Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby dalsia v marcovkach porodila 😀 uz tretie mimi 😉
@jarkajozo pozri, lepšiemu ísť 2x ako niečo premeskat -zanedbať
Tiež mám nemocnicu 20km 😉
No kráti sa nám to všetkým 🙂
Doktora mi dnes hovorí, vidíme sa za týždeň -teda ak sa vôbec ešte stihneme vidieť 🙂
Ale ešte to tak úplne necítim a mam behacky po doktoroch s malými... ☹ až do 18toho tak som zvedavá
@mata0312 snazim sa odpocivat no nie vzdy sa da a to nemam deti to velke (chlap) sa nepocita 😊 obdivujem vas ako to zvladate vsetky
@gabuchah citim aj dnes mama jak ma videla tak vravela ze mi kleslo brucho ja som si to dajak ani nevsimla ...maly kope abobsa tam mrvi no nie tak intenzivne ako pred tromi dnami
@gabuchah nie praveze ani voda neodtiekla...dostala som vecer o piatej bolesti...celu noc som si merala kontrakcie..boli cca kazdych 20 min...chodila som sa sprchovat teplou vodou na krize..nad ranom som zaspala..rano cca o 9- tej opät bolesti..interval kazdych 15 min a postupne sa skracoval..ked uz boli kazfych 10 min.sla som pesko pomaly do porodnice vez dieru v plote..😂 mala som to kusok..ale este som sa zastavila u segry,ze ci to je uz ono...u nej bolesti intenzivnejsie a doba zase kratsia...dorazila som na porodnicu okolo pol druhej tusim...na 9-10 otvorena..dali klystir..pichli vodu a 15:25 bola dcera na svete...to som bola prvorodicka v 19-tich..😮😁 bolo to celkom v pohode vsetko..😉

@jarkajozo ti neprehliadnes 🙂
Tebe už odišla?
Ako hlien s ružovou farbou alebo jemnou prímesou krvi a rodidla sú citlivejšie