icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gloria13
1. feb 2016

@mata0312 😂😂😂 presne..😂

jarkajozo
1. feb 2016

@mata0312
@18lula4
Ja busom len ked chlap potrebuje auto ale je to zabava normalne zo zaciatku som sa hambila ked sa mi dvochodca postavil 😊 no kazdy pozera a kazdy sa vypytuje a len by chytali brusko 😃 uz aj policajti ma pustili ked som prekrocila rychlost 😊 brusko je okuzlujuce uzivajme si posledne tyzdne 😊

mata0312
autor
1. feb 2016

@jarkajozo ja by som si aj.chcela uzivat ale je to.pre mna cim daleej narocnejsie...a aj.tak.uz.chcem nech je marec a mala.je vonku 😀 neviem si akosi pomoct

18lula4
1. feb 2016

@mata0312 no vidiiis tak aj tene sa podari zhodit to neboj, to je dobre ze tvoja dr.neriesi vahu a ma pravdu, treba jest co ti chudi a robit co ta bavi, kedy inokedy ak nie teraz? A ludia sa na teba viac usmievaju? Ja mam zas pocit ze mi kazdy hladi na brusko 😀 ale minule jedna pani predavacka v hypertescu pri sunkach zvysila kvoli mne hlas na dochodcu ci nevidi ze som tehotna ked zacal hromzit ze som sa predbehla, co samozrejme nebola pravda kedze som rade stala skor, ale navadi a na poste ma uz 2x uprednostnili aby som si zaplatila sek a este sa somnou aj teta dala do reci, zapriala mi vsetko dobre a pytala sa kedy to bude, mila 🙂

jarkajozo
1. feb 2016

@gloria13 vzdy som sa cudovala tehulkam preco tak chodia sak pohoda a az dnes som to pochopila 😃 cela panva bolestiva 😞

jarkajozo
1. feb 2016

@mata0312 bude to este horsie no stoji to zato 😊 aj ja uz chcem aby bol maly vonku vsetko uz ma vyprate vxzehlene uz aj tato ma pobalene vajicko a ja tasku do nemocky 😃 moze to prist sme pripraveny 😊

mt5
1. feb 2016

@gabuchah Ďakujem Ti za radu, stále som bola presvedčená o tom, že to chcem zvládnuť bez nej, ale keď počúvam niektoré baby že aká to je úľava pri pôrode, že by to bez nej asi nezvládli tak ma zneisťujú. Ale to je to, že nikto o tých vedľajších účinkoch nám nepovie. 😖

mata0312
autor
1. feb 2016

@18lula4 veru chystam sa na to dat to.dole pri malom som asi az rok a pol po porode riadne schudla ...dlho mi trvalo sa.rozhupat 😀 a to sa aj mna kazdy pyta kedy to bude a co to.bude 😀

mt5
1. feb 2016

@18lula4 Dakujem za postreh, stále som viac a viac presvedčená o tom, že skôr nie ako áno.

mata0312
autor
1. feb 2016

@jarkajozo ja.viem 😀 zazila som hehe aj u nas uz.vsetko pripravene uz len 36 dni, tento uz neratam 🙂 a mala je s nami...ak nie.skor 😉

jarkajozo
1. feb 2016

@mata0312 mohlo by byt aj skor mozno si poviete ze nezodpovedna no to nie ale bojim sa vahy maleho 😞 ze ma to fajne poznaci zospodu.

stanka2612
1. feb 2016

@jarkajozo akby bol moc velky,takby ta mali dat na sekciu ci?aspon tak nam to povredali v nemocke na prednaske...

mata0312
autor
1. feb 2016

@jarkajozo od 37tt uz v pohode.. ziadna nezodpovedna..kazda by chcela.skor ako prenasat podla mna a.hlavne.ked ho mas takeho velkeho 😉 tak ja isto 9.3. A ak sa mala vypyta skor pojde skor 😉 este tri.tyzdne musi vydrzat

jarkajozo
1. feb 2016

@stanka2612 dufam ze to nebude potrebne ..som praxovala na oddeleni sestonedelia a lutovala som mamky po sekcii

mata0312
autor
1. feb 2016

@jarkajozo ja idem sekciou a.som happy 😀

jarkajozo
1. feb 2016

@mata0312 nakoniec to dame v jeden den 😃

jarkajozo
1. feb 2016

@mata0312 ale musite ci chcete? Ja by som nesla neodhovaram.vas je to na kazdej maminke 😊 ale drzim palcceky

mata0312
autor
1. feb 2016

@jarkajozo vsetko je mozne 😀

gabuchah
1. feb 2016

@jarkajozo ahooj 🙂 tiež som 36 týždeň 🙂 ti ti pekne dávajú typi na váhu 🙂 kedy máš termín?
Ja už vladzem väčšinou iba preto zo musím... Až na x svetlých chvíľ cez deň kedy mám pocit že ani tehotná nie som 🙂

mata0312
autor
1. feb 2016

@jarkajozo mna.neodhovoris ja som mala aj prvu sekciu a viem do coho.idem 😉 dr mi ju dala automaticky ked prve bolo sekciou ..keby moc.chcem mozno.by som.mohla aj normalne ..neviem nepytala som sa lebo ja.chcem.ist aj tak.sekciou 😉

stanka2612
1. feb 2016

@jarkajozo ja este neviem povedat,nerodila som zatial...ale ak sa mi neotoci baby,tak asi pojdem sekciou,mam ho totiz priecne...

gabuchah
1. feb 2016

@jarkajozo aká nezodpovednosť? Pri takej váhe... Máš čo nosiť.. Ale bruško nemáš až tak veľké...

gabuchah
1. feb 2016

Baby, nielen prvorodicky 🙂 konečne sa ozvala spolubyvajuca z nemocnice, mala stále vysoký tlak, mála ísť koli tomu sekciou...
Tak nakoniec jej už nešiel znižovať ani liekmi, vyvolali jej ho v 37TT a vraj rodila prirodzene a boli to fofry za tri hodiny bolo po všetkom, sestričky vraj ani neverili keď hovorila zo potrebuje tlačiť 🙂
Tlačenie aj so sitim tuším do pol hodiny a už je aj doma 🙂

gabuchah
1. feb 2016

@mt5 niektoré baby ti ani nezaujíma... Nejdú do hĺbky toho všetkého.. Aj mne to kamarátka odporúčala a ja hovorím že nie, škodí to a ona ze v pohode, aj ona aj malá...
🙂 ale nestuduje 🙂
Ja keby ju mam pri prvom tak neviem neviem

mata0312
autor
1. feb 2016

@gabuchah super 😉 keby kazda tak.odrodila rychlo 😀 o toto sa pokusali aj pri mne vyvolat porod ale kedze maly nebol ani v porodnych cestach ale hlavkou nabok tak to vzdali lebo moj tlak.stale stupal ..

mt5
1. feb 2016

@gabuchah No neviem potom čo je lepšie, či vôbec študovať to do hĺbky. Prečo, že keby ju máš pri prvom tak nevieš?

jarkajozo
1. feb 2016

@gabuchah ahoj 😊 ja celkovo tehotenstvo som mala dobre az nato ze mi svokra na sviatky podrazdila zalufok a skoncila som v nemocke ale inak fajn aj teba tak boli panva? A hlavne v noci ked sa otacam a ked sa zobudim tak uz neviem spat ale vzdy to vidim ppzityvne 😃 tak na poslednom 3d ultrazvuku mal maly tolko gramov ako by mal mat este len teraz 😊

mata0312
autor
1. feb 2016

Baby v marcovkach sa narodilo prve babatko.😀 😉

jarkajozo
1. feb 2016

@mata0312 juj tak gratulujeme mamicke a nech su zdravy a cim skor doma 😊

milliondollarbaby
1. feb 2016

@mata0312 jeej☺️