Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 s mužom veľmi nechceli komunikovať, zaplať a hotovo, právnička bude s nimi komunikovať, že ide O predaj bytu. ..no zajtra nám dajú možnosti jojjjbojim sa nedobre znášam zlé správy. ..hneď mi brucho stvrdne
@gabuchah aj ja mavam take zive sny,ale o porode sa mi este nesnivalo nastastie...asi preto,ze som ho este nezazila 😀
@aber ved prave,teraz je podstatne babatko,tak kvoli nemu bud co najviac v klude.z toho,co si napisala situacia je vazna,no este nie kriticka...zajtra budete mudrejsi
@stanka2612 máš pravdu. . Dakujem, že ste si ma vypočuli. ..
@aber kedykolvek 🙂 verim,ze zajtra budes mat dobre spravy,ze sa nejako dohodnete
@stanka2612 aj my dúfame, zázrak by nám bodol
@aber Ahojky i já se pridávám a držím palečky,aby vše dobre dopadlo.Vím ako sa cítíš,já som to mala pri prvom porodě.Bydleli sme u mamky v bytě.A když som sa vracela z porodnice tak v ten den zomrela.Ten byt mala od družstva,protože tam pracovala.A my sme ho museli vrátit a co najprv se odstěhovat.Tak som hned po porodě riešila pohreb a i kam jít.Nakonec nás na chvilku prichýlily mužovi rodičia.Po roku sme si kupily starší domek na uver.
Ahojte kočky mám otázku.Kupujete do postielok nepromokavou plachtu a nebo podložku?Co je lepší?
Ahojte mi cakame po 3 chlapcoch nase vytuzene dievcatko bude 4cisarsky tak verime ze vsetko dobre dopadne 😊
Gratulujem. Babenky, neviem, či ste už riešili detskú kozmetiku...Čo všetko ste kupovali a akú značku? Čo sa týka tej postieľky, ja som pri prvých dvoch nemala ani nepremokavú plachtu ani podložku. Teraz som prvý krát kúpila tú nepremokavú plachtičku, poradila mi kolegyňa a tak uvidíme. A ešte niečo. Ako je to teraz od prvého januára s tou materskou? 70% či 65%? a z akého príjmu, z hrubého za rok 2015?
@skarabubu ja som kupila podlozku
@misska22 gratulujem vam 🙂 bude to princezna 😉
@skalka173 ja len zaklad,buppi detske mydlo,johnsons baby olejcek a sudocrem na zadok.inak nic,nebudem s kozmetikou prehanat
@skalka173 ja bepanthen na zadocek, ale mozes to pouzit aj na prsniky ked budes kojit a mam mydlo buppi a johnsons som dostala+johnsons olejcek..a potom som dostala este aj johnsons mydlo so samponom v kope, ale to budem pouzivat ked miniem tie mydla a materska je od 1.1. 70% z hrubej mzdy
Neskutočne s tou zahou, ,,,,a ten môj drobcek žiaden problém pučí sa o sto šesť
@stanka2612 ja mam zakazane.mineralky koli tlaku ☹ a staci.ti malicko?

Celú noc som rodila... Takýto bol môj sen... Michal bol na nočnej čiže som tam bola sama, šla som večer a o polnoci som kukala na hodiny a hovorím si ze snáď o pol druhej bude malá už na svete 😀 pôrod v pohode akurát som sa nedočkala finále 🙂 😀
Kks.. Aj vy mávate také sny živé?