icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
28. jún 2013

@janka_k tak to je super🙂 sikulka malicky😉

hexina
28. jún 2013

@hanka_april dakujem som si na teba spomenula jak ma davali vstavat a krv az do slapiek mi stiekla 🙂
@delica
@willy_wonka

dakujem vam baby za psychicku podporu, dnes mi je uz ovela lepsie, malu mi dnes donierli na stalo, kolostrum mam no papat nechce iba spat ako casto ju ?mam prikla!at? Skusat aj v noci? A ako to je s prebalovnim kukat do plienky furt ci jak ?hehe sorko za blbe otazky a este jedma kedy ste isli na velku potrebu? Vypytali ste si aj cipok? Dik baby

janka_k
28. jún 2013

Na dnesnej vizite nam povedali ze nas asi zajtra pustia, ked dnes zvladneme plne davky jedla, jaaaj sa uz tesim, do zajtra to nejako vydrzime

janka_k
28. jún 2013

@misza1 tak to osky krasne spinkal, nech vam to vydrzi

hanka_april
28. jún 2013

@hexina ano, je to miesto, kde clovek zabudne na akukolvek dostojnost 😝 u nas ked ma stavali dosla upratka a upratala podlahu a ja som sa postavila, vsade krv, este sestricka poznamenala, ze "no zrovna teraz, ked to je poumyvane!" takze tak no...

a kde si rodila? mna este nechali na Kramaroch na izbe bez malej prvu noc....to by som nedala, mala som co robit so sebou...no s tym prikladanim, asi len ked place, ked pyta jest, teda ja som ju len vtedy prikladala a plienka tak isto....no mne povedali, ze vzdy ked sa zobudi, ju mam prebalit, osetrit pupcek a potom prikladat a davat jej papat....a keby nahodou spala viac ako 3 hodky, tak ju prebrat....ja som mlieko nemala, takze za dva dni som s bolestami s malou na rukach a s placom (aj ja aj mala sme uz hodinu revali jak o dusu...) skoncila na novorodeneckom, kde mi dali UM, lebo som sa vyhrazala, ze mam so sebou nutrilon aj flasu a dam jej sama (co bola pravda!) 😖 😝 🙄 😀

nikulqa
28. jún 2013

@azmuk to je pravda ale uz od 24.6. mi robili hamiltona a vyvolanie porodu a nic sa nedeje...v pondelok idem znova do nemocnice ale uz na infuziu na vyvolanie porodu...teda ked sa maly nedostane vonku cez vikend 🙂

misza1
28. jún 2013

@hexina prikladej co nejcasteji, ikdyz si nema co potahnout, vysle info ze treba tvorit mlicko.urcite i v noci🙂 a prebalovani, ja jsem pokazde kdyz jsem sla kojit ho prebalila, to mel 3-hodinovy rytmus.ted kdyz je na prsu skoro porad tak se snazim dodrzet ty 3 hodky pokud se ovsem nedokaka drive🙂 na to prijdes sama, udelas si svuj postup🙂

azmuk
28. jún 2013

@nikulqa jaaaj, tak drzim palce, babenku sa nechce von,pochopitelne 😎 Tak v pondelok uz mozno rodis 🙂 Ja mozno tiez, ked sa situacia cez vikend nezmeni 😉 A mas nejake pocity, bolesti? Lebo ja poslickov mam posledne 2 dni 😉

jankastubka
28. jún 2013

@misza1 ako kedy, vydrzi aj tri hodinky - v noci ja dlhsie, niekedy aj cez den. Ale nie vzdy spi, niekedy je hore a kuka, niekedy jej musim kazdu chvilu podvata cumlik jej vypadava. Ale ked ju boli brusko zobudi sa bez ohladu na to kedy bolo kojenie. Aj dnes nadranom po 2 hodkach od kojenia, a kedze nezabralo nosenie, cvicenie s nozickami, cumel, ani teplomer do ritky (skusala som lebo 4 plienky nekakala), tak som dala espumisan a nakojila. Odvtedy spinka nastastie, dufam ze ked sa zobudi, bude konecne vykakana.

misza1
28. jún 2013

@azmuk dnes je skarede, pockejte si na slunicko🙂 nebo aspon na nedeli, nedelnatka maji stastny zivot🙂

nikulqa
28. jún 2013

@azmuk tak ja mam poslickov od 33tt,kde mi ich zastavovali v nemocnici,lenze teraz ako naschval sa nic nedeje.sem tam ma pichne tam dole,aj som mala bolest ako pri ms ale to sa dalo zniest normalne...a ty si otovrena na kolko prstov?

jankastubka
28. jún 2013

Baby aj vas este bolia bradavky pri prisati? Mala ma uz mesiac. V porodnici to strasne bolelo, ale potom to akoby prestalo. A teraz ma opat boli ked sa prisava a na pravej aj pocas kojenia aj po kojeni.

jankastubka
28. jún 2013

u nas je krasne slnecno, ficiime von 😀

azmuk
28. jún 2013

@nikulqa naposledy som bola na kontrolu v stredu, ale nie som vobec otvorena 😉

azmuk
28. jún 2013

@misza1 no ja uz teraz dufam, ze Marko pocka do pondelka 🙂 moj lekar je mimo mesta, nerada by som rodila u ineho, aj ked mi dal kontakt na velmi dobrych lekarov keby daco 😉 😎 Najvacsi stresman je ale moj muz, co sa tyka tychto veci 😎

nikulqa
28. jún 2013

@azmuk no ja som bola v ten spominany pondelok a tak so mnou rozpravala porodna sestra ako keby som mala porodit hodinku po vysetreni,este dokonca spravila aj toho hamiltona a hned sa pytala ci byvam daleko od porodnice,ale tak nejak to nevyslo,stale som kinderko. ked som citala tu na koniku ,ze baby,ktore boli otvorene tak ako ja si uz nechali v nemocnici a do 4 h porodili tak ma to zaraza,ze dnes mame uz piatok a nic...pritom sa hybem,vela chodim, dokonca som pratala byt,vysavala,dokonca sa venovala manzelovi,kedze spermie maju rovnaku latku ako infuzia na vyvolanie porodu a nic...tak si teda drzme palce :D

willy_wonka
28. jún 2013

@misza1 miska, po prebdenej noci a nervami v koncoch,slzami v ociach lebo Samko odmieta spat cele doobedie som sa nad tym clankom z chuti zasmiala.. Dakujem🙂 😀

misza1
28. jún 2013

@azmuk aji muj muz stresoval, jen jsem si kychla a malem bral tasku a startoval auto🙂 ale neboj az pujde do tuheho bude ti oporou😉

@willy_wonka ojojoj, Samko nema svuj den?to me mrzi.my jsme spali fajn, ale v takove poloze ze v sede oprena na posteli jsem ho kojila, kdyz trosku zabral svezla jsem se dole a spali jsme.doufam ze nebude mit problemy s pateri kdyz spi na me(mekucka jsem dost🙂)

misza1
28. jún 2013

baby, kde sezenu tu senovku s benediktim?u nas ve meste o tom nic nikdo neslysel😀

misza1
28. jún 2013

prave jsem pochopila proc mam pupik... po kojeni budu mit tak vytahane bradavky ze si je tam budu moct zastrcit😀

azmuk
28. jún 2013

@misza1 nemate tam u vas nejaky bioobchod? V BA to maju v bio obchodoch, konkretne v jednom na Grosslingovej ul.

janka_k
28. jún 2013

@misza1 daju sa objednat na swanson.cz na sk ich prave nemaju, alebo cez nejaku laktacnu

azmuk
28. jún 2013

@misza1 Skus sem zavolat, do predajne Natur Vital, tam som to ja kupovala pre svagrinu
http://www.zlatestranky.sk/firmy/Bratislava/H65...

katuska54
28. jún 2013

@jankastubka aj mna zacali boliet teraz. tiez ma boleli v porodnici a teraz to zacalo znova. to bude asi tym,ze kazde 2 hodinky je prsu. ale uz ked taha tak to neboli,alebo to uz tak nepocitujem. len to prve prisatie je bolestive.

willy_wonka
28. jún 2013

Je fascinujuce ake je telo matky nenarocne. Po dvoch hodinach spanku som dobita energiou, uz nenadavam na cely svet, nervy si oddychli, hotovy mierotvorca je zo mna 🙂
a teraz... babicka varuj vnucika, mama sa ide vozit 😎

kikuleenka
28. jún 2013

@jankastubka skus jej ponuknut druhy (mozno jej uz ide malo-slabo z toho prveho), mne to robila, ked jej slo uz malo...

jankastubka
28. jún 2013

@katuska54 ja nekojim ani tak casto a na tom pravom ma to niekedy boli aj pocas kojenia, neviem ci je vtedy zle prisata, alebo co.

jankastubka
28. jún 2013

@kikuleenka ale pribera mi praveze az velmi, keby som jej dala druhy prsnik tak vypije aj ten cely a bude z nej tucibomba. Myslim si, ze asi za tych prvych par minut ozaj vypije vacsinu a potom si len tak zuzle, ale asi by jej to malo stacit, ked tolko pribera. Neviem.

kikuleenka
28. jún 2013

@jankastubka ale hej, moze byt (aj moja pila cca tych 5 -10 minut a bola napapana na 3-4 hodky...ved ty ju najlepsie poznas 🙂)...u nas to co popisujes bolo prejavom dojcenskej krizy z dovodu malo mliecka, ale pevne verim, ze u vas sa to nevyskytne 🙂)) drzte sa a kojte sa dalej 🙂