Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312
@18lula4
Ja busom len ked chlap potrebuje auto ale je to zabava normalne zo zaciatku som sa hambila ked sa mi dvochodca postavil 😊 no kazdy pozera a kazdy sa vypytuje a len by chytali brusko 😃 uz aj policajti ma pustili ked som prekrocila rychlost 😊 brusko je okuzlujuce uzivajme si posledne tyzdne 😊
@mata0312 no vidiiis tak aj tene sa podari zhodit to neboj, to je dobre ze tvoja dr.neriesi vahu a ma pravdu, treba jest co ti chudi a robit co ta bavi, kedy inokedy ak nie teraz? A ludia sa na teba viac usmievaju? Ja mam zas pocit ze mi kazdy hladi na brusko 😀 ale minule jedna pani predavacka v hypertescu pri sunkach zvysila kvoli mne hlas na dochodcu ci nevidi ze som tehotna ked zacal hromzit ze som sa predbehla, co samozrejme nebola pravda kedze som rade stala skor, ale navadi a na poste ma uz 2x uprednostnili aby som si zaplatila sek a este sa somnou aj teta dala do reci, zapriala mi vsetko dobre a pytala sa kedy to bude, mila 🙂
@jarkajozo akby bol moc velky,takby ta mali dat na sekciu ci?aspon tak nam to povredali v nemocke na prednaske...
@stanka2612 dufam ze to nebude potrebne ..som praxovala na oddeleni sestonedelia a lutovala som mamky po sekcii
@jarkajozo ja este neviem povedat,nerodila som zatial...ale ak sa mi neotoci baby,tak asi pojdem sekciou,mam ho totiz priecne...
Baby, nielen prvorodicky 🙂 konečne sa ozvala spolubyvajuca z nemocnice, mala stále vysoký tlak, mála ísť koli tomu sekciou...
Tak nakoniec jej už nešiel znižovať ani liekmi, vyvolali jej ho v 37TT a vraj rodila prirodzene a boli to fofry za tri hodiny bolo po všetkom, sestričky vraj ani neverili keď hovorila zo potrebuje tlačiť 🙂
Tlačenie aj so sitim tuším do pol hodiny a už je aj doma 🙂
@gabuchah ahoj 😊 ja celkovo tehotenstvo som mala dobre az nato ze mi svokra na sviatky podrazdila zalufok a skoncila som v nemocke ale inak fajn aj teba tak boli panva? A hlavne v noci ked sa otacam a ked sa zobudim tak uz neviem spat ale vzdy to vidim ppzityvne 😃 tak na poslednom 3d ultrazvuku mal maly tolko gramov ako by mal mat este len teraz 😊
Baby v marcovkach sa narodilo prve babatko.😀 😉
@mata0312 jeej☺️

@mata0312 😂😂😂 presne..😂