Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
čo sa týka kupania, kupem každý večer aj hlavičku umyvame.. Inak malej liezla ofina do ocí takže som jej ju ostrihala, nech z toho nezacne škulkovat..
Co sa tyka manžela a vypomoci mno to je na dlho , teraz je uz mesiac doma PN bolaví chrbat tak ma skvelú vyhovorku preco s malou nebehat, nehrat sa , neist von ved ho bolí chrbat... Ved co na tom ze ja za chvilku rodim.. inak uz mam paniku z toho ako bude mala bezomna ten tyzden, urcite im bude stale plakat uz teraz mam paniku a najradsej by som ju do porodnice brala so sebou..
máme po očkovaní malý je nervózny a máme teploty ale asi zo zúbkov idú nám konečne horné zúbky doteraz sme mali iba 3 dole, dnes som objavila bielu čiarku tak nech sa už prerežú lebo nič nejeme a iba plačeme ☹ nespíme a slintáme, zajtra je s ním doma manžel tak dúfam že to chlapci spolu zvládnu do tej 12 potom prídem ja a ťahám šichtu do večera 😀 😀
@ladytt ale ved este to stale su babatka....a ty este zrejme budes mat aj dalsie mimi...hm?
@asma urcite ju nijako neuc ani nenut...najlepsie je ani nenaucit chodit a rucky, lebo to casto vedie k tomu, ze deti sa neskor pustia chodit same a vyzaduju si to drzanie...nase deti su mudre a velmi dobre vedia, co a kedy a ako maju robit...a tych par buchancov ci padov patri k tomu, ako by inac zistili, ze treba davat pozor...
@asma Ked sa Kubko zacal stavat o nabytok, tak som mu na cely den obuvala topanocky, aby mal pevnu nozinu. Pavuk ( choditko ) nam dokina zakazala, tak som stale chodila s nim ja. Snazila som sa ho pustat, ale stale som mu bola za chrbtom. 😀 A od nabytku som ho nedavala prec, lebo to bol a aj este je ,jeho odrazovy mostik. 🙂 Este sa zo zeme nevie postavit, tak vzdy prileze k niecomu, co je najblizsie a postavi sa aby mohol chodit. Ked sa naucil chodit, tak ho ani hracky nezaujimali, len chodil od nabytku k nabytku. 😀 Pouzivali sme trocha aj http://www.predeti.sk/detske-odrazadlo-ybike-pe... , alebo http://www.bubabazar.sk/detska-pomocka-na-chode...
@siss_sz @asma Ja som tam rodila, môžem len odporúčať. Za noc to bolo 16 eur tuším,ale stálo to za to. Mali sme pekne svoju izbu s manželom a nemusel stále cestovať hore dolu. Vo vedľajšej izbe boli tak, že manžel so starším dieťatkom, maminkou a novorodeniatkom, všetci pekne spolu. Možno by to bolo jedno z riešení...

@slavetka no tak sa nenajde v dnesnej dobe dobra dusa? ja mam tiez kamosku, co byva u nas vmeste a je uple odinakial prestahovana...ale tiez sme sa skamosili len nedavno, ale keby hocico potrebovala, pomozem...a viem ze aj ona naopak...
alebo potom - neaku babu studentku, co by bola v pohotovosti... mozem ti k bdes fakt potrebovat doprucit, bola som ucka v BA a mozno by sa niektora moja byv.ziacka rada na chvilu postarala... a urcite za mensi poplatok, ako keby si musela platit nejakej oficialnej "strazkyni"