Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah to isto si viem predstavit a kolko vas je na izbe,,? 🙂
@cukricek1996 sme tri, jedna 19ročná v 25týždni a druhá 25ročne, končí 36ty, tiež tlak a čaká na to kedy jej určia sekciu 🙂
@gabuchah jaaj.. mozno.. tam ostane uz do porodu.. ona 🙂 ale aspon mas veselo.. 🙂)
@cukricek1996 no už tu je druhý týždeň a rada by šla aspoň na týždeň domov 🙂 raz jej ho už išli robiť, čo mala taký vysoký a nakoniec sa jej v poslednú chvíľu ustálil...
Je tu veselo občas, aspoň je s kým kecať.. A jej závidím jej spánok, spí celú noc, na chrbáte, doobeda zaspí, kľudne aj poobede, no super to ma 🙂
JJe tu aj jedna pani, 26týždeň, 47 rokov, myslela za je v prechode 🙂
@gabuchah,.. noo super.. vidim ze aa nenudis.. :D .. hh noo ved to ze zavidim aj ja ze spavat mozu ja uz teraz ku koncu nemozem.. mavam nepokojne nohy a strasne palenie zahy a iba tik tak mi pomoze na zahu tak este ze tak 🙂 noo uz len vydrzat do porodu.. 2.3, 🙂mam termin
@cukricek1996 kecam kde sa dá, aj v sprche 😀 asi nahromadena energia 😀
Tieto nohy -dôverne to poznám, každé tehotenstvo som to mala a toto obzvlášť a uznesenie od 5teho mesiaca...aj bosá po snehu som chodila keď bol...
Zaha ma na šťastie trápi ibaže občas
A termín mám neposunuty, nechali mi ho na 3.3 takže si predo mnou, i keď podláh menštruácie som mala 27.2. 🙂
ja som zvedava kedy tu zacnu pribudat prve fotografie detureniec v perinkach 🙂
@gabuchah,. A myslis ze mi to prejde po porode??.. je to na nic ked v noci nrmozem spat,.. fuu,, ale uz mavam trosku menej no.. ze aj pospim dakedy.. no ved to ze sme narovnako skoro :D
@cukricek1996 mne to prešlo,neboj, aj tebe prejde 🙂 iba občas sa mi to na noc vrátilo ale zaspala som s tým
Hlavne ze sa občas vyspis, ja som cez vianoce 2dni tak po sebe a úplne happy som bola

@1234lubka nerva mám, bo mi písal drahý, že pán už vyrazil a uznesenie ho vezie fnuk...
No čo už 😀