icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
24. jún 2013

@hobit mala som na 10dni swanson a teraz mam normalne pomletu senovku a sypany benedikt (1kg a je to toho asi na 10 laktaciííí). Funguje to rovnako, len je to hnus, ked to musis jest a pit :-/ a 20nasobne je to lacnejsie

delica
24. jún 2013

@willy_wonka
@misza1
tak ja som vrestala kazdu noc do 3 mesiacov, vraj nas maly je anjelicek oproti mne. Ale bracho nabonzoval, ze co dosla od nas "po nocnej", tak poobede spala 4 hodiny.
Baby, 1.mesiac mame skoro za sebou, nasim fesakom sa dovyvinie traviaca sustava a bude nam hej 😀 😒 . Zaha ich pali, stikutaju, plyny, zaludok sa roztahuje...sak to je moc na tych drobcekov 😔

delica
24. jún 2013

@katuska54 ani malemu sa nepacilo byt na brusku, ale uz si zvykol, hlavne musi byt spokojny, ked ho tak davam.
Ono je to dobre na posilovanie a vyvoj brusnych svalov, ved teraz ziadne nemaju, preto sa im aj zle prdi a kaka, lebo to nemaju ako vytlacit :-/.
Aj potom je to dobre na chrbticku a lezenie

kavaapalma
24. jún 2013

@katkatara srdecne blahozelam

misza1
24. jún 2013

@delica my mame dnes 5tydnu... kdy ze to ma prestat?🙂

hobit
24. jún 2013

@willy_wonka skus ho vysadit...podla mna kojenie netreba vobec nejako prehnane riesit, proste len dat ked dieta pyta, je to predsa uplne prirodzeny sposob krmenia mladat 🙂

delica
24. jún 2013

@misza1 dnes som citala, ze v 17-20t by to malo byt OK, zlepsuje sa to od 9-12 t
takze uz si za polovicou, co sa to ma zlepsovat :D

hobit
24. jún 2013

@delica viem, ze je to hnus, preto sa pytam

delica
24. jún 2013

@hobit no a este z toho smrdim ako vegeta :-/ ked budem obnovovat manzelsky zivot, manzel to bude musiet brat so mnou 😎
@misza1 este nepredavaj to kresielko, nase dieta tam teraz je 30minut a tvari sa spokojne

misza1
24. jún 2013

@delica @willy_wonka ale asi uz se to zlepsuje kdyz obnovujeme frekvenci psani na koniku😀

janka_k
24. jún 2013

tak my dnes dve sable za sebou, uz to bolo tak pred tyzdnom, dufam,ze uz dalsia dnes nebude 😢

a dnesne testovanie satky - strasny plac, pritom mne maly moc neplace, tak som ho radsej po par minutach vybrala, a to som to mala konecne uplne dobre uviazane, len on tak rad hybe nohami a rukami a ked ho do niecoho zaviazeme tak sa mu to silno nepaci 😢

janka_k
24. jún 2013

baby mate niektora Manducu nosic?

katuska54
24. jún 2013

nas drobcek uz spinka 🙂

x5petra
24. jún 2013

@azmuk ja dva dni po termine a stale dva v jednom...tiez uz mi je dlho s tym bruskom, hlavne pri tom mojom certikovi, ktoreho uz mam doma, ho neviem ani poriadne vystiskat uz ☹

x5petra
24. jún 2013

@janka_k ja mam doma manducu

willy_wonka
24. jún 2013

My sme okupani, napapani a spime🙂 viem, ze tento stav nie je na dlho, ale potesi aj toto malo 🙂
@misza1 suhlasim, dnes sme boli mimoriadne aktivne.

Idem aj ja spat," vidime" sa zhruba o 5tej rano 😎

ganesh
24. jún 2013

@janka_k manducu mam,ale mimi este v bruchu :D kamosky,co pouzivaju manducu,si ju chvalia.

qtinka77
24. jún 2013

@janka_k Caute vsetci po dlhej dobe 🙂 My sme prave dnes otestovali Manducu, lebo som rychlo potrebovala zbehnut do banky a mozem povedat, ze velmi fajn...a v tomto pocasi navyse... Maleho som si uz s nosicom zabalila do tehu mikiny, co som si na tento ucel nechala a hodila si na to este nepremokavu bundu a veeeseeelooo sme si vykracovali dazdom napred 🙂 Mozem povedat, ze ma tento zazitok vratil do tehu cias, ked bol este v mojom brusku a bolo mi to take pijemne 🙂 Takze z mojej strany odporucam 🙂

misza1
25. jún 2013

neuveritelne,Osku zaspal cca v 21:30 a vzbudil se az ted!!!😀
citim se nejaka prespana😅

janicka11
25. jún 2013

@delica ahoj.prosim ta kde si kupila ten sypany benedikt a senovku??kolko to stslo??dakujem

willy_wonka
25. jún 2013

@misza1 samko zaspal mieco po 21 a zobudil sa presne o 0:32,a opat zaspal cca 1:20, potom sme este
2x papali,teraz zaspavame.,v noci neplakal.... 🙂 citim sa lepsie ako vcera,predvcerom,predpokladam,ze mi to vynahradi tuto noc a zas bude zly,aby dodrzal symbiozu 🙂

Poznamka: vecer som nepila caj na kojenie....

willy_wonka
25. jún 2013

Uz placeme 🙂

misza1
25. jún 2013

@willy_wonka my uz snidame a cekam kdy spusti hukoty...

slavka_a_maros
25. jún 2013

Boze, dnes prvykrat uplne sama s malou 😖 som nervoznejsia ako pred statnicami... Trpnem, kedy sa zobudi

slavka_a_maros
25. jún 2013

@janka_k satku nevzdavaj, mozno nabuduce 🙂 a to grckanie aj nas vcera trapilo ☹ normalne fontanka a potom nervna, ze ju to asi stipalo v hrdle a zase hladna a tak dokola 4 hodiny... Snad to nebud reflux

janka_k
25. jún 2013

@slavka_a_maros no u nas vcera 2x potom v noci jedol pekne a dnes rano uz mi 3x tak vracal ze vsetko von, prvykrat som myslela ze mozno sa prejedol, ale potom tie dva razy mal len trosicku a aj to sup von 😢
a vy satkujete, paci sa to Hanke?

janka_k
25. jún 2013

@anicka.be ty si spominala ze mate reflux, ako sa to prejavovalo a zistila si ze je to prave ono?

slavka_a_maros
25. jún 2013

@janka_k my trosku satkujeme. Vcera som tak behala po vonku, boli sme na urade (ja som cakala vonku) a nakupit 🙂 super to bolo, fucalo, prsalo a ja som sa nemusela bat... Aj mm si ju dava a tiez sme tak boli vonku. Ale musi byt najedena prebalena a v pohode, inak ruci ako pavian 🙂 niekedy ruci aj ked je v pohode, takze musi hned zo satky von.
Len ma stale trapi to jej spanie a jedenie. Od desiatej spala (po 4hodinovom uspavani a grckani) a rano som ju budila o polpiatej, ze uz by sa aj jest patrilo. Teraz zase spi uz skoro 4 hodiny a. Ja neviem co robit:( potom ju neviem dalsie styri hodiny uspat... Keby som vedela, ze pribera, tak ju necham

katuska54
25. jún 2013

dobre ranko dievcata 🙂 tuto noc som sa tak super vyspala. ziaden plac,pekne sme papali a spinkali. a teraz zase spinkame s plnym bruskom 🙂 ja milujem nasu Barborku 😉

slavka_a_maros
25. jún 2013

Kojim a konikujem 🙂 nova uroven