Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Aj si budete to lanove semeno davat a caj z maliny ostruziny?
Baby otazka...kebyze mate moznost volby: bud budete cakat na prirodzeny termin a priebeh porodu,alebo si mozete vybrat datum vyvolania pôrodu,napr.na manzelove narodky do coho by ste sli? Mam nutkanie ist do tej vyvolavacky,ale na druhej strane nechcem tym ovplyvnit mozno osobnost..povahu..osud malej..myslim tak ked sa narodi vtedy ked budem ja chciet,nie ked sa bude chciet jej prist medzi nas....chapete co tym chcem povedat...? 😳
@gloria13 ja by som pockala na prirodzeny priebeh.mala som vyvolavany porod koli prenasaniu.byva to viac bolestive kontrakcie mi zacali hned kazdych 5minut co je sok pre telo a vyvolavali mi ho 2dni.cize nikde neni napisane ze porodis presne v ten den 🙂 ja by som to nechala na nu 🙂
@gloria13 určite to nechať na mimi...neviem, ale takéto plánovanie a vyvolávanie mi príde prehnané, veď to dieťa presne vie kedy sa cíti prísť na svet a nie je vytrhnuté z lona predčasne...
No a k tej vyvolávacke -mala som ju raz a stačilo, teraz robím všetko preto aby som ju nemala...
Baby, len mne sa môže stať, že prídem na poradňu a sestričky mi oznámi za môj doktor je PN do 19teho 🙂
Dá mi kartu a možnosti voľby troch náhradných doktorov, jeden z nich je od.ktorého som odišla, druhý v druhým meste a tretia je doktorka 😀
Ktoré ste z okolia a poznáme, kam ísť? Majtanova, kmeťko a ďurkech v Púchove -tam.sa nedotrepem ale 😀

@patkak čiže musím ísť sa nahnlásiiť na úrad práce?? ked mi MD začala 27.1??