Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 nadherne je 😉 krasa
@1234lubka no praveze ani nie 🙂 gate vobec,ale svetre a tielka a pletene saty to ano to sa trocha natiahne 🙂
@stanka2612 mne to miesto az trpne ☹ ale tak uz tych 6 tyzdnov dame 😉 a potom budeme len spominat 😀
@stanka2612 no uvidim 😉 😉 😉 natiahne nenatiahne to je jedno 🙂
@stanka2612 my to mame takto moj.drahy ma.narodky spolu s meninami mojho syna a ja som sa.narodila.v den ked zomrel moj svokor a on sa narodil 10.3. Tak drahy od zaciatku hovori ze sa timi narodi desiateho 😀
@stanka2612
@mata0312 ja mam 14teho...no chcelaby som zaciatkom marca koncom februara to mat za sebou 🙂 mata ty to mas skvele bud presne v ten den pripadne skor 🙂
@stanka2612 Já mám 12.3.,ale už aby to bolo.
Ale už se nám to blíží kočky!!!
@mata0312 mati ty ale mas sekciu planovanu na 9 nie?
@skarabubu ja osobne sa uz tesim aj ked trocha su obavy z porodu,,, 🙂
@stanka2612
@skarabubu ano baby 😉 a neviem sa.uz dockat joooj
@stanka2612 Aj já mám obavy z porodu,ale i strach přece po 10letech zase tak malý človíček.Už si to ani nepamatám.
@skarabubu to das neboj 😉 ja som prvorodicka a verim,ze to dam,bude ako bude,snazit sa budem ako sa len bude dat 🙂 a suseda ma dvojmesacnu dcerku a na nej trosku trenujem 😀
@stanka2612 No největší obavy sou z koupání.Pamatám si,že když som kupala dcerku prvý krát,bola som spotěná aj na zadku.

@patkak jaj v dmke tak tie poznam tie su super 😉