Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ja.viem 😀 sme sa nepochopili hehe
@mata0312 aj na tie starosti sa tesim 😀
@stanka2612 hej, viem (e) 🙂 ale bolo by to super 🙂 by sme si pomáhali a kecali. -)
@mata0312 😀
@gabuchah to ano,bolo by to super,len skoda ze byvate na strednom slovensku...aj ked je tam nadherne,moja mama pochadza z Rajeckej Lesnej a tam som chodila k babkena prazdniny cele detstvo 🙂
@gabuchah bolo ...chodila som dozadu za nim a plakala pri nom ...sestricky na mna nechapavo.pozerali ..joooj hrozny zazitok ale tak dostal sa z toho
@stanka2612 aj ja sa tesim na tie starosti, naozaj teraz som viac nedockava ako pri prvom 😉
@stanka2612 no pekne tu je, podľa mňa a rodisko tvojej mamy obzvlášť 😉 a ty nejdeš s aber rodiť? Vlastnej ona ide cisárskym koncom februára tuším
@mata0312 boze take male babatko ☹ este zevsetko dobre dopadlo... 🙂
@gabuchah ona ide tiez do ba?musim jej napisat 🙂
@stanka2612 tebe to malo byť, nie mati 🙂
@stanka2612 esteze nebolo mi vsetko jedno
@gabuchah eeee
@gabuchah tak ja som prvorodicka 🙂
@gabuchah vsak sa kukam 😀 ale vsak ona je prvorodicka 😀 nie ?
@stanka2612
Baby v čom ste rodili?
@stanka2612
@mata0312
Tak dobre som myslela, v jednej správe boli dva niky a v rýchlosti som si premietla že jedno dieťa 🙂 a to co písala mata....
No už mi bliklo a.. 🙂
@mata0312 to ti verim,aj ja by som pri takom pohlade plakala...ale vsetko je v poriadku a uzx je to len skareda spomienka...
@aber ak sa mozem opytat,kam ides rodit?pozeram,ze si z Biskupic...
@stanka2612 to ešte sama neviem, ak budú financie tak Koch, keď nie tak Ružinov a ty?
@gabuchah neviem boli niektore take.nectlive ☹ alebo som mozno bola ja z.toho vsetkeho precitlivela ...bola som tam uz dva tyzdne a skoro mi z toho preskocilo ☹ do toho maly a ja som tiez mala silne zapaly po porode a silne antibiotika
@stanka2612 :-*

@gabuchah mal hustu krv a napriek tomu ze som rodila.cisarskym bol nainfikovany streptokokom ☹ no.mal jednu napichnutu v hlavicke na 24 hodin..bolo to pre mna tazke ☹