Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
A ja v nemocnici a vy o jedle 😀
Ešteže mám zásobu ovocia a v šuplíku orechy a orechy v čokoláde 😀
Baby, ktoré idete rodiť tiež prirodzene...
Pýtala som sa sestričky, čo býva pri pôrodoch na aniball, epino a vraj bola iba pri troch takých pôrodoch, ale baby boli bez natrhnuti a šitia..
Tak idem do toho :#)
@mata0312 a ako bolo?som na teba myslela,ze ci si to dala s tym bruskom 😉
@stanka2612 jasne dala, urobila som sestre salat (taky.nezvycajny ale ze mna ) , upiekla slimaky 😉 a urobila misu 😀 vela kriku ako ked tam je pat deti 😀 ale super troska zmena z.toho mojho stereotypu 😀
@gabuchah to su nejake pomocky?som neskusena prvorodicka 😀 😀
@mata0312 tak super 🙂 ale teraz uz musis mat dost...ja som dnes bola dokupovat vybavicku a dosla som domov vyflusnuta jak haluska...
@stanka2612 no veru som.unavena,.hlavne ma ma nohy bolia 😉 a su trosku opuchnute
@stanka2612 áno, pomôcky 🙂 kedysi to nebolo, ale čo čítam a počúvam id žien, všetky odporúčajú...
Je to balónik, ktorý si postupne nafukujes do obvodu hlavičky a vytlacas, začínaš od malého obvodu.. Trenujes tým hrádzu, panvove svaly, ženy po ňom nebývajú dotrhane, nastrihnute a hlavne šité 🙂
@mnamkacik banany s mliekom aj ja lubim a davam do toho este lyzicku domaceho lekvaru,je to nebicko v papulke 🙂
@mata0312 vylozit!oddychovat! 😀
@gabuchah aha,no uvidim teda co mi povie doki na poradni osmeho ci teda cisar alebo prirodzene a podla toho by som to mozno skusila...chcem pit malinikovy caj tusim tak sa to vola...

@mata0312 a ja neviem čo si dať na večeru 😀