Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@lenka669 tak vraj v akejkoľvek forme 😉 takže dobre robíš čo robíš 🙂
Vývar vraj vyzerá horšie ako chutí 🙂 ja ešte áno alchemiku nezačala piť
https://www.modrykonik.sk/lanove-semienka/
@skarabubu tak v podstate, každá z nás môžete kedykoľvek už... Ja mam 26dní do pôrodu podľa marcového termínu, podľa februára a pravého termínu mám 20 dní.. Čiže za taký týždeň už začnem byť asi nervózna 🙂 naviac už mesiac otvorená na dva prsty... Ale nech tam ešteže je, čím viac sa to blíži, tým viac sa teším ale stále menej si to viem predstaviť 🙂
@skarabubu prvý som mála podle menštruácie, 27.2
Zmenil ho podľa veľkosti sona, bolo o týždeň menšie, hneď na to dorastlo a teraz naposledy bolo ešte dopredu 🙂 podľa druhého dátumu to nesedí bo ani muža som domáci nemala vtedy 🙂 ale 3.3 mi napísal a už neprepisal. Keď som bola u grochalu v martine ren mi tiež do papierobnapisal že sedí 27.2
Zienky kupavate sa este vo vani? Ja mam taku chut si vliezt teraz do vane a poležkat si v teplej vodičke...myslite ze mozem,ci uz radsej neriskovat?
@gabuchah
nejakych 36cm. necvicim s balonikom, take pokusy ako masaz hradze som mala este ako uvedomela prvorodicka 😀 a aj tak mi boli nafigu, lebo aj najstarsia mala cosi cez 4kg, 4120 aby som bola presna, a aj tak ma musel nastrihnut, kedze moja normalna telesna konstitucia je 175cm a 53kg 😀
prezila som prvy nastrih, druhy uz az tak nebolel a rychlejsie sa aj zhojil a treti som uz asi 3 hod. po porode lietala po chodbe ako metla, takze snad to prezijem v pripade potreby aj do stvorice...
@skarabubu v ten den
@gloria13 ja sa kupem,inak sa neviem oholit,musim sa dat vo vani na kolena a tak vidim na podvozok 😀 ale voda moze byt tepla max do teploty tvojho tela,takze ziadnu horucu 🙂
@stanka2612 no to holenie..😂😂 to uz je aka haluz..ja idem po pamäti,zatial bez ujmy na zdraví..ale velmi,velmi pomaly..😂 uz to budem asi riesit s polovickou,bo to je coraz väcsia obyiaznost
@lenka669 na posilnenie??
@gloria13 ja nastastie este zvladam sama,bala by som sa dat manzelovi do ruk,aby ma nedorezal... 😀
@gloria13
@stanka2612 vam ani nehovorim tiez sa holim len vo vani sadnem do tureckeho sedu na sirku vane a tam mam pristup vsade 😃 cez brusko nic nevidim takze pouzivam zrkadielko 😃 a zistila som ze uz to neni ta pipinka co na zaciatku 😃
@stanka2612 ty si na ten podvozok ešte vidíš? Tak to si dobrá 🙂
@gloria13 presne -ja tiež po pamäti ale ujmu dom užívateľov pár krát mala, podrezala som si fajne čo som nemusela a modlím sa až si tak neskraslim telo pred pôrodom, asi hodinu to krvacalo 😀
Inak ja sa tiež celé tehu kúpem.. Jedna bolí chrbát, brucho, alebo keď som mala kŕče vo má nafukovalo, hodne mi to pomáha

@skarabubu v kolkatom si tyzdni?