Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 hotovo a ani som sa neporezala 🙂 a aj som sa sama vyrochnila z vane,nakolko som sama doma,manzel je na sluzobke
@18lula4 a kedy ides na matersku?
@stanka2612 podali sme odpor, máme aj právnika, dúfam, že sa to vyrieši, dakujem ☺
@stanka2612 ja som to tiez sama po slepiacky a drahy uz dorobil len nedostatky 😀 tak z vane tiez vylezem sama este heh
@stanka2612 uz v piatok robim posledny den, tak hadam zajtra na poradni mi ju uz vypise alebo neviem ako 😀 vcera som prisla na to ze uz ledva udrzim zubnu kefku lebo mi puchnu na pravej ruke 3 prsty od prostrednika po malicek, lava je uuuuplne v pohode a nie to este v robote peciatkovat a podpisovat sa xy-krat 😀
@mata0312 neviem ci bola dole hlavockou, moj doktor toho moc nenarozprava, aj ked je to fakt odbornik a pokial sa nepytas-nevies 😀 tak ho musim zajtra vyspovedat a uz mi asi aj povie ze mam chodit na monitory? Uvidime a pc nie ze doslovne spadol 😀 rano som ho zapla, pichla donho usb kluc a koniec; vyplo ho tak kolega s nim musel do opravy
@mata0312 ja ju mam velmi nizko kedze som ju tak chcela a teraz je to neprakticke...ale super teda a zajtra daj vediet ako si dopadla na kontrole 😉
@18lula4 ou tak to ti nezavidim teda ☹ ale ano,zajtra ti na porade da papiere a ty ich odovzdas zamestnavatelovi.ja tiez zajtra idem k vseobecnemu,lebo uz ma par dni boli clenok pravy a aj cele lytko a nepomahaju masticky ani elasticky obvaz...tak radsej pojdem nadarmo,ako nieco zanedbat...
@18lula4 ja idem buduci pondelok na poradnu,doki mi spravi odbery,mi povedal a potom ze s tym samam objednat do porodnice,kde chcem ist rodit skus sa ho spytat na toto zajtra spytat,uz by ti mal povedat
@stanka2612 presne tak, radsej s tym chod ako by malo byt potom neskoro, uz to mame za paaar, preto sme take precitlivene 😀 ale celkom sa bavim ked idem vstupit na priechod pre chodcov a auta doslovne sliapu na brzdy 🙂 joooj uzivajme si to
@mata0312 napis si to na papier 😀 nie je to hamba
@18lula4 mne nezastavuju a to ani u nas v dedine 😀 byvam pri bratislave tak tu su asi ini ludia 😀 😀
@stanka2612 joooj to ano, pravda je 😀 😀 zlata ze to este povies takto na plnu "hubu" o svojich 😀
@18lula4 nie som blavacka 😀 😀
@jarkajozo akuratne je 🙂
@stanka2612 som rada ze tu je nieco take kfe mozem s mamickami v rovnakom termine rozobrat vecicky
@18lula4 ja.som jej spominala tie ruky ale povedala.ze.je to normalne ale to.uz davno a vtedy len trpli neboli strpnute aj ja mam problem.ked.sedim trpne mi pod pravym prsom miesto a neviem co.to.je ...
To.fakt nefunguje ..boze aj ja ju chcem ☹ musim zistit aka je u.nas situacia ☹
@stanka2612 veru mala.by si ist s tym clenkom uz dlho ta boli ☹ ale.isto to neni nic.vazne
@jarkajozo ja mam vacsie a to som len 34 tt a mimi.bude malicke naopak 😉 zevraj ak sa.dr nemyli
@jarkajozo ano su tu zlate baby 🙂 poradia,vypocuju,podporia...a vsetky sme na jednej lodi 🙂

@18lula4 ale.budes mat este prietoky nie? Tam.by nam mohli.povedat vahu aby vedeli.ci mimi pribera 😉 a.naposledy nebola dole hlavickou ? Padol pc? To ako.ide 😀 ...no.hrozny den.veru