icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
12. jún 2013

@anicka.be aj ja chcem. Ja som pribrala 15 kg, z porodnice som prisla - 8 kg. A teraz som sa este nevazila. Bojim sa lebo v porodnici sme mali strasne dietnu stravu a doma som zacala jest normalne. Brucho mam stale ako puding, aj kex lepsie ako som si to povodne predstavovala. Aj cvicitte niektora?

jankastubka
12. jún 2013

Ja som dnes skusila zjest gulas, bol dost koreneny, tak dufam, ze to prezijeme v pohode. Inak obmedzujete sa nejak v strave? Ja som uz skusala paradajky, papriku, uhorku, rukolu, ceresne, a zatial v poho. dokonca aj jarnu cibulku.
Do kedy sa inak nesmu tie citrusy?

janka_k
12. jún 2013

@katuska54 sranda my nasho tiez volame cervicek, od prvej ultrazvukovej fotky 🙂 🙂 🙂

milionova151
12. jún 2013

@bombulka200 mna zas hrozne vecer pali zaha, uz som z toho dost hotova.. uz len kvoly tomu by som najradsej aj hned porodila 🙂

janka_k
12. jún 2013

ja som pribrala +23kg a dnes mam -10kg, je to 6 dni od porodu, ked som prisla z nemocnice bolo to -8.5kg

@delica @willy_wonka ake ste mali stehy vstrebatelne ci nie? a brucho mam take ovisnute nad tym rezom, mali ste to tak aj vy, uz sa vam trochu zmensilo?

kavaapalma
12. jún 2013

@brigus198754 urcite na teba myslim a drzim silno palce,nech sa nakoniec drobec vypyta sam 🙂

@azmuk ja na rade,mne svieti nula nulovska a tak som si dala feferony,ze mozno by to slo... po vcerajsej poradni otvorena na dva centi a placenta dozreta,tak sa uvidi...
@hobit len horuco mi je az do het a bruso mi taha dole,kvapky mledziva kazdy vecer,tak drobec uz hybaj von 🙂 a dnes nam dosiel kocik a tak sa vytesujem,lebo je ovela krajsi ako na foto...

hobit
12. jún 2013

@bombulka200
@milionova151 nepredbiehajte sa, dievcata 🙂

hobit
12. jún 2013

@kavaapalma ideees 🙂 inak nieco pikantne uz aj mna napadlo, asi donutim ocinka aby nas ppozval na veceru 🙂

kavaapalma
12. jún 2013

@hobit no veru,to by si mala 😉
ja uz neviem co robit,ci nerobit,je mi uz dost tazko,ale tak nevadiiiiiiiii ale ani sediet sa mi nechce .......
idem kus na vzduch .........

hobit
12. jún 2013

@kavaapalma ved aj ja, maleho treba znicit do vecera nch dobre spi 🙂

brigus198754
12. jún 2013

Tak teraz som prisla z prijmu dali ma na izbu a cakam na midwife rano tie kontrakcie prestali po niekolkych minut ☹

kavaapalma
12. jún 2013

@brigus198754 a neda sa tak,ze im rovno povedz,ze chces tu vyvolavacku a hotovo... nejako ich oblbnut,nech ta tolko nenechavaju cakat...

kavaapalma
12. jún 2013

@hobit takze nas kociarik,vyzera ovela lepsie nazivo ako na foto,tak sa velice vytesujem...
a pohlad na mojho maleho,ked sa vypuci napravo 🙂

delica
12. jún 2013

@janka_k mne sa dost zmensuje, ale mam na bruchu taku mlagocinu stale, cvicit treba zacat az ovela neskor na brucho. Steh som mala taku jednu snurku, to doktorka vytiahla na jeden krat.

brigus198754
12. jún 2013

@kavaapalma teraz tu bola supla ma na monitor a ja sa jej pytam ze co budu robit a eako dlho bude trv t a on ze to moze byt dnes alebo o 3 dni ☹ lebo oni zacinaju prostalginom na zmakcenie krcka

lulu1982
12. jún 2013

ahojte babľlky, rada by som sa pochválila naším júnovčiatkom. narodil som sa 6.6. a mám 3500g a 49cm a volám sa Maximko 😀

willy_wonka
12. jún 2013

@janka_k
@delica tak ako tanicka, steh bol jedna snurka, dr mi to vytiahol ako spagetu 🙂
a brusko uz mam relativne male, ale makke ako hovienko 🙄 jazvu mam uplne dole(pod nohavickami) 14 cm dlhu🙂

kavaapalma
12. jún 2013

@willy_wonka

@delica a tu davaju tenke spinky...

@brigus198754 tak to mas moja teda ze fest tazke... aspon len povzbudit ta mozem...

zuzka444
12. jún 2013

@anicka.be moja zatial len raz a ze to asi plodovu vodu este mala v brusku...takze pohodicka.my mame problem so zltackou :/...chudatko ma negativ krvicku a my obaja pozitiv ale ze to neni az take hrozne tak dufam ze v piatok pojdemr domkov.

azmuk
12. jún 2013

Dnes poradna za mnou. Nalez nezmeneny. Babo je stale hore, ja zavreta na 10 zamkov. Ani utz mi nerobil, ze nema zmysel ked sa neotvaram 😕 Ja tu fakt budem do jula 😝 @kavaapalma aj nas sa tak puci, volam ho Pucidlo 😉

azmuk
12. jún 2013

@lulu1982 Gratulujem k Maximkovi 😉

azmuk
12. jún 2013

@brigus198754 go girl! uz nech to rychlo pride!

hobit
12. jún 2013

@kavaapalma pekny, super farby....aj Maty sa takto puci 🙂

delica
12. jún 2013

@janka_k
@willy_wonka
cim davate odstriekane mliecko alebo UM vasim chlapcekom? striekacka, flaska?

willy_wonka
12. jún 2013

@delica k UM sme sa este nedostali, ale u nas sa to odstriekane mliecko vyuziva vtedy ked nie som doma,davame do flasky a pekne taha, sice mu to kade tade tecie, ale neprotestuje 🙂
len neviem ci mu nezacnem davat feniklovy cajik, lebo po zobudeni sa mi tak natahuje, puci, napina, cerveny je, pri tom prdka stale, aj do kazdej plienky nalozi(ked nenalozi priamo do plienky, tak pocka, kym mu menim staru za novu a vystreli na prebalovak:D )

leus10
12. jún 2013

@lulu1982 gratulujem a veľa zdravia obom

willy_wonka
12. jún 2013

A veeeeeelmi sa hrbim...je to uplne odpudive:D

kavaapalma
12. jún 2013

@hobit dakujem,je krajsi ako sme cakali...
mne asi ani tie feferony nic nerobia,asi dam este jednu davku aj s jadierkami 😀

leus10
12. jún 2013

@willy_wonka mi sme na tom rovnako jeden deň súper a druhy sa tiež tak puci naťahuje vždy ju to zobudí a potom chce znova jesť potom sa preje odgrcne začne čkat apresne ako pises počká k vymenim plienku a sup ho tam mi sme skúšali aj ten čaj ale nejak tam nevidím rozdiel

lulu1982
12. jún 2013

@leus10 ďakujeme krásne 🙂

lulu1982
12. jún 2013

@azmuk ďakujeme krásne 🙂