Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Baby ako možem pridať nový príspevok ? Kde sa to robí ? 🙂 Dakujem pekne
@silsil no uz mi nic jine nezbyva, nez si z toho delat srandu😀
ona tu byla vcera, to jsme ji teda zavolali, aby se dosla kouknout a dneska si tu napochodovala jak na hotove😀 prvne jsem si myslela ze ji mm zavolal kdyz jsem spala, ale podle jeho vyrazu jsem hned poznala ze ne😀
@leus10 dekuju, no uz to mam za sebou🙂 aji tobe gratuluju k babike a preju spoustu prospanych noci a hodne mlicka🙂
@bebuska1 porad maji pocit ze oni jsou ti starsi a oni vi co se ma a co ne, ze? ach jo... kdyz si predstavim ze i ja budu raz svokra... 😅
@pavuciatko no moje nervy, nevydrzela bych takto s mojimi rodici, ne to jeste svokrovcami... 🤐
@misza1 presne tak, aj s mojimi rodicmi by to nebolo lahke. Ale co uz nemala som na vyber. mm je sam, nema surodencov, ani tatka uz nema, iba mamu, takze by bola blbost kupovat byt, ked maju obrovsky prazdny dom. Kto by sa on staral?
Mam strasne obavy, ako to dopadne, ked sa mala narodi, lebo so svokrou to nie je ani teraz prave ruzove... 😖
Uz teraz som z toho vystresovana....
@pavuciatko neboj,zvládnete to.Ale myslím si,že je to vo veľkej miere na Tvojom manželovi.Mal by si s maminou sadnúť a vyjasniť si pravidlá - určiť si časy návštev napríklad,aby ste mali súkromie.Snáď to bude rešpektovať viac ako moji svokrovci mojho manžela 😉
@erikasofiina gratulujem🙂 veľa zdravia a šťastia!!
@erikasofiina gratulujem! 🙂
@erikasofiina gratulujem 🙂
@misza1 a dlho sa zdrzi?🙂 aj moja zajtra dokvitne, na vikend, ved preco nie 2 tyzdne pred terminom, ze ano 😝
a kde ste vsetky? BA?
@pavuciatko porad je to o vydrzi... ale za barak to stoji🙂 ja jsem drzka a kdyz mi neco vadi nebo nesouhlasim tak to dam najevo, proto tu vcera ani dlouho nepobyla @hobit malo co ze jsem se vzbydila zadkem nahoru jeste prvni ci vidim je ona...
@bebuska1 snad ano🙂
@hobit si si vsimla, ako je na zaklade intenzity prispievania vidiet, kto uz porodil a kto este nie? 😀
@slavka_a_maros slavka a ty ako si na tom? zatial ziadne znamky prichadzajuceho porodu?
@erikasofiina gratulujem 🙂
@erikasofiina to bol nejaky rychly porod, 4 hodiny po tom co si nam pisala uz bol maly na svete, a to ked si tam isla s tou krvou, tak to na teba prislo same, ci ti dali vyvolavacku?
@janka_k ☹ nic, poslickov mam uz dva tyzdne a nic. No mam to dnes 8 dni do terminu, tak uvidime. Ty ako?
Dobre ranko junovky 🙂 vcera nam nesiel net,tak som tu nebola a teraz som to musela dobehnut 😵
@slavka_a_maros to mas pravdu,ze je vidiet kto uz porodil...uz sme ostali iba my janka_k , hobit .
@slavka_a_maros ja som zacala opat pit ten caj, lebo zas to je nejasne ako budem rodit, ale ja nemam ani poslickov a asi nie som ani otvorena ani nic, len babo uz faakt dost velke, dufam,ze uz moc nepriberie, sak ako take 4kg babo porodim 🙂
@slavka_a_maros
@katuska54
ja by som chcela porodit ako moja mama porodila mna, nestihla ist do nemocky, nemala ziadne bolesti, len ju v krizoch zabolelo, tak dobabila tasku ze ide do nemocnice a v tom hlava vonku 🙂 🙂 mam ju sice malu a bola som druhe dieta ale mohlo by to byt dedicne taketo rodenie 🙂 aj ked ja tu nemocku chcem stihnut
@katuska54 no sranda, ako je kazdy ten porod iny a kazde dieta ine. no zevraj mozno tym ze mam vela vody, sa to mozno nascitalo, ze nemusi mat az tolko, no ale neviem. ale inac Kristinke to strasne presne tu vahu odhadli, sak par dni pred porodom vravela to iste cislo ako mal maly ked sa narodil

@pavuciatko juuj,nechcela by som 😅 My sme pre to kúpili byt v inom meste...No ale vidíš,ani to nezabráni narúšaniu nášho súkromia 😉 No tak držím palce,nech sa Ti aspoň nestará do starostlivosti o malinkú pokiaľ to sama nebudeš chcieť...