiez iluzie nerobim ale.dobre spodne pradlo to vylepsi 🙂 No brusko pomasiruj a snad bude uz dobre 🙂

delica
29. máj 2013

Ženy,hotovo! Je to cvalik, 3,8kg. Ja som total ko.

slavka_a_maros
29. máj 2013

@delica waaaaau! Tanicka, si macher 😉 gratulujem a Riskovi vsetko dobre do zivota! Uzivaj si materstvo 🙂

azmuk
29. máj 2013

@delica Juhuuuuu!!! Obrovska gratulacia!!! Tak si to zvladla! Richardovi prajem vela zdravicka!!! 🙂 🙂 🙂

bebuska1
29. máj 2013

@delica wau,tak ste to super zvládli!!!!Srdečne gratulujem a prajem veľa krásnych momentov a prespaných nocí 😉

lulutsija
29. máj 2013

@delica waau, gratulujem a vela zdravicka zelam 🙂

maria200981
29. máj 2013

@delica chcela som napisat gratulujemk drobcovi.....ale pri 3.8 kg teda chlapina....🙂
gratulujem, tesim sa s kazdym jednym junovciatkom a tisko zavidim ze to uz mate za sebou 🙂

katkatara
29. máj 2013

@delica Veľa zdravíčka želám a skoré zotavenie 🙂

elienocka
29. máj 2013

@delica waw,krasna vaha,gratulujem

sana23
29. máj 2013

@delica aj ja gratulujem a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂

hobit
29. máj 2013

@delica veeelka gratulacia 🙂