Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 určite to nevadí, veď načo nové, ja tiež tak kupujem, veď sa to vyvarí 🙂 v nemocnici jednu fľašu použije 300detí 🙂
Taaak dievcata, ja som dnes kooonecne vsetko doprala a vytiahla tasku do porodnice, uz mi ostava len pozehlit a pobalit to do tasky + povyvarat flasky a cumliky, na to sa chystam zajtra 😀
Dnes bol narocny den...prvorodeny chlapecek oslavoval 4rocky 🙂 mamka vypila asi 4 pohare vinka....decove z kolou za cely den od14-21...och ale vela to bolo, uz tak skoro nic nevipijem. 🙂 Maly ani nevedel s cim sa skor hrat ci skladat puzzle, ci malovat omalovanku, ci vlacik skladat, ci auticko na dialkove skusat 🙂 🙂 🙂 dobita som ako pes, muz uz chrape maly sa kupe, a ja upratujem..musim sa pochvalit tak pridavam par foto 🙂 🙂 🙂
Dnes som skúšala či obleciem plavky, chcem ísť plávať trošku zrelaxovat čo si myslite môžem ísť v týchto plavkách
Ja si pripadam akosi naho
@gabuchah prave vsade hladam o tych cajoch ostrizina a alchemilka.. citam ze pises ze aj vyvar z lan. semiacok? to fakt? ja ze len jest lan. semiacka..a ako to pijes ja to hladam po nete ... pijes oba za den? 🙂 inak ty si dobra s tym anibalom ja som dnes dala len 19,5 a to ma stipalo jak fras.. vo vnutri som mala aj viac ale ked som uz vytlacala musela som povolit tak preto len tolko :( ale lepsie ako na 1x 16 😀 aj ked to som sa bala experimentovat a viac vytlacat cakala som ked som vhupla do 36tt
@1234lubka krasne pohostenie,kreativne,to sa mi paci 🙂 velmi vam to sekne,krasna rodinka 😉
@mnamkacik jasne ze mozes,super vyzeras,pekne brusko 🙂
@beaa ďakujem, som zvedavá ako to pojde
@stanka2612 ďakujem, rada pôjdem, dúfam že nebude veľa ľudí, lebo budem traposit
@mnamkacik aj keby bolo,ty cakas babatko a to je krasne 😉 bud hrda na to krasne brusko 😉
Jaj dievčatá, tak vám závidím, ako sa chystáte... Je mi tak do plaču.... Stala sa nám najhoršia vec, čo sa mohla stať.... Som tak nešťastná... Prídeme o byt.....

@gabuchah na co je dobry alchemikovy caj🙂?? Nechce sa mi študovať 🙂