icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

skatarina
30. máj 2013

@hexina ano cakame tretiu princeznu 😵
Dole som otvorena na jeden prst, citim hlavicku naliehat na krcok.
@lulutsija ja som ziaden specialny caj nepila,v tomto neviem poradit...

hexina
30. máj 2013

@skatarina no tak to si na tom tak ako aj ja 🙂 na prst otvorena a citim tlaky uz.. 🙂 ale tak u mna to asi tak rychlo nepojde ako u teba :D a tato sa tesi, ze bude mat doma styri zeny? :D

hexina
30. máj 2013

@lulutsija ja som citala o tom caji..je to bylinkovy caj z listov malin..a je to na krce v maternici..ze lepsie sa zvlada porod alebo daco take 🙂) viac neviem... ja som si ho kupila ale este som ho nezacala pit..neviem ci mam 🙂

skatarina
30. máj 2013

@hexina my sa tesime z kazdeho dietata....osud to tak zariadil...Este si pamatam,ze som patrila do skupiny "snazilky" a potom sa to s detmi rozbehlo.Sice na prvu sme cakali 3 roky aj na druhu 3 roky a ta tretia sa nam pritrafila ked sme uz deti neplanovali... 😀 Ona sa vydarila na prvy sup. 😉

hexina
30. máj 2013

@skatarina presne tak..tak to treba brat 🙂 krasne tri kocky budete mat 🙂 to si si ani nemyslela, ked si bola v snazilkach co? 🙂)

qtinka77
30. máj 2013

@jankasz Krasne je to vsetko okolo - hlavne, ze je to doma, bez nervakov, v prirodzenom prostredi, plne lasky :o)

skatarina
30. máj 2013

@hexina 😀 ved prave.Do manzelstva sme vstupovali s tym ,ze mozno deti ani nebudu 🙂 Teraz som fakt stastna,ze ich mam.I ked to bude dost narocne,lebo Karin je hrozny zivel,musim nejako babatko ochranit pred jej "laskou" 😀

emelia18
Odpoveď bola odstránená
lulutsija
30. máj 2013

@hexina no ved to, ze neviem ci ho mam zacat pit...tak neviem, ci si ho mam kupovat ...

skatarina
30. máj 2013

@emelia18 ty si Kosicanka? Ja som chodila do Myslavy .Je to tam nove ,je to Centrum fetalnej a gynekologickej diagnostiky http://www.usg.sk/ .Bola som velmi spokojna 😉

silsil
30. máj 2013

@lulutsija ten čaj sa veľmi odporúča.. a že cca od 35t a 2šálky denne..je to na ulahcenie, urychlenie porodu..menej krčov, rychlejsie vyklznutie babatka atd.. tak sa teda hovori 😝

lulutsija
30. máj 2013

@silsil lebo obcas pijem este tehotensky caj a davam si femibion, teda chcem ho dobrat, tak ze ci ten malinovy caj uz nebude prilis vela. Ty si ho tiez davas?

valerko2004
30. máj 2013

@hexina a da sa kupit v lekarni dakujem 🙂malinovy caj

silsil
30. máj 2013

@lulutsija neviem na co sluzi teh. caj.. ci ma nejake speci bylinky.. a femibion som brala len prve 3mes, kvoli kyseline listovej, dalej som to ja nechcela brat, vitaminov mam dost si myslim v zdravej strave 🙂 a bala by som sa ze sa mi narodi velke dieta po takychto 🙂 ale to je len moj nazor.. a tento caj z malinika priamo suvisi s porodom..takze ja ho urcite brat - pit budem.. ved ked tak zaberie, a ked nie, aspon mam novy cajik pre chut 🙂 aj ked kamaratky, zname mi opisovali ako babo doslova z nich vyklzlo :P /ale kto vie ci prave ten caj za to moze 🙂)

lulutsija
30. máj 2013

@silsil no tak to uz aby som ho zacala pit, ked uz som pomaly v 37tt 🙂 femibion mam len tak raz za cas, nedavam si ho kazdy den...a potom sa vraj aj nejake homeopatika beru, na porod a po porode na rychle zotavenie, ale v tom mam uplny chaos...

silsil
30. máj 2013

@lulutsija ano o tych homeo som citala, a nehccem si to sama naordinovat..pride mi to dost zlozite..a navyse nie kazda zena znasa homeo dobre..a ja tiez planujem zacat pit ten caj teraz niekedy..🙂

lulutsija
30. máj 2013

@silsil no tak to otestujeme spolu 🙂 hadam nam to neublizi a pomoze k lahsiemu porodu...snad...mas uz vsetko pripravene na den D a potom pre babatko?

hobit
30. máj 2013

@lulutsija ja ho pijem....vymen za femibion 😉

pavuciatko
30. máj 2013

@lulutsija ja ten cajik pijem od 35. tt.chuti mi. niekedy uz aj 3krat denne. Malo by sa zacat s 1salkou denne, dalsi tyzden dve,...max . do 1 litra denne. A este sa velmi odporucaju lanove semienka,ja som jedla 1-2 lyzicky denne,len som ich poriadne pozula,ale niekto si ich dava do jogurtu alebo robi nejaky odvar z podrvenych semienok. Je to dobre kvoli tomu, ze sa vytvori v porodnych cestach viac hlienu a babo lahsie vyklzne von. Tak ja tomu chcem verit🙂 a keby aj nepomohli,urcite mi to nezaskodi. A tie semienka su dobre aj na travenie a vylucovanie.

hobit
30. máj 2013

@katuska54 to nie je velmi slavne, ci?

slavka_a_maros
30. máj 2013

@pavuciatko vidis, som si dnes este nedala ani caj, ani semienka 😉

slavka_a_maros
30. máj 2013

Zastavte ma niekto! Od rana sa napchavam...cochvila prasknem 😕

lulutsija
30. máj 2013

@pavuciatko tak si ho utekam kupit 🙂 teraz je aj dost chladno vonku, tak caj je super...niektore caje mi robili zahu, tak som chvilu s cajmi prestala, tak uvidim co tento... a mozem mat taku diskretnejsiu otazku? dievcata masirujete si hradzu, aby sme predisli nastrihnutiu?

gloria7
Odpoveď bola odstránená
pavuciatko
30. máj 2013

@lulutsija no, chcela som to skusit s tou hradzou, ale neviem ako a preto sa bojim.

bebuska1
30. máj 2013

@slavka_a_maros :D ja keď Ťa čítam,tak máme úplne rovnaké stavy 😀 😀 😀 ja už tiež čakám kedy to príde,doktor mi dnes na poradni hovoril,že rozmýšľa,či to ešte nechá tak,ale sa trošku pošpŕta,ale nechali sme to ešte tak. do bud. týždňa.No ale ak to do bud. štvrtku nepríde,tak to popoženie...Termín mám 10.6. a prenášať ma nechce nechať. A dnes mám tiež takú pažravku, že až. Manžel ma len posiela spať,aby som oddychovala a nevymýšľala 😉

slavka_a_maros
30. máj 2013

@bebuska1 😀 ja mam 8.6. a zatial to na porod nevyzera, aj ked ja uz som v koncoch a straaaaaasne to chcem mat za sebou. Snad nas drobci uz nenechaju dlho cakat 😉

lulutsija
30. máj 2013

@pavuciatko no ja mam na to cely postup od porodnej asistentky z antolskej, tak som to raz skusala, ale ci to robim dobre, tak to neviem...

slavka_a_maros
30. máj 2013

@lulutsija
@pavuciatko hradzu sme raz skusali 😀 velka sranda to bola. Cudny cudny cudny pocit

lulutsija
30. máj 2013

@slavka_a_maros vsak prave, neviem co si mam o tom mysliet...naozaj to bolo zvlastne...