icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
18. jan 2016

@1234lubka ved toto,uvidim aj ja ako bude mliecko na tom...ja som kupovala cely taky balik cez bazos za 15 eur boli tam dve nocne kosele na kojenie a tri tieto podprdky tak preto mam tri 😉

1234lubka
18. jan 2016

@stanka2612 ved dobre ze niektore kupuju vela a potom nevedia co s tym 😀 😀 😀 tak prideme na.rad my 😀 😀 😀 inak brzda uz brzdi na kociku 🙂 🙂 ze boli prehodene lanka... 🙂 sikonvy ten moj muz 😀 😀 5 minut mu to trvalo 🙂

stanka2612
18. jan 2016

@1234lubka no vidis ☺ uz len babatko a mozes kocikovat 😀 sikovny muz 🙂

1234lubka
18. jan 2016

@stanka2612 no ved babetko macas 🙂 joj take krasne balicky oblecenia som teraz videla nabazosi pre dievcatko...ono stale nieco je nie?? teraz uz mam asi dost...och este kmotra od sestri mi nejake veci vybavila...joooj 🙂 som zvedava...zajtra ultrazvuk...uvidime ci ostava dievcatko 🙂

mnamkacik
18. jan 2016

@stanka2612 Ja dnes bola v lidli, mali iba samé obrovské čísla D E a A nič pre mňa, čiže zase nemám nic

stanka2612
18. jan 2016

@1234lubka tak drzim palce,nech je na ultrazvuku vsetko ok 🙂

1234lubka
18. jan 2016

@stanka2612 nooo ved to jehlavne 🙂 babetko sa mi aj tak zda dost aktivne 🙂 hybe sa teda kvalitne niekedy 🙂 uvidime 🙂 samozrejme dam vediet 🙂

1234lubka
18. jan 2016

@mnamkacik u nas mali len dvoje Cčka...aj tak to malo byt najmensie cislo..no uz aka.diskrimibacia..som preistotu pozrela do inych otvorenych krabiciek...no na poriadne meloniska...

stanka2612
18. jan 2016

@mnamkacik u nas mali tych podprdiek dost ale kedze som ich nechcela,cisla som nepozerala...ale verim,ze nemali,lebo kto vie,ake cisla oni dostanu na predajnu a kolko si z toho rozdelia predavacky este pred otvorenim...alebo neviem,ako to robia,bo ja som tam isla na detske vecicky a 50\56 uz nemali co som chcela ☹

stanka2612
18. jan 2016

@1234lubka aj ten moj sa uz vseliako sprava v brusku a hlavne uz bolestivo kope ale aj tak je to krasne 😀

1234lubka
18. jan 2016

@stanka2612 tak to hej niekedy sa tak zacne natahovat za to trochu boli 🙂 ale asi bude otocene lebo v hornej casti brucha citim "kopacky" 😉

pahu
18. jan 2016

Ahojte 🙂

Baby, nechcem panikáriť, ale nepáči sa mi to... Za posledné 2 týždne sa mi to stalo už 2 krát, vždy v noci, alebo nadránom. Začne ma bolieť brucho, úplne celé brucho, neviem si nijako ľahnúť, sadnúť... Zistila som, že jediná poloha je keď sa dám akoby mačka, na štyri a bruchu mi visí smerom dole. Tie, ktoré ste už rodili, resp.boli tehotné, môže to byť nejaký príznak pre paniku, predčasný pôrod alebo také niečo? Stále dúfam, že sa jedná o zastavené vetry.... Žiadne špinenie alebo iné príznaky...

Dík ak odpoviete... Poradňu mám 1.2., viete že môj lekár je strašný strachoprd a najradšej by ma povesil nohami do vzduchu a pritom poslal na ďalších 50 vyšetrení, ktoré ma vystresujú úplne najviac.

P.

aber
18. jan 2016

@stanka2612 jaj to mi je ľúto, ja som o 7 mej už stála pred vchodom a strašne veľa ľudí už bolo a jeden milí pán, ma skoro zvalcoval, ešte aj na mňa nadával po maďarsky, smola som Maďarka, že sa tam trepem s vozíkom a ako správna dáma, som mu ukázala prostredník a išla ďalej, čo už ☺... Možno niekto hodí na lidl bazárik, si tam?

1234lubka
18. jan 2016

@pahu ahoj...keby si isla predcasne rodit tak by mala normalne kontrakcie, krvacanie...to mozu byt poslickovia, kym to nieje pravidelne silne bolesti..krvacanie tak nemusis stresovat. Povedz dokimu, podla mna ti bude stacit magnezium 🙂

stanka2612
18. jan 2016

@pahu neviem,ci ti viem poradit,ale viem,ze aj ja mavam casto bolesti brucha,ako pises aj ty,cele brucho,aj pichavu aj bodavu bolest a tiez som sa bala velmi.povedala som to doktorovi a on ma vysetril,povedal,ze s babom je vsetko v poriadku ale ak by to neprestavalo,ze mam ist na pohotovost na monitor ze tam sa vie lepsie to babo pozorovat...ale ja si skor myslim,ako si pisala,ze to mozu byt ci uz tie vetry,alebo sa roztahuje brucho a tak...okrem tohto nemam tiez problemy,ziadne spinenie ani nic...mne na tu bolest pomahalo zase sa predklonit a byt v predklone.a nikdy netrvala velmi dlho...ako dlho trva ta bolest tebe?

stanka2612
18. jan 2016

@aber nie niesom a ani neviem,ze taky bazarik existuje... A nevadi,ved veciciek mam dost a ako sa poznam,este do porodu aj co to pokupim 🙂

aber
18. jan 2016

@gabuchah bleeee kúpila som ale bolo to hnusné

aber
18. jan 2016

@gabuchah bude všetko OK, neboj ☺🍀🍀🍀🍀🍀🍀

pahu
18. jan 2016

Jeeej, super, ďakujem baby. Mne to trvá cca hodinu-dve, zatiaľ sa to stalo v noci alebo nadránom, keď vstanem z postele, predkloním, poprechádzam, do 20 minút prejde. Preto si myslím, že to je niečo s vetrami... 😀

aber
18. jan 2016

@stanka2612 ja som tam od včera a baby si tam menia veci čo nechcú a tak ☺

stanka2612
18. jan 2016

@aber to je super,hodis link?kuknem sa tam 🙂

aber
18. jan 2016

@pahu to si nafúknuta aj ja to mám, lebo už poznám ten hnusný pocit, dám si naraz 4 espumisan a hodinku, dve sa mi uľaví aj ja som na 4 ulavova poloha, neboj, pravá kontrakcia by bola a 3 min bolesť a prejde ti kŕč celým bruškom ako veľmi silný menzes prvý deň, kúp si espumisan a daj si aj 2 magnezka a skús sa vyprdkat, pomôže 😉

aber
18. jan 2016

@stanka2612 ten link je neviditeľný, ja napíšem na nástenku a ty napíš aj internú poštu čakaj nájdem mená 😉

aber
18. jan 2016

@stanka2612 maminka2208 jej napíš a ona ťa tam pozve 😉

stanka2612
18. jan 2016

@aber dakujem 😉

stanka2612
18. jan 2016

@aber vyhodilo mi to ze take uzivatelske meno neexistuje,ale aj tak vdaka 🙂

zlaticko118
18. jan 2016

Zajtra mi zacina 30tyzden tehotenstva a termin porodu zaciatkom aprila. Aspon tak to malo byt, ale kedze mi uz zacalo tvrdnut brucho (co podla mudrych clankov sposobuje skracovanie krcka maternice) tak vraj porodim skor. Prognoza rovnaka ako od mojho gynekologa tak aj z pohotovosti. Predpisany oddych, konska davka magnezia a kontrola kazdy tyzden. Boubelka sa ma dobre, za tyzden pribrala 200g 🙂. Uz len dufat aby som nakoniec neporodila niekedy vo februari.

aber
18. jan 2016

@stanka2612 jaj mamina2208 prepáč sekla som sa

mata0312
autor
18. jan 2016

Tak som vas uspesne docitala 😀 boli sme s malym pozriet maminu , vecicky mam.ozehlene a.nachystane na odvoz.hehe, este pretriedit dve vrecia veci od sestry 😀 ale tiez som maniak a.stale nieco kupujem, vyzivam sa.najma v satickach jooj 😉 a mamina hovorila ze tiez u nas uz tie malicke hned rano nemali ...tak dobre ze som tam nesla 😀 a podprdy som objednala.z.bonprixu a su tiez.super aj ked.tiez troska volnejsie ale vsak prsa sa este naleju 🙂

gabuchah
18. jan 2016

@pahu ak máš takéto bolesti, dotrep sa do sprchy a teply kúpeľ, teplú sprchu a rukou masírovať a meniť polohy...
😉