Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@bombulka200 ja som mala tu gardenelu premnozenu asi pred mesiacom, mala som nejkae tablety na vkladanie
Dievčence moje, dakujem moc za podporu, bolo mi potešením zdielať s vami naše radosti a miniboliestky počas tehotenstva, ste jednoducho úžasné. Ntb si neberiem, asi nebudem reportovať ako @willy_wonka, čo sa so mnou deje, ale dobrá správa je, že pravdepodobne skončím vedľa nej na izbe a ona už odreportuje 🙂)).
Tak sa opatrujte, užívajte si ešte tehotenstvo, my sme s mužom zhodnotili, že ku koncu to bolo veľmi pekné obdobie. Takže asi keď sa ozvem, už si budem užívať materstvo :D.
Inak padlo mi dnes bruško, som to zistila tak, že sa mi medzi rebra a vrchnu hranu maternice dá celá ruka, vcera som tam dala len jeden prst.
No a možno sa s niektorými z Vás na tej Antolskej stretneme 😎 😀 😔 .
Papa a majte sa pekne zatial.
dobre raaaanko zienky 🙂...tak.a.ide sa vstavat na poradnu.dufam ze bude taka.ista ako minule.ryyychla :D.tak drzte palceky.papa potom napisem.ako.som.dopadl.
@delica
drzim palce nech je vsetko OK🙂
@delica tanicka zlata, leti k tebe srdiecko pre stastie. budem ta vykukavat, a v nestrazenej chvilke nabehnem ako wonkaorkan 😉 drzim vam palceky, ale urcite to bude super. Pri sekcii je aspon zabava 🙂
Au, prsa mam ako betonom napustene, uz ma to boli...neviem, neviem ako odkojime ☹
@willy_wonka dej si horkou sprchy na ne a pomasiruj pomaha to😉
Ženy,hotovo! Je to cvalik, 3,8kg. Ja som total ko.
@delica waaaaau! Tanicka, si macher 😉 gratulujem a Riskovi vsetko dobre do zivota! Uzivaj si materstvo 🙂
@delica chcela som napisat gratulujemk drobcovi.....ale pri 3.8 kg teda chlapina....🙂
gratulujem, tesim sa s kazdym jednym junovciatkom a tisko zavidim ze to uz mate za sebou 🙂

AHOJTE BABULE,tak ja mám dnes po poradni,a dopadla som tak,že buduci týžden už sekcia istá,že čakať už nebudeme,že už hlavička je veeelmi nizunko,a hrozí mi spontanny porod a moj doktor nechce aby som tak rodila,lebo prvu dcerku mám tiež sekciou takže druhé bude tiež,..
Kto má ternmín alebo naplánovanu sekciu na bud,týžden na Antolskej?? 🙂 Plánujem ísť tam,ak všetko dobre dopadne,mtak že ským sa tam vidímee.. 😵
Inak krásny večer 😵