Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah ved toto,asi to fakt boli aj tak aj tak ☹ zial...a uz vies kedy ta teda pustia?ci este nic nepovedali?
@stanka2612 myslím že pri klasickom to bolí predtým a pri cisárskom potom.. Ako píšeš, aj tak,aj tak...
Každá to zvladame inak 🙂
Niektorým mamčam tu stále bábo plače.. Človek sa sústredí na pôrod a pritom to všetky iba začína 🙂 ale je to krásne tie bábätká 🙂
Dnes tu je môj doktor, má službu, bol ma pozrieť a vraj začiatkom týždňa, víkend určite pozorovanie, doktorka na vizite ráno že možno v pondelok -tak sa spoliehal na pondelok 😀
@gabuchah super,verim,ze v pondelok uz budes pisat z domu 🙂 a ano babatka su krasne aj ked placu.... Len ci sa ty pri tom vyspis 😀
@gabuchah ja natieram olejom z dm drogerie
@gabuchah brusko mas nadherne 😉
@katariso ja +14kg 😀
@stanka2612 dakujeeem 🙂
@stanka2612 dúfam veru že v pondelok už z domu 🙂
@stanka2612 Ja som tak mala pri prvej a nie hned, ale postupne to zo mna "odislo" 🙂 V porodnici nechas minimalne 10kg 🙂
@katariso Já mám +8 kg a při prvekj dcerke som pribrala 28 kg a v tomto čase som už mala 20 kg.A zostali mi,tak teraz doufám že teraz mi nic neostane. Dcerku som nekojila protože mám zastrčene bradavky a když to neuměla chytit tak revala a nechces se snažit. Teraz nosim ty tvarovátka tak doufám že to pomoze. Moc se na kojení teším- daj boh abych konečně kojila.
@gabuchah lezkas na novorodeneckom? 🙂
@cukricek1996 hej, na novorodeneckom 🙂
Pred hodinou viezla sestrička pani tesne po pôrode, tak som sa usmiala a ten jej úsmev spokojný a šťastný 🙂 úplne mi náladu spravila 🙂
Aber, aber... A tebe sa ako darí? 😀
@gabuchah to ti verim je to taky pekny pohlad na tie zeny co su po porode a tesia sa 🙂)
@cukricek1996 no presne... Sice "iba" ležala ale to "uff konečne" mala v očiach 🙂 úplne pamätám ešte ten pocit 🙂

@pahu rastie veru 😀 a ešte Di konca ojooooj 😀