Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@fodorka aj ja mám poradňu 22.12 😀 .......
baby čo máte cukor v poriadku tak gratulujem aj ja ho má v poriadku akúrat krvný obraz nie .mám málo železa 😖 takže som dostala tabletky. 😝 ........len už sa dokopať aby som ich brala, lebo vždy zabudnem 😀 😅
ja som si už kúpila kabát. veľkosť 44 🙄 tak dúfam ,že do marca sa do toho napracem väčší už kupovať nebudem ,veď už aj tú 44 budem nosiť iba počas tehotenstva a potom predám ak si to niekto kúpi.
@andrea142 ja som si tiež včera objednala tehu kabát cez jednu babu... nosila ho vraj len 2 mesiace... no veď potom predám... totiž svoje bundy už ledva zapnem... resp. jednu ešte zapnem... ale, keď sadnem do auta, musím rozopnúť... 😀 A do marca ďaleko a bohvie ako bude, možno bude ešte snehu...
Aj snehulky som si kúpila nové, aspoň nemám starosť, či obujem, či nie...
ahojte.. 🙂
@sjuzi - aj mne tecie krv z nosa.. ale nie tak, zeby sa mi spustila spontanne ale vzdy ked si vyfukam nos tak mi tecie...zevraj mame prekrvene sliznice teraz tak to preto.. 🙂
Baby to este aj teraz môzu byt nevolnosti..?? 😅 to ste ma teda nepotesili.. mne teda ani raz za cele tehotenstvo zatial zle nebolo... a dufam ze to uz ani nepride.. 😅 😅
@nellie_ v podstate aj mne... ale občas aj v noci sa mi spustí, no našťastie sa na to vždy zobudím, takže stihnem zachrániť vankúš... a vreckovky nachystané pri posteli... možno aj ten suchý vzduch v byte a potom mrazivé počko tomu nepomáha... 😒
Ale mala som to aj pri Miškovi, takže ma to ani neprekvapuje...
mne tecie aj krv z nosa a aj dasna mi krvacaju pri umyvani zubov..toto tehu sa mi ale nastastie nezlomil este ani jeden (co pri Lale sa mi 2x predna lopatka zlomila a aj to tesne pred svadbou 😅 )
ja kabat nejdem kupovat, vydrzim v tej mojej uz ohyznej bunde alebo si dam muzovu, ked bude najhorsie...obavam sa ale stale o obuv - ked mi budu puchnut nohy tak ako pri prvom tehu, tak amen tma..nebudem moct ani von vyliezt
a inak boli sme na 3D, zasa sme chytili Ditteho /mam nanho toto tehu stastie 😵 / tak mame aj krasne fotky a dost dlhe videjka
@prsky - mne tiez aj dasna krvacaju.. ale ze to je tiez normalne tak to nejak neriesim.. 🙂
Ja idem na 3D o tyzden 8.12. uz sa velmi tesim.. to musi byt perfektny zazitok... dufam ze malinky pekne ukaze tvaričku 😵 😵
Ja tiez nekupujem tehu bundu.. nosim taku jednu co som uz nenosila asi 5 rokov lebo mi bola velmi siroka a teraz sa super hodi.. a vyzera fajn, taka klasika - cerna predlzena nad koleno.. 🙂 dufam ze este nejaky ten mesiac bude dobra a potom daco vymyslim.. ale kupovat na tych par mesiacov sa mi nejak nechce.. 😅
Ozaj baby v tescu maju -30% zlavy na detske oblecenie.. vcera som taku krasnu supravicku malemu kupila 😵 😵 len som mala malo casu, tak dnes sa chystam este daco ulovit.. 🙂
@sjuzi no hej j ja ešte jeden zapnem ,len už sa to dobre napína pri brušku . 🙂 ................. ja mám snehule z minulej zimy som kúpila za 3€ vo výpredaji 😀
@mariannet no mne býva ráno 😝
@prsky : no u mňa mužova nehrozí hoci tam by som sa zmestila aj neviem akým megabruchom 😀 totiž on má 195 cm a ja 166cm 😅
@mariannet dakujeeeem 😉 no hej nezasnezi a nezasnezi ... mam strach ze kym sa dnes dotrepem k dokimu bude zo mna jedna velka snehova gula 😀 😀 😵
ozik, uz ste doriesili ten kociarik? 😎
@prsky "baby, tak tie zmeny budu platne od januara http://hnonline.sk/ekonomika/c1-48384360-stat-b...
ale pozor, v clanku sa pise, ze "S návrhom na tieto zmeny v novele zákona o sociálnom poistení prišla poslankyňa Natália Blahová (SaS) na rokovaní parlamentného výboru pre sociálne veci."
...je to navrh.
@sjuzi mne sice netesie, ale ked smrkam, tak tam krv je 🙂......
@nellie_ no mne tiez zle doteraz nebyvalo 🙂....ale tak hadam ma to teraz iba postrasilo a bude dobre aj nadalej 🙂
@nataliasarron hadam ta nezasnezi az tak moc 🙂....ja som sa rozhodla pre ten Tako kocik.....aj farbu som si u vybrala- cierno cervenu......a co vy? uz ste vybrali?

@erika1983 daj si aj za mna 🙂...mne je po dnesnom obede stale zle :(
Baby nevracaju sa vam ranne nevolnosti?....ja som ich nemala prvy trimester a pride mi, ze sa mi to teraz kompenzuje....tak mi je poslednu dobu niekedy zle ☹
@nataliasarron aj tebe pekny dnik 🙂.....a nezasnezi a nezasnezi 🙂