Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah,. Ved toto.. hlavne tak ako vravis.. boze ja uz chcem mat uzlik stastia pri sebe. 🙂 uz je to take horsie sa hybat s bruskom.. ale tak radsej sa hybat. Ako lezat stale.. ale niekedy tak tvrdo kope ze az ma boli..
@gabuchah sak som mu napisala ze kocik je super az na to ze nebrzdi prava brzda...a on ze jemu vsetko fu,govalo..no niesom typ co sa bude s niekym natahovat...ono taka tycka nezaskoci do kolesa ale len do polovice..sak muz neni lavy verim ze to opravy...na spotrovejcasti ten nit urvaty...no co narobime to je riziko ked kupujes pouzivane preto som sa bala si dat posielat..a aj tak 🙂ale tonic ten nitdam opravit v brasnarstvevraj by to nemalo stat viac ako ecko...
@luciferko162 bodaj by si mala pravdu 😀
Teda baby,bola som len poobede na navsteve a normalne nestiham citat 😉 @gabuchah kocik mas krasny,uz ti muz dal vediet,ci je vsetko ok?lebo vyzera bombovo 🙂
@stanka2612 sme na tom.podobne 😀 nestiham sa zapajat , robila som mojim.detom palacinky a bola s malym.😉
@1234lubka lubi, brzda sa snad opravi,co pises,muza mas sikovneho 😉 A este ma na to trosku casu,kym sa mala narodi...
@mata0312 uz teraz mam casu dost 😀 spat sa mi este nechce,chlap sa s kolegami vratil domov spolocensky unaveny a spi uz,tak sedim pred telkou a kukam a citam,co som zameskala 😉
@stanka2612 tak.ked su moje deti.v praci a v skolke mam aj ja 😀 len upratujem, varim a.ked pride kamoska ideme do.mesta na obed a kafe a.takto.dokola.:-D
@stanka2612 a.zajtra ideme na oslavu do ziliny 😀 moje krstniatko uz ma tri rocky , boze ale to leti 😉 tak idem pomoct sestre chystat 😉
@mata0312 tak si uzi oslavu,nech vsetko dobre dopadne 🙂 ja som bola dnes na navsteve u kamky,ktora ma tri deti 😀 veselo bolo...
@stanka2612 všetko vyzerá byť OK🙂 ku celej zostave máme aj dáždnik, sieťku, návlek proti dažďu, náručnik na zimu.. No všetko 🙂 moc Mila pani, určite aj jej 👨 keď si dal zachadzku a doviezol až domov 🙂
@stanka2612 viem si predstavit 😀 zajtra tam.bude deti heh bude to zaujmave 😀
@gabuchah uz aby si.v nom malu kocikovala, ja milujem kocikovanie a som.rozmyslala ze.by som isla povozit babiku 😀 😀 😀
@gabuchah tak super,uz len babatko a mozes kocikovat 😉
@mata0312 to by ludia pozerali,ake to ty mas babatko v kociku 😀 😀 😀
@stanka2612 no.asi by si mysleli ze som sa scvokla 😀 ako ked sa narodil maly a hovorim mame.ze co.keby mu obleciem ruzove saticky 😀 hehe
@mata0312 😀 😀 😀 aj si obliekla?
@stanka2612 neee 😀 tiez.som sa bala.psychiatrie 😀 😀
@gabuchah a kolko vas je na izbe? A vlastne ak sa mozem spytat,preco lezis na novorodeneckom,ked si este nerodila?nemala by si lezat na gynekologickom?sa pytam,lebo toto neovladam,viem,ze si tehu ale este nemnas termin...
@mata0312 by si hovorila,ze je to krasne dievcatko 😀 😀 😀
@stanka2612 do.urciteho tt.lezis na.gynekologii ja.napr v 18tt a ked ma.nechali druhy krat pri.malom tak som.bola v 36tt uz.na porodnici 😉
A.inak maly bol ako.dievcatko.:-D ksichtik
@mata0312 dakujem za vysvetlenie 🙂
Asi idem uz spat,dobru nocku vam prajem babule 😉
@stanka2612 dobru aj ja pojdem.😉
@stanka2612 ved hej, tam len neviem preco ta tycka len do polovice zaskoci...musim ho este k tomu posurit, lebo snad to nebude opravovat kym budem v porodnici 😉 😉 😉

@1234lubka a tak to by už teraz mali riešiť, to je dosť dôležité pred pôrodom