Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Inak dnes strasne rano...najprv ma o pol siedmej zobudi moj drahy telefonatom z prace ze "nevar dnes maso,je popolcova streda..." a potom o siedmej kurier,ze doniesol som vam zasielku...vrrr
@stanka2612 ved asi aj ja tak urobim...moj maly mal strasne bolesti bruska...mohla som jest co som chcela...tych 8 eur je nicco sme pominali na espumisany ablbosti ktore aj tak nepomahali...a za tie nervy a plac....uvidime 🙂 ci to bude ine teraz....ja dnes vstavacka o 5:45...lepsie sa z muzom odviezt ku skolke ako pesi...
@stanka2612 a ja.sa dnes chystala na kridelka 😉 😉 😉 joj ked nemam drozdie..by som urobila buchty...co navarim...
@1234lubka na tie koliky suseda kupila nejake kvapky ale nie espumisan,ale infacol a vraj skvele...jej mala mala tiez koliky a odkedy dava tieto kvapky,nema koliky,tak ak moj bude mat asi ich vyskusam ale kolko stoja netusim
@1234lubka ja urobim asi sosovicovu polievku a pizza stangle
@stanka2612 mam doma sosovicu..skusim privarok... :-P :-P :-P
@1234lubka s vajcom 🙂
@stanka2612
@1234lubka baby skuste sabsimplex uz som ich poradila.nie jednej mamicke.a kazda spokojna ..su super
@stanka2612
@1234lubka ja som varila vcera a teda isto.to.nevyhodim koli popolcovej strede 😀 takze zhresime 😀
@stanka2612
@aber na prd ti je novy...po roku ho predas o polovicu lacnejsie....??...samozrejme nechcem jikoho urazit kto ma novy 😀 😀 mne staci pouzivany za 160...taky sa mi vzdy.pacil, dufam ze z nim budeme spokojny 🙂vceta som mala maniu..som kontrolovala ze ci mam vsetko pre babetko do porodnice...ci to staci..este raz oprala ciapku...a mala sto chuti sama poskladat postielku 😀 😀 😀
@stanka2612 tehotnych sa to netyka, takze ak mas chut na maso- kludne si ho daj 🙂
@1234lubka
@aber k tomu kociku, tiez zdielam nazor ze.je zbytocne kupovat.novy, pri malom som kupila a ani nie do roka predala co sme.ho nevyuzivali, teraz mam starsi ale.aj tak.som zan dala dost ale povodna cena je tri krat taka, a na bazaroch kupis.fakt krasne a zachovale 😉 ale.jasne je to na tebe 😉
@mata0312 to vies my tiez chodime do kostola kazdu nedelu 😀 😀 ale popolcovu stredu ma manzel este z domu tak keby ze mam navarene,neriesim,ale kedze sa len varit chystam,tak uvarim bez masa
@18lula4 maso urobim zajtra,z lasky kmanzelovi dnes navarim bez masa haha 😀 😀
@stanka2612 tak by som to.urobila aj ja 😀 aj.u nas doma sa to dodrziava ...ale mna teda do kostola.nikto.nedostane len svokra ked je omsa.za.svokra 😀 a.jasne ked je.nieco dolezite ...inak len tak tam.nechodim 🙂
@aber ja som v obchodoch videla najlacnejsie okolo 400 eur,kde si taky nasla?
@mata0312 to mala byt jemna ironia 😀 tiez nechodime do kostola...ale popolcova je klasika 😉 raz do roka zvladam 😀
@stanka2612 na internete, počkaj, stojí okolo 150 ☺
@stanka2612 jaaaaj 😀 jasne treba sa prisposobit ked sa.da , keby nemam navarene varim.bez masa ako.napr zajtra karfiol 😀 zle.nacasovane heh
@stanka2612 no ja mam 14 dni do terminu..takze kludne by som uz isla..uz som nemozna v kazdom smere..😂 len polovicka je na cestach,tak mi zakazal min.do piatku musim vydrzat..😊
@aber jej ale ten je pekny 😉 trojkombinacia?

@1234lubka aj ja idem na tie jamieson,vigantol mi maminky neodporucaju a strasne zle recenzie su nan...