icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenka669
6. feb 2016

@skarabubu v kolkatom si tyzdni?

gabuchah
6. feb 2016

@lenka669 ale ľanové semienka rozdrvene alebo z nich urobíte taký akoby vyluh, vývar je to tak mazlave. Samotné semienka ako takej náš organizmusnerozlozi akoby mal

gabuchah
6. feb 2016

@skarabubu mňa to takto bolí užívateľov od 8meho mesiaca
Občas si hovorím že je to drsné ako dvojmesačnyprichadzajuci pôrod...
Občas sa naviac zobudím s tvrdým bruchom a bolí ma ako po kŕči.. A toto neviem co znamená

skarabubu
6. feb 2016

@lenka669 35+0

gabuchah
6. feb 2016

@margarita ty brdo, inak veľké deti... Waw.. Koľko mali obvod hlavičky? Teraz cvičíš s balonikom?

skarabubu
6. feb 2016

@gabuchah Aj si to hovorila doktorovi?A co ti na to povedal?

gabuchah
6. feb 2016

@skarabubu tom bruchu? Včera som tam bola a je PN

lenka669
6. feb 2016

@gabuchah no vyvar som neskusala lebo neviem ci by som to vypila take mazlave 🙂 len ich dobre rozhryzjem.myslis ze to nestaci?

skarabubu
6. feb 2016

@gabuchah no kdybych mala pár dní do porodu tak si myslím,že rodím.

gloria13
6. feb 2016

@margarita no dufam..mala mi uz dost tlačí na lonové kosti..ani chodit sa mi poriadne nedá,ale tak hádam do piatku nejako vydržíme..najhorsie ze ked ma vzdy v poradni pozera aj zospodu,tak mi to celé rozdrázdi a potom som cely den hotova..😕

gabuchah
6. feb 2016

@lenka669 tak vraj v akejkoľvek forme 😉 takže dobre robíš čo robíš 🙂
Vývar vraj vyzerá horšie ako chutí 🙂 ja ešte áno alchemiku nezačala piť
https://www.modrykonik.sk/lanove-semienka/

gabuchah
6. feb 2016

@skarabubu tak v podstate, každá z nás môžete kedykoľvek už... Ja mam 26dní do pôrodu podľa marcového termínu, podľa februára a pravého termínu mám 20 dní.. Čiže za taký týždeň už začnem byť asi nervózna 🙂 naviac už mesiac otvorená na dva prsty... Ale nech tam ešteže je, čím viac sa to blíži, tým viac sa teším ale stále menej si to viem predstaviť 🙂

gabuchah
6. feb 2016

@gabuchah to nemal byť pravý ale prvý 😀
Alebo ktovie 😀

skarabubu
6. feb 2016

@gabuchah A tobě dali dva termíny?Mě jenom jeden.

gabuchah
6. feb 2016

@skarabubu prvý som mála podle menštruácie, 27.2
Zmenil ho podľa veľkosti sona, bolo o týždeň menšie, hneď na to dorastlo a teraz naposledy bolo ešte dopredu 🙂 podľa druhého dátumu to nesedí bo ani muža som domáci nemala vtedy 🙂 ale 3.3 mi napísal a už neprepisal. Keď som bola u grochalu v martine ren mi tiež do papierobnapisal že sedí 27.2

gloria13
6. feb 2016

Zienky kupavate sa este vo vani? Ja mam taku chut si vliezt teraz do vane a poležkat si v teplej vodičke...myslite ze mozem,ci uz radsej neriskovat?

skarabubu
6. feb 2016

@gabuchah no mě to podle sona aj sedí prý velikost
Jdu si napustit teplou vanu,ale to brucho a kríže mě fakt bolí.Snad to ustoupí.

mata0312
autor
6. feb 2016

@gloria13 ja sa kupem stale.cele.tehu 😉 je to pre.mna jediny relax kedy sa citim dobre a lahko 😀 ale.jasne nedavam si moc.horucu vodu 😉

mata0312
autor
6. feb 2016

@skarabubu aj mne sem tam stvrdne brucho ale.nic strasne ale.ja dnes 35tt, vsak uvidis co.ti povie v stredu, asi sa len telo.pripravuje 😉

jarkajozo
6. feb 2016

@gloria13 ano kazdy treti den v priemere sa clupkam vo vani a malemu sa to paci taky je aktivny 😊 kupala som sa cele tehotenstvo a nic sa nestalo a ani teraz a dajak sa ani nebojim zeby to vyvolalo porod 😊

skarabubu
6. feb 2016

@mata0312 já dnes 36tt,vylezla som z vany a povolilo to brucho trochu,je to lepšie

margarita
6. feb 2016

@gabuchah
nejakych 36cm. necvicim s balonikom, take pokusy ako masaz hradze som mala este ako uvedomela prvorodicka 😀 a aj tak mi boli nafigu, lebo aj najstarsia mala cosi cez 4kg, 4120 aby som bola presna, a aj tak ma musel nastrihnut, kedze moja normalna telesna konstitucia je 175cm a 53kg 😀

prezila som prvy nastrih, druhy uz az tak nebolel a rychlejsie sa aj zhojil a treti som uz asi 3 hod. po porode lietala po chodbe ako metla, takze snad to prezijem v pripade potreby aj do stvorice...

stanka2612
6. feb 2016

@skarabubu v ten den

stanka2612
6. feb 2016

@gloria13 ja sa kupem,inak sa neviem oholit,musim sa dat vo vani na kolena a tak vidim na podvozok 😀 ale voda moze byt tepla max do teploty tvojho tela,takze ziadnu horucu 🙂

gloria13
6. feb 2016

@stanka2612 no to holenie..😂😂 to uz je aka haluz..ja idem po pamäti,zatial bez ujmy na zdraví..ale velmi,velmi pomaly..😂 uz to budem asi riesit s polovickou,bo to je coraz väcsia obyiaznost

01kristinka
6. feb 2016

@lenka669 na posilnenie??

stanka2612
6. feb 2016

@gloria13 ja nastastie este zvladam sama,bala by som sa dat manzelovi do ruk,aby ma nedorezal... 😀

jarkajozo
6. feb 2016

@gloria13
@stanka2612 vam ani nehovorim tiez sa holim len vo vani sadnem do tureckeho sedu na sirku vane a tam mam pristup vsade 😃 cez brusko nic nevidim takze pouzivam zrkadielko 😃 a zistila som ze uz to neni ta pipinka co na zaciatku 😃

gabuchah
6. feb 2016

@stanka2612 ty si na ten podvozok ešte vidíš? Tak to si dobrá 🙂
@gloria13 presne -ja tiež po pamäti ale ujmu dom užívateľov pár krát mala, podrezala som si fajne čo som nemusela a modlím sa až si tak neskraslim telo pred pôrodom, asi hodinu to krvacalo 😀

gabuchah
6. feb 2016

Inak ja sa tiež celé tehu kúpem.. Jedna bolí chrbát, brucho, alebo keď som mala kŕče vo má nafukovalo, hodne mi to pomáha