Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Inak kolko ks povinovaciek mate?
@18lula4 2 klasicke perinky a dve zavinovacky,myslim,ze staci
@mata0312 verim,ze mrazy uz nebudu,nech je nad nulou uz koncom marca,nech mozeme chodit kocikovat 😉
@18lula4 vsak uvidis aka.situacia.bude a sa rozhodnes 😉 ja mam jednu klasicku a dve take na suchy zips a jednu ako.deku
@stanka2612 na konci marca ano , staci mi keby mrzlo.do 9.3. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@stanka2612 inak ja milujem kocikovanie s malym sme boli.vonku nonstop ale.narodil.sa.na konci maja 😀
Ahojte mamičky normálne Vám závidím ked vidím kolko priberáte ja som pribrala 8 kg horko ťažko 😉
ja nemôžem vôbec pribrať ani ked som nebola tehotná moja váha je 43 a nepohne sa skúšala som drozdové tabletky B12 všetko možné a nič ☹
Toto čo bola za noc,😰😰😰moje spanie nepresahovalo 20minút,kríze mi ide odtrhnúť, okolo polnoci som mala takú zlosť, žeby som malého vybrala aj sama z bruska 😡 to čo to dieťa robilo to som nechápala, bolelo to ako slak- raz noha potom ruky,som myslela želám miesto brucha vajce a malý sa ide vyliahnut
@misska22 do mna moja obvodna cele tehotenstvo "pchala" b12 v i jekciach..yeraz beriem ferro folgamma koli zelezu a aj tam su b12 ale na mnasa nikdy kila nejak extra nelepili..ken v tehotenstve..pri prvom 22, uvidime teraz. A mas dovodna obavy ci koli comu chces viac pribrat? Asi mas skratka dobry metabolizmus...
@mata0312 aj ja sa na to neskutocne tesim 🙂
@misska22 tak to ti zavidim zas ja lebo ja mam +17 uz po poslednej poradni a takato velka som nikdy nebola...az placem,ked si predstavim,kolko budem musiet schudnut 😀
@1234lubka ja +17 😲 😀

@18lula4 som.sa pytala.specialne na ten nadstandard a vsetko.funguje chvalabohu ako ma..a ty ides.rodit v ziline? Segra.tam nesla.isla radsej do martina