Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 heh to si asi nikto navazil...strasne velaveci som si uvedomila az teraz ked som sama matka 🙂
@stanka2612 prvykrat s babtkom von-tak keby som mala byt mesiac zavreta vnutri,tak sa clovek zblazni.aj ty budes potrebovat vzduch.prva vychadzka bola moja,ja som sa isla na 20minut prejst,aby som mala cerstvy vzduch a na druhy den aj s babom.kedy ist prvykrat zalezi od zdravotneho stavu tvojho,dietatka,pocasia.ale kludne do -5 mozu ist aj novorodenci von. v marci taketo teploty uz nebudu,neboli ani teraz poriadne,len par dni mrzlo.my sme chodili von doobeda aj poobede,pocasie,nepocasie,iba naozaj ked fucalo a prsalo o dusu,sme nesli.mala ma dobru imunitu,pripisujem to prehadzkam.kamaratka prisne dodrziavlaa sestonedelie,nikam nesla,len na balkon a terasu s malym.potom uznala,ze kludne mohla chodit na prechadzky.teraz s druhym ci chce alebo nechce,musi ist,maly do/zo skolky a je to. 🙂
@1234lubka jasne ze to zvladneme,ved nam nic ine nezostava 😀 troska uz trenujem na malej susedinej dcerke dvojmeacnej,tak uz aspon viem,ako sa babatko drzi 🙂
@1234lubka a najviac sme sa hnevali,ked nam toto hovorila 😀
@jul11 tak ja ako prvorodicka asi este moc aktivne citam vseliake clanky odborne a casopisy 😀 asi trosku uberiem...a snad aj doktorka detska mi poradi,je dobra,aj ja som k nej chodila ako dieta a bola vynikajuca,tak uvidime 🙂 asi hlavne nestresovat 🙂
@stanka2612 vsetko treba s miernou.tak napriklad von na prechadzku ja povazujem naozaj von a nie nakupne centrum.tomu som sa vyhybala veruze dlho.ani teraz ju tam rada neberiem.klima,plno ludi,...jasne,ze nie teraz 20ludi sa k vam nahrnie,ale ist sama vonku na prechadzku s babtkom,preco nie?
Babule začala som 38.tyzden..juchuu..mala som tazku noc..aj som si poplakala,lebo ma vsetko bolelo..krize,panvu uz ledva nadvihnem..zaha ma neskutocne palila..krpatej nebolo rady..normalne som si priala aby som uz šla.. ,ale som mala zakazane od polovičky,ze kym sa z cesty nevrati,tak sa nemam opovazit porodiť...😊 ,no dnes uz prisiel,tak uz by som mohla...,inak ma 18.2.okruhliny..30...to uz by mal aky darcek kebyze sa mala narodi v ten deň...😁😆 to by bola sranda...som zvedavá ktorá z nás pojde prvá..sa nam to kráti..😉
@stanka2612 a my budeme pocuvat a zazivat to iste...🙂 ale to je uz udel kazdej mami...🙂 hlavne ze sme na to prisli a uz si to vazime 🙂 suoer ze trenujes 🙂 ja som nemala na akom babetku trenovat a 0redsa som to nejako zvladla 🙂 teda myslim😀 😀 chcem uz pomaly aby sme doniesli postielku od svokry...dnes ideme ku babci tak nejake posledne veci musim pohladat...som si bola 100%ista ze som si postolky doniesla domov....a nemam ich..dufam ze najdem lebo to som mala nove...ked nie tak co uz kupim..dievcatkach dlhsie trva kym sa im upravia klbiky...
😀 Mne sa dnes snívalo, že sa mi narodil malý číňanko 😀 To by som asi doma veľmi nevysvetlila!!! Hahahaaa!!!
Ahojte baby ja som dnes bola na predporodnej prirave 😉 a celkom fajn, najma to kecanie s mamickami a zazitky 😀
@jul11 jasne nakupne centra ani ja nepreferujem s dietatkom malinkym...to az naozaj neskor...A budem rada,ked budem moct ist von co najskor,na kocikovanie sa strasne tesim 😉
@1234lubka no postolkove nohavicky zatial nekupujem,iba ked mi povedia v porodnici,ze ich potrebujem kvoli klbikom,potom kupim.ja takto este musim ist ku kamoske zobrat si komodu s prebalovacim pultom,ona to ma dva v jednom spolu 🙂
@mata0312 ja som bola v pondelok
@stanka2612 tie potrebuješ automaticky do pôrodnice každé dieťa musí nosiť postolky minimálne do 3 mesiacov
@misska22 bola som v porodnici a o tomto nic nevraveli a ani na stranke co potrebujem pre babatko to nie je,ale ved v porodnici je aj lekaren mozem to tam kupit,ked bude treba 🙂
@stanka2612 ako ti to nebudeš potrebovať do pôrodnice ale po ceste domov a doma a na stránke čo potrebuješ pre báb§tko nieje všetko ver mi ja mám troch chlapcov a momentálne čakáme dievčatko tak mi môžeš veriť ak niečo potrebuješ vedieť kludne sa pýtaj
@misska22 @stanka2612 ja povazujem postolky za uplne zbytocne,mala som,ani raz som nepouzila.vravia preventivne balit nasiroko.ale bud to dieta nema spravne,alebo ma.nebudem balit nasiroko,kym ortoped sonom neurci,ze mame defekt.robila som aj aj pri prvej.inak aj rehabilitacna detska sestra mi tak povedala,ze naco zbytocne trapit seba aj deti. ale kazdy nech si robi podla svojho uvazenia.kolko ludi,tolko rad a nazorov.
@stanka2612 stani urcite potrebujes postolky, do porodnice c.1- stoji to par centov, mozno euro, kup si dvoje č.2 a dvoje c.2-- 6 týždnov po porode sa chodi na klbiky, ked to bude OK, tak dobre, ked nie budes nadalej balit nasiroko, aj ked ja budem balit nasiroko asi 2 mes. urcite- bude taka zabka 😝 😅 😅 😅 😅 😅
@stanka2612 to sa dava preventivne vsetkym detom...prvy mesiac urcie...aspon co viem ja...hej ta komoda je super 🙂 ja mam len pultik z vanickou a takymi odkladacimi polickami 🙂
@stanka2612 mnaaam to vyzera super, to su slivkove gule? Nieco take? ja som robila spenatovy privarok..som sa "Nazrala"...svoje este po malom...fuj som plna....a takypultik mam
Dakujem baby pojdem teda kupit 🙂 a este aj lieh musim kupit 🙂 inak mam vsetko 😉
@1234lubka nie parene buchty,len mama robi take male,nam to tak chuti 🙂
@stanka2612 aj ja milujem kocikovanie, pri malom sme.boli nonstop.vonku aj 6 hodin vkuse prespal.v kociku
@stanka2612 letim otvaraj okno 😀
@mata0312 uz je otvorene,len si daj prsiplast u nas leje 😀

@stanka2612 tavyvediem z omylu 😉 😉 na to sa nikdy nepripravis 😀 😀 mna to caka po druhy krat a veru ze sa obavam aketo bude co to bude...ale zvladneme to ved to mame v sebe davno zakodovane 🙂