icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
8. feb 2016

@gloria13 ja som zahlienena skoro stale.ale.cez den mi nejako netecie z nosa chvalabohu len rano, tak ziadne kvapky nepouzivam

stanka2612
8. feb 2016

@gloria13 ja skor alergiou,som alergicka,len koli babatku nemozem teraz brat lieky (boli to kortikoidy) tak furt smrkam,davam si len tie s morskou solou...ale nic moc ☹

jankasikova
8. feb 2016

@gloria13 ja som mala nadchu asi 4krat za cele tehotenstvo a nie nie prespat. Az pri poslednej mi posadila lektorka na porodnom kurze homeopatikum coryzalia a zapchaty nos bol za 2 dni fuc 🙂 Skus

gabuchah
8. feb 2016

@stanka2612 veď o to lepšie že do nemocnice, aspoň to tam spoznáš 🙂
Ja by som to mala o kus ďalej a s prestupovanim 🙂 a na monitor stejne budem chodiť...

gloria13
8. feb 2016

@jankasikova idem to kuk na nete co to za zázrak..😉

gabuchah
8. feb 2016

Ja keď som mala nádchu pri druhom tak som si kychanim privolala o 2týždne skôr pôrod 😀 🙂

stanka2612
8. feb 2016

@gabuchah a na ten monitor sa ako casto chodi?

gabuchah
8. feb 2016

@stanka2612 raz za týždeň čo viem...
Po poradni...
Akurát keď ležís v nemocnici tak 2-3x denne

lenka669
8. feb 2016

@linulka555555 ja sudocrem.som aj pri synovi pouzivala a bola som velmi spokojna

gloria13
8. feb 2016

@gabuchah 😂😂 to vazne? No ja nekycham,len sa mi zrazu upchaju obe dierky a skončila som..vsade beriem sebou kvapky..uz som si aj do porodnice nachystala aby som mohla dychat pri pôrode....inak ako tak pocitam,tak ja za 16 dní by som mala rodiť...😮 mam pocit ze sa to hrozne vlecie...volala som pred chvilkou segre,ze ako sa má a prvé co mi povedala do tel.,ze uz rodís? Mám malo vína...😂😂 koza..😂😂

stanka2612
8. feb 2016

@gabuchah tak to dufam,ze mi to vsetko urobia v jeden den,ked do tej nemocky dojdem,inak ma picne ked tam budem behat jak na klavir... 😀

gabuchah
8. feb 2016

@gloria13 tak s kvapkami do nosa sa to ešte dá 🙂 ale tiež žiadna výhra 😀 upchany nos pri pôrode je asi tiež zaberak 🙂
Tak to máš u za pár a ešte ak pôjdeš skôr 🙂 16dní to je už nič 🙂 a necitis že by to už mohlo prísť?

gabuchah
8. feb 2016

@stanka2612 neboj, to ti urobia v jeden deň 🙂
Ja ako prvorodicka som vychytala pri monitore pôrod a v šoku som potom odtiaľ utekala 😀 nakoľko vtedy boli pásy hneď vedľa stonarne a pôrodnej sály 🙂

gloria13
8. feb 2016

@gabuchah dnes som bola v poradni a dokyna mi povedala,ze som otvorena na strbinku prsta..,ale ze si mysli ze prenasat nebudem..vcera som mala pocit pri chôdzi ze mam malu uz medzi nohami...inak bezne obcasne kontrakcie ,hlavne k veceru..drahi mi siel opät na cestu a zakazal mi rodit kym nepride,takze hadam vydrzim do stvrtku..😜 a v piatok idem rano na pasy, potom k pôrodnikovi a uvidime na com sa dohodneme...ako som uz spominala,zda sa mu ze mam velke brusko,ze ci ju vobec vytlacim,takze sa dohodneme ked ju pomeria..citim sa na striedacku dobre,potom horsie...pažravá som..vkuse nieco tlacim..potom spim..a tak dookola..dnes na vahe opät o 1kg navyse..😳

stanka2612
8. feb 2016

@gabuchah tak to ti verim 😀 by som potom s malou dusickou isla k porodu...

misska22
8. feb 2016

@jarkajozo daj link na stranku

gabuchah
8. feb 2016

@gloria13 no tak to ti už možno cez víkend vyvolajú 🙂 to je dobre zo muž chce ísť s tebou,to mimi určite počká 🙂 a km en spi keď sa dá, ja celý deň odkvacavam a nedá sa,teším sa na večer a keď je tu už mám oči jak blikačky 🙂
No a kilo u teba 😀 🙂 prosím ťa, čo to je....? Veď si jak laňka, by som si dopriala s kľudným svedomím 😉

gabuchah
8. feb 2016

@stanka2612 no ved aj som šla 🙂 a lepší je sa nebáť 🙂 vraj to skracuje pôrod 🙂

stanka2612
8. feb 2016

@gabuchah no neviem,cim to je,som prvorodicka,no zatial nemam ziaden strach z porodu...skor sa tesim...ale uvidim,aka budem hrdinka,ked pride do tuheho 😀 😀 😀

mata0312
autor
8. feb 2016

@gabuchah to.si aj ja pamatam.ked som tam lezala.nie jeden porod som.zazila.v priamom prenose 😀

gabuchah
8. feb 2016

@stanka2612 vieš čo, podľa mňa to budeš mať fajn, pretože základ je postoj a myslenie a nie každý to takto dokáže, u niekoho strach víťazí 🙂 proste si privolavas myšlienkami to co nosíš v sebe 🙂
Takže teš sa aj naďalej a fakt gratulujem k tomu,že sa ti mimi uložilo dole hlavkou 🙂

gabuchah
8. feb 2016

@mata0312 to je náročnejšie snáď ako samotný pôrod 🙂

stanka2612
8. feb 2016

@gabuchah dakujem aj ja som rada,chcela by som radsej prirodzene ist...aj ked som zvedava este,co mi povedia na poradni v nemocke,kedze som po umelom a som pocula,ze tie sa snazia dat na cisarsky...

lenka669
8. feb 2016

@stanka2612 si po umelom oplodneni? Moja kamaratka tak bola.vsetko prebehlo ok a narodila sajej krasna dcerka 3, 20kg 🙂 normalnym porodom

stanka2612
8. feb 2016

@lenka669 hej som 🙂 tak super,si ma potesila

gabuchah
8. feb 2016

@stanka2612 a prečo na cisársky? Čo ja viem tak doktori sa im vyvaruju 🙂 pokiaľ nemáš nejaké problémy myslím že nebude dôvod 🙂

mata0312
autor
8. feb 2016

@gabuchah a ked mi davali.infuzky pred porodom tak som lezala priamo.na sale na tej bocnej posteli a oproti je sklenena vytrina vsetko.som aj.videla ale.nakoniec ta baba isla akutnym cisarskym, bola.malicka a nevedela.ho vytlacit

jarkajozo
8. feb 2016

Dievcata odysla uz niektorej zatka? Ako to vyzera?

mata0312
autor
8. feb 2016

@gabuchah sorry za preklep hehe vitrina s makkym 😀 😀