Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 tak hlavne ze sa upravil 🙂 uz nech je taky az do porodu...
@mata0312 a preco?nemeral dobre?ci nefungoval ako mal?
@stanka2612 dakujem 😉
@stanka2612 nemeral dobre, po kazde ine hodnoty ...nakoniec som.vzdy merala.normalnym
@stanka2612 no hej tak stoji, najlacnejsi som videla za 35 v nejakej lekarni...ale to musis ist hned zrana...mama mi ho chcelakupit pri malom ale.taka tlacenka tam bola rano o siedmej ze sa jej neusiel....
@skarabubu ved normalne na baterke mas napisane aky je to typ, v kazdom ekektre kupis alebo v tescu maju urcite...aj v mojom dochadza baterka, ale mama nam kupila pluenky.a ku nim davali zdarma.digi teplomer, z takou kacickou na konci 😀 😀 ale aj tak kupim baterky do stareho 🙂 teda baterku
@1234lubka viem,ale baby tu pisali skusenosti s tym teplomerom,uz ho asi nechcem 😉
@gabuchah ja momentalne uvazujem ako sa odsavaju take sopliky 🙂 kolegyna ma kamosku, porodila; bola na vio izbe kde jej ponukli ze babo nemusi mat tak ho mali sestricky a ked ju pustili domov, zacal jej pipat monitor dychu tak utekala do nemocky a ze malo male hlieny teda soplik mu stekal do krku a z toho akoze ten dych nejak haproval...svagrina mi kupila nostek to do vysavaca, len si neviem predstavit ako daleko sa to zavadza do nosteka a to treba odsavat len ked je babo chore nie? Inak viem ze kamoska ked okupala malu tak ten tamponik co ide do usiek niecim neviem cim navlhcila a presla malej okolo nosteka
@stanka2612 mozno bude lepsie neviem ale.ja s nim nemam dobru skusenost..radsej kupim drahsi 😉
@mata0312 nadhera 🙂 krasna maminka 😍💕
@skarabubu ja si to na pol roka chcem iba pozicat za nejaky poplatok...kupovat to nechcem...

@stanka2612 ale ja som mAla tento z lidla a.nebola som s nim spokojna ☹ nakoniec som.ho ani.nepouzivalA,mne ide maminka kupit normalne v lekarni ale stoji veru 40 €