icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
31. jan 2016

Celú noc som rodila... Takýto bol môj sen... Michal bol na nočnej čiže som tam bola sama, šla som večer a o polnoci som kukala na hodiny a hovorím si ze snáď o pol druhej bude malá už na svete 😀 pôrod v pohode akurát som sa nedočkala finále 🙂 😀
Kks.. Aj vy mávate také sny živé?

aber
31. jan 2016

@gabuchah no rucime bytom V Šamoríne na tento byt, má komplexné poistenie na úver. ..nejako bude nemôžu nás hneď vyhodiť Z bytu. .aspoň dúfam, si veľmi zlatá a Ďakujem

aber
31. jan 2016

@stanka2612 s mužom veľmi nechceli komunikovať, zaplať a hotovo, právnička bude s nimi komunikovať, že ide O predaj bytu. ..no zajtra nám dajú možnosti jojjjbojim sa nedobre znášam zlé správy. ..hneď mi brucho stvrdne

stanka2612
31. jan 2016

@gabuchah aj ja mavam take zive sny,ale o porode sa mi este nesnivalo nastastie...asi preto,ze som ho este nezazila 😀

stanka2612
31. jan 2016

@aber ved prave,teraz je podstatne babatko,tak kvoli nemu bud co najviac v klude.z toho,co si napisala situacia je vazna,no este nie kriticka...zajtra budete mudrejsi

aber
31. jan 2016

@stanka2612 máš pravdu. . Dakujem, že ste si ma vypočuli. ..

stanka2612
31. jan 2016

@aber kedykolvek 🙂 verim,ze zajtra budes mat dobre spravy,ze sa nejako dohodnete

mnamkacik
31. jan 2016

@gabuchah aj ja rodim a nikdy sa nedockam výsledku

aber
31. jan 2016

@stanka2612 aj my dúfame, zázrak by nám bodol

mata0312
autor
31. jan 2016

@aber drzime ti palce vsetky a verime ze to bude dobre 😉

skarabubu
31. jan 2016

@aber Ahojky i já se pridávám a držím palečky,aby vše dobre dopadlo.Vím ako sa cítíš,já som to mala pri prvom porodě.Bydleli sme u mamky v bytě.A když som sa vracela z porodnice tak v ten den zomrela.Ten byt mala od družstva,protože tam pracovala.A my sme ho museli vrátit a co najprv se odstěhovat.Tak som hned po porodě riešila pohreb a i kam jít.Nakonec nás na chvilku prichýlily mužovi rodičia.Po roku sme si kupily starší domek na uver.

skarabubu
31. jan 2016

Ahojte kočky mám otázku.Kupujete do postielok nepromokavou plachtu a nebo podložku?Co je lepší?

vierkal
31. jan 2016

@skarabubu ahojik ja mam plachtu

1234lubka
31. jan 2016

@skarabubu ja som nemala nic...kym sa naucil na nocnik tak uz v postielne nespal ale medzi nami 😀 😀 asi raz ju pocural a nasu postel asi 3krat...nekupujem ani teraz

1234lubka
31. jan 2016

@gabuchah ja som rodila skor nazaciatku 😀 😀 minule sa mi snivalo ze som havarovala auto ktore som nesoferovala a bala som sa zavolat muzovy 😀 😀 strasne to bolo 😀 😀 😀

mata0312
autor
31. jan 2016

@skarabubu ja mam aj obyckovu plachtu a.podlozky a aj nepremokavu plachtu este po malom 😉 ale.ta plachta.je podla.mna lepsia

misska22
31. jan 2016

Ahojte mi cakame po 3 chlapcoch nase vytuzene dievcatko bude 4cisarsky tak verime ze vsetko dobre dopadne 😊

mata0312
autor
31. jan 2016

@misska22 ahoj super gratulujem to.je isto radost ci? 😀 ja mam sice len jedneho ale sme tri sestry a zatial sa.nam darili len chlapci a ja tiez teraz cakam svoje druhe a vytuzene dievcatko 😉 4 cisarak? Fuuu a to ide 😀 blba otazka ...ja idem.tiez cisarskym

skalka173
31. jan 2016

Gratulujem. Babenky, neviem, či ste už riešili detskú kozmetiku...Čo všetko ste kupovali a akú značku? Čo sa týka tej postieľky, ja som pri prvých dvoch nemala ani nepremokavú plachtu ani podložku. Teraz som prvý krát kúpila tú nepremokavú plachtičku, poradila mi kolegyňa a tak uvidíme. A ešte niečo. Ako je to teraz od prvého januára s tou materskou? 70% či 65%? a z akého príjmu, z hrubého za rok 2015?

stanka2612
31. jan 2016

@skarabubu ja som kupila podlozku

stanka2612
31. jan 2016

@misska22 gratulujem vam 🙂 bude to princezna 😉

stanka2612
31. jan 2016

@skalka173 ja len zaklad,buppi detske mydlo,johnsons baby olejcek a sudocrem na zadok.inak nic,nebudem s kozmetikou prehanat

mnamkacik
31. jan 2016

@skarabubu plachtu

18lula4
31. jan 2016

@skalka173 ja bepanthen na zadocek, ale mozes to pouzit aj na prsniky ked budes kojit a mam mydlo buppi a johnsons som dostala+johnsons olejcek..a potom som dostala este aj johnsons mydlo so samponom v kope, ale to budem pouzivat ked miniem tie mydla a materska je od 1.1. 70% z hrubej mzdy

mnamkacik
31. jan 2016

Neskutočne s tou zahou, ,,,,a ten môj drobcek žiaden problém pučí sa o sto šesť

mnamkacik
31. jan 2016
mata0312
autor
31. jan 2016

@skalka173 ja som kupila sebamed do.kupela na umyvanie, sebamed a sudokrem na zadocek a aviryl olejcek 😉 mam aj obycajne detske mydielko

mata0312
autor
31. jan 2016

@mnamkacik kokos ine vlny 😀 to ja az.take nemam 😀 a zaha viem o com hovoris ☹

stanka2612
31. jan 2016

@mnamkacik krasne,mne sa az tak nepuci a zaha,na nu mi pomaha fatra mineralka ked sa napijem,hned to neutralizuje,lebo v poslednom case ju mam denne ☹ @mata0312

mata0312
autor
31. jan 2016

@stanka2612 ja mam zakazane.mineralky koli tlaku ☹ a staci.ti malicko?