icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
8. feb 2016

@jarkajozo ti neprehliadnes 🙂
Tebe už odišla?
Ako hlien s ružovou farbou alebo jemnou prímesou krvi a rodidla sú citlivejšie

gabuchah
8. feb 2016

@mata0312 boooze a dlho ju mordovali?
Aj bratancova žena sa takto vytrapila az ju vzali na cisársky ☹

mata0312
autor
8. feb 2016

@gabuchah celu noc ☹ az nepoculi ozvy a museli konat

mata0312
autor
8. feb 2016

Baby dalsia v marcovkach porodila 😀 uz tretie mimi 😉

mnamkacik
8. feb 2016

@mata0312 8.február a už tri miminka -som zvedavá koľko marcovciatok sa nakoniec vypyta už tento mesiac. . . Hlavne nech sú zdravé

jarkajozo
8. feb 2016

@gabuchah ani nehovor spodok ma boli neskutocne ani nohy neviem dat od seba taze pri chodzi ich sucham ...take daco jak priesvitne to bolo a tahalo sa totake jak sopel

mnamkacik
8. feb 2016

@jarkajozo žeby 4.mimi? ?

gabuchah
8. feb 2016

@mata0312 chúďa ☹ to museli byť hrozné.. Aj pre teba to sledovať

gabuchah
8. feb 2016

@jarkajozo taký hlien som mala aj ja priesvitný... Možno sa otvaras alezadka to ešte myslím nebola.. Ak sa ti aké niečom nezdá tak radšej chod

jarkajozo
8. feb 2016

@mnamkacik bodaj by si mala pravdu dnes mi bolo divne uz ale dajak som ustala maly dost tlaci na spodok..asi idem znasilnit muza nech tomu dopomoze 😃

jarkajozo
8. feb 2016

@gabuchah kym nebudu pravidelne bolesti nejdem som citala ze zatka moze odyst aj niekolko dni tyzdnov pred porodom..je pravda ze dnes som vela chodila tak ja uz neviem 😞

mata0312
autor
8. feb 2016

@gabuchah na zaciatku veru s hrozou ....ale.ked mi zacali davat oblbovaky tak v pohode 😉 dufam ze.tentokrat nieco take.neuvidim.:-D
@mnamkacik podla mna ich bude veru dost este 😀 sa.to.zacina krasne rozbiehat 😉

gabuchah
8. feb 2016

@jarkajozo tiež to takto mám, ani chodiť a keď tak ako kačica 😀 a tiež som.iba pripravená, ale ešte nič 🙂
Skus ten sex 🙂 Ja radšej ešte čakám i keď podľa doktorka je plody už dozrel a ak sa pritrafí bude v termíne 🙂

mata0312
autor
8. feb 2016

@jarkajozo skus odpocivat a uvidis co.bude 😉 ale.ako pises.mozes aj.tyzden dva pred porodom.odist

gabuchah
8. feb 2016

@jarkajozo no môže to mať aj z chôdze.. To poznám... Potom.ma aj sedieť boli 🙂 aké mne kedprisiel pôrod a kontrakcie tak ma to úplne stoplo že ani krok 🙂 kúsok do nemocnice som šla pol hodinu čo som inak mala na 5min
A pohyby cítiť!

gabuchah
8. feb 2016

@gabuchah pohyby cítiš? (to mala byť otázka 🙂

gabuchah
8. feb 2016

@mata0312 no ja s mojou povahou a hormonami by som.ju oplalala 😀
Stačilo mi teraz naposledy ten pôrod 🙂

jarkajozo
8. feb 2016

@gabuchah taska zbalena dam sprchu a pojdem 😊 no nechcem zbytocne chodit porodnicu mam 20km dalej..ale urcite sa budem pytat rodit skor 😊 vo stvrtok kontrola tak by sme mohli vydrzat 😊 ale tebe sa to krati juj uz sa tesim ktora bude dalsia 😊

gabuchah
8. feb 2016

@mata0312
@jarkajozo
Zadka môže odísť a do troch dní väčšinou sa to rozbehne... Samozrejme aj 2týždne aké nebies o žene že by si toho nevšimla 🙂 to skôr vody keď po trochach odchádzajú nenapadnejsia

gabuchah
8. feb 2016

@jarkajozo pozri, lepšiemu ísť 2x ako niečo premeskat -zanedbať
Tiež mám nemocnicu 20km 😉
No kráti sa nám to všetkým 🙂
Doktora mi dnes hovorí, vidíme sa za týždeň -teda ak sa vôbec ešte stihneme vidieť 🙂
Ale ešte to tak úplne necítim a mam behacky po doktoroch s malými... ☹ až do 18toho tak som zvedavá

jarkajozo
8. feb 2016

@mata0312 snazim sa odpocivat no nie vzdy sa da a to nemam deti to velke (chlap) sa nepocita 😊 obdivujem vas ako to zvladate vsetky
@gabuchah citim aj dnes mama jak ma videla tak vravela ze mi kleslo brucho ja som si to dajak ani nevsimla ...maly kope abobsa tam mrvi no nie tak intenzivne ako pred tromi dnami

gloria13
8. feb 2016

@gabuchah ja si napr.na tu hlienovu zátku vôbec nepamätam pri predchadzajucich porodoch....fakt..som zvedava ci teraz nieco take spozorujem..

jarkajozo
8. feb 2016

@gabuchah myslim ze nepremeskam 😊 ked vravia ze to budu horsie bolesti ako pri menzese tak to sa asi skrabat po stene budem 😊

gabuchah
8. feb 2016

@jarkajozo no každopádne daj vedieť ako si dopadla 🙂 možno sa ti to po sprche skludni 🙂

gabuchah
8. feb 2016

@gloria13 fakt? A ako si vedela ze rodis? Voda odtiekla?

gabuchah
8. feb 2016

@jarkajozo neboj, nebudeš 🙂 bude posunutý prah bolestivosti 🙂 hlavne nezabúdaj dýchať.. Ja v strese a bolesti tuhnem a tajim dych a to mi bolo pri prvom na škodu

jarkajozo
8. feb 2016

@gabuchah juj dakujem tak idem na vec sex, sprcha a potom sa uvidi dufam ze zaspim tak dobru a hlavne dlhu noc dievcata aby sme behali na wc co najmenej

gabuchah
8. feb 2016

@jarkajozo bodaj by bola dlhá a narušená 🙂
Sex už ani neviem co je, zato záhu spoznávam dokonale, už druhý deň za sebou až som si bola dať sódu a som v pololehu...

gloria13
8. feb 2016

@gabuchah nie praveze ani voda neodtiekla...dostala som vecer o piatej bolesti...celu noc som si merala kontrakcie..boli cca kazdych 20 min...chodila som sa sprchovat teplou vodou na krize..nad ranom som zaspala..rano cca o 9- tej opät bolesti..interval kazdych 15 min a postupne sa skracoval..ked uz boli kazfych 10 min.sla som pesko pomaly do porodnice vez dieru v plote..😂 mala som to kusok..ale este som sa zastavila u segry,ze ci to je uz ono...u nej bolesti intenzivnejsie a doba zase kratsia...dorazila som na porodnicu okolo pol druhej tusim...na 9-10 otvorena..dali klystir..pichli vodu a 15:25 bola dcera na svete...to som bola prvorodicka v 19-tich..😮😁 bolo to celkom v pohode vsetko..😉

jarkajozo
9. feb 2016

@gabuchah zaha trapi aj mna budu nase deticky vlasate 😊 zatial nic dievcata nic sa nedeje ..noc bola celkom fajn